semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva  | Ugens Events | Månedens Events | GO DOGGING | Swingerklub SwingersFun

Swingerklub Adam og Eva

Swingerklub Adam og Eva i København. Med en stemning som kun findes her og både Svenske og Danske Swinger mødes for at udleve fælles fantasier. For Swingern der vil opleve en unik verden.

Danmarks Swingerklub Adam og Eva i København.
 

Danske swinger kultur 2018. For Swingern med frisind og ønske om at møde seriøse ligesindede. Swingerklubben som over 25.000 gæster har besøgt op til flere gange.

Vi er fristedet for alle De danske Swingerklubber, og du vil møde både medlemmer fra CitySwingers, SwingersFun og mange fra den lukket klub XXdark og Swingergården som alle ønsker at deltage i vores kendte Søndags event med 
Gangbang Klubben i Adam og Eva Med en pirrende erotisk stemning som kun findes i Adam og Eva, mødes både Svenske og Danske Swinger for at udleve fælles fantsier. For Swingern som enten single eller par, der vil opleve en unik verden.

Swingerklub Adam og Eva i København, den ældste og nok en af de mest besøgte Kubber. Vi har i mere end 20 år været fast base og mødested for alle typer af swinger aktivitet for medlemmer fra alle de Nordiske Lande. Vi er diskret beliggende i København, Vanløse, og med kun fem minutters transport fra centrum af København, har du mulighed for at udleve alle typer af fantasier sammen med ligesindede.

 

Mødestedet for Swingern er ofte i Adam og Eva. Vi åbnede for snart 20 år siden og er en af Danmarks turist attraktioner for dem som vil opleve swinger kulturen i Danmark

Swingerklub rum i adam og eva

Swingerklub adam og eva
Læs om ugens mangeartede events i klubben under Ugen i Adam og Eva

Kun flere og flere medlemmer tager turen fra Fyn, Jylland og Sverige til swingerklubben i udkanten af København.

Mens andre vælger at rejse helt fra Norge for at sexlege, swinge og møde andre swingere via sexoplevelser og socialt samvær med ligesindede, der er en væsentlig del af klublivet for alle.

I klubben bliver alle typer af erotiske fantasier vekslet til fysisk virkelig i den helt specielle stemning, som kun findes i Adam og Eva i København Vanløse.

Swingerklub Adam og Eva København, Vanløse i Danmark

Skjulhøj Alle 8 b 1 sal
2720 København , Vanløse  Danmark 

Klubben er drevet af FABRICUS - AIOOR Danmark og husk et medlemskab på Swingerdating.dk er ikke et medlemskab til Klubben. Det fåes kun ved besøg. 30 år Swinger erfaring - Vi rådgiver de Danske Swinger.

Følg os på FACEBOOK 
 


For Swingern som søger oplevelser for livet.
Se dagens event i Swingerklub Adam & Eva i København. 

Klik på eventet for at se hvem som har tilmeldt sig og besøger klubben - Ikke alle anvender tilmeldning. Mange faste medlemmer kommer bare og swinger. Men skriv på hvis du søger noget særligt, så vil dine fantasier ofte blive til virkelighed.


Søndag - 19. aug. 2018

 • VIGTIGT - Vores administrative chef - er fyret NU
  VIGTIGT - Vores administrative chef - er fyret NU
  19. aug. 2018
  13.00-18.00

  Klub: Adam og Eva

  Event: VIGTIGT - Vores administrative chef - er fyret NU


SWINGERKLUB GANGBANG KLUBBEN - I KØBENHAVN

Vi er mødestedet for alle klubber i Danmark: CitySwingers, SwingerGården, Afroditte hvis deres medlemmer ønsker et GangBang som ikke kan opleves andre steder. Kvinder skal forkæles og passes på! Derfor møder du ofte mange single kvinder.

Medlemmer kommer langvejs fra for at deltage i de ugentlige gangbang aktiviteter i Adam og Eva.
Er du vild med gangbang, så besøg Gangbang Klubben i Adam og Eva

 

Swingerklub BIKLUBBEN -
Vi swinger anonymt og har uforpligtende bi sex

Flere gange om ugen har du mulighed for at sexlege med ligesindede i Biklubben, der huserer i Adam og Eva. Biklubben henvender sig til alle, der (også) er til forskellige former for sex med eget køn.

Københavns Swingerklub

Swingerklubben Adam og Eva er kendt som Skandinaviens frækkeste swingerklub. Voksenlegepladsen henvender sig til frisindede, nysgerrige og eventyrlystne par og singler som ønsker at mødes med ligesindede til frække og inspirerende sexoplevelser, der ikke lader sig gøre til private sexfester

Adam og Eva giver medlemmerne mulighed for at mødes 100 procent anonymt og udleve alle typer af fantasier og lyster under trygge og intime forhold, i flotte og hyggelige omgivelser, helt uden fordomme.

Har du aldrig tidligere besøgt swingerklubben Adam og Eva, så kan du læse gode swingerklub råd, som fortæller hvordan du bedst og hurtigst muligt bliver del af miljøet.

Dogging 24/7

Dogging, uforpligtende og meget ofte spontan sex i det fri, dyrkes for fulder gardiner i Danmark året rundt – og en meget stor del af de hurtige og frække dogging-aftaler samt informationer ognye som gamle dogging-steder rundt om i hele landet, deles flittigt her på siden. 24/7, året rundt.

Selv om der af mere klimatiske årsager dog er klart mest fut under de mange danske dogging aktiviteter i løbet af foråret, hen over sommeren og et pænt stykke ud på efteråret.

Dogging har nok til alle tider eksisteret – også langt inden begrebet dogging overhovedet blev en fasttømret del af det danske sexsprog.

I dag, hvor vi skriver 2016, dyrker rigtig mange af os danskere, mænd, kvinder og par i alle voksne aldre, mere uforpligtende og forskelligartet sex under åben himmel end nogensinde tidligere. Og flere dogging entusiaster kommer til på daglig basis. På SwingerDating.dk bestræber vi os som altid på at være først og bedst med det sidste og ”værste” inden for sex og erotik, herunder naturligvis også alle tænkelige former for dogging.

Via sitet har du mulighed for hurtig og uforpligtende kontakt til et meget stort antal dogging entusiaster, ikke kun her i Danmark, men rundt om i det meste af Skandinavien. Læs desuden løbende om andre dogging udøveres oplevelser og erfaringer med sex i det grønne, på stranden, bag rastepladsen og mange andre spændende og pirrende steder i det offentlige rum. Lige som du selv har rig lejlighed til i både ord og billeder at dele dine oplevelser med dogging med tusindvis af andre brugere – hvis du altså lyster!

Artikler, reportager og nyheder fra miljøet

Ønsker du at holde dig bedst og bredest muligt opdateret om erotik, sex og alle typer af nyheder indenfor swingermiljøet og swingerklubben Adam og Eva, så bliver der flere gange ugentligt skrevet og lagt unikke artikler og nyheder op her på SwingerDating.dk. Læs med allerede nu

Swingerklubben Adam og Evas gæster er par og singler af begge køn, langt størstedelen i aldersgruppen fra begyndelsen af 20’erne til slutningen af 60’erne. Som del af nyeste swinger koncept og dresscode går alle gæster omkring i klubben iført undertøj, alternativt er man nøgen. Undertøj kan fx være frækt lingeri, lak, læder eller latex. Du/I bestemmer helt selv. Husk: Man bliver aldrig for gammel til sex.

Mange besøger swingerklubben i Vanløse for at dyrke gruppesex, pigesex, trekanter, partnerbytte, gangbang og diverse former for dominans/underkastelse. Andre lægger vejen forbi Adam og Eva for at blive kigget på og/eller se på andre, for inspirationens skyld. Der er hverken krav eller forventninger til at man skal deltage i aktiviteterne, fordi man opholder sig i klubben.

Vigtigt: Et medlemskab til SwingerDating.dk, er IKKE et medlemskab til swingerklubben Adam og Eva. Et medlemskab til Adam og Eva fås kun ved besøg i klubben.

Læs meget mere om SwingerDating.dk

Mød entusiastiske og frække swingere fra hele Norden via klubbens fb-side


Åbningstider i Adam og Eva - Skjulhøj Alle 8 b Vanløse  København - 

Mandag: 09:00 19.00

Tirsdag: 09:00–19:00

Onsdag: 09:00–24:00

Torsdag: 09:00–24:00

Fredag: 09:00-02:00 

Lørdag: 13:00–18:00 

Søndag: 13:00–18:00

Her finder du Swingerklub Adam og Eva

Swinger sex og onani er sundt

Swingersex er sundet for både krop og sjæl
Det er først og fremmest lysten, der driver værket, når vi tager i swingerklub Men gode og positive sidegevinster er også værd at tage med. Og disse findes der rigtig mange af for såvel krop som sjæl ved med jævne mellemrum at onanere og dyrke sex. Oven Læs mere

Nyeste artikler

En skandale fejl som IKKE sker mere..

GANGBANG SØNDAG - IKKE MULIGT AT KOMME IND I KLUBBEN PGA håndværkere og et nøgle skift . Det er

Guiden til mand-kvinde-mand-trekanten

Trekantsex er populært, og varianten mand-mand-kvinde er i fremmarch.

GO DOGGING

Find aktive dogging eller "SEX I DET FRI" søgende hele døgnet rundt - Lørdag er store DOGGING dag -

Mest læste artikler

En skandale fejl som IKKE sker mere..

GANGBANG SØNDAG - IKKE MULIGT AT KOMME IND I KLUBBEN PGA håndværkere og et nøgle skift . Det er

Vi tænder begge på en kæmpe pik

Vores Fantasier udleves, af det gladepar. Udlev dine fantasier enten i swingerklub eller privat

10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub

Kun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det

Andre læser nu

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Det første swingerklub besøg

Flirt Forfør & Fuck - FYLD KÆMPE SENG

Vi ses i SwingerFun Ugens PARTY NIGHT Fredag den 10-8-2018 kl 20.00. Der kommer både frække singler

Gangbang - det nye SINFUL SWINGER PARTY

Gangbang- Det nye Sinful