semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom

Regler

Regler for brug af Swingerdating.dk

SwingerDating.dk sitet drives af Nordic Media Network ApS Gydevang 39 , 3450, Allerød · CVR: 28 30 25 68 · Admin@swingerdating.dk 

For at oprette en profil på SwingerDating.dk skal du være fyldt 18 år. Medlemskaber til SwingerDating.dk er kun gældende til online brug af sitet, og derfor ikke til klubber mm. som findes på siden.

E-mail

Din e-mail adresse vil blive brugt som korrespondanceplatform i forhold Swingerdating.dk ,herunder nyhedsbreve og vigtig information . Nyhedsbreve kan indeholde annoncer. Det er kun tilladt at angive egen e-mail adresse. Opret evt en Gmail og vær helt anonym. Dit profil billede og tekst mm samt billede i dit offenlige galleri vil kunne bruges i mails som udsendes til andre profiler som er oprette på Swingerdating.dk. Der udsendes løbende mails til din tilknyttet mail adresse. Mails kan fravælges under indstillinger.

Profiler på SwingerDating.dk er alene ment som et tilbud til privatpersoner som har ikke-økonomiske interesser i relation til andre mennesker. Profilerne må derfor ikke indeholde reklame direkte eller indirekte eller kunne forbindes med økonomiske interesser. Privatpersoner, virksomheder, klubber eller organisationer som udnytter Swinger dating .dk med profit / reklame for øje er ikke velkomne. Dette gælder både i profiler, billeder, fora, breve, chatten mm. disse profiler vil blive fjernet .

 

Profiler samt profilnavne må ikke indeholde telefonnumre, adresser, www adresser (f.eks DK, com osv. .) links til andre websider, mailadresser, eller på anden måde kunne henlede profilens navn eller tekst til andre internetsider. m.m. Sker dette vil profilen blive fjernet.

 

Du må ikke oprette profiler i andres navn. Du må heller ikke udgive dig for en anden når du sender breve på SwingerDating.dk

Profilnavn samt password er personlige og må ikke videregives til andre. Når du opretter en profil. Du må kun have en profil. Er I et par er det muligt at have single profiler samt par profilen. Det skal dog fremgå at singleprofilerne er fra den fælles par profil. Som TV/CD kan du også have to profiler , en som mand samt en som kvinde.

 

Ved spamming  på chatten eller i breve samt mangel på pli, vil din profil blive slettet.

 

Profiler med ulovligt indhold, eller med henvisning til internetsider med ulovligt indhold, opfordring til ulovlig aktivitet o. lign. vil blive slettet omgående og uden varsel. I grove tilfælde vil politianmeldelse blive aktuelt. Endvidere vil profiler, der overtræder nærværende regler blive slettet omgående og uden varsel, ligesom personen som opretter profilen kan pådrage sig et erstatningsansvar.

Dit profilbillede og dine billeder i dit Galleri skal være af dig selv. I tilfælde af billeder som kun delvist er af dig selv (f.eks. billeder af kønsdele el.lign.) er det SwingerDating.dk alene der afgør om billedet overholder reglerne og forbeholder sig retten til at slette billedet.

Billeder du uploader til dit Galleri må ikke være i strid med dansk lovgivning. Du skal have ophavsret til billedet .

Der må ikke optræde børn på billederne.

Der er tavshedspligt i forhold til andre gæster!! Dvs man må ikke udlevere andre gæster/profilnavne hverken på chat i klub eller gennem breve samt i forum!! Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig sletning af profil, samt medføre karantæne fra clubberne.

 

Brug af Forum / Mails / chat mm

Alle indlæg og holdninger som vil være af  så negativ karakter at det kan skade Clubberne/sitet og dermed medlemmerne vil blive slettet uden varsel , det samme vil profilen som kommer med indlægget.

 

Klager kan sendes til web-admin. Gode råd og forslag er meget velkomne i forum.

Swinger dating påtager sig yderligere intet ansvar for profilernes indhold samt indholdets sandfærdighed.

Swingerdating.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. SwingerDating.dk påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med mange spændende oplevelser og kontakter.

Med venlig hilsen

SwingerDating.dk 

Medlemskaber til Swingerdating.dk er kun gældende til online brug af sitet, og derfor ikke til klubber mm. som findes på siden.

Nyeste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

Lad mig hellere være sikker

Jeg synes selv at jeg har check på sproget. - Og på de termer der bl. a . indgår i

Hvorfor skal kvinder på korset?

Jeg er af og til blevet spurt om, hvad jeg får ud af og have en kvinde på korset, for

Mest læste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

MILF kvinder søger sex nu

Det er ofte kvinder som nyder sex og ikke kan få nok.

Få din dogging debut – NU!

I slutningen af juli måned inviterer den kvindelige del af parprofilen Leif_06 og hendes gode sex-veninde til dogging/sex

Andre læser nu

Ensom – bliv del af swinger miljøet

Ensomhed, at føle sig ensom, at være ensom og udenfor for døren, er på ingen måde fedt – og er

Øjne, humor og personlighed scorer stort hos kvinderne

Nu skal man jo generelt tage diverse undersøgelser og statistikker med et gran salt, da man ofte får svar, som

Fodfetish - Den mest almindelige fetish og der er mange fødder her.

Ser du på hendes fødder inden du tjekker hendes bryster og baller ?