semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | GO DOGGING | Dogging | Swingerklub SwingersFun
Login
Information
leftbottom

Regler

Regler for brug af Swingerdating.dk

SwingerDating.dk sitet drives af Nordic Media Network ApS Gydevang 39 , 3450, Allerød · CVR: 28 30 25 68 · Admin@swingerdating.dk 

For at oprette en profil på SwingerDating.dk skal du være fyldt 18 år. Medlemskaber til SwingerDating.dk er kun gældende til online brug af sitet, og derfor ikke til klubber mm. som findes på siden.

E-mail

Din e-mail adresse vil blive brugt som korrespondanceplatform i forhold Swingerdating.dk ,herunder nyhedsbreve og vigtig information . Nyhedsbreve kan indeholde annoncer. Det er kun tilladt at angive egen e-mail adresse. Opret evt en Gmail og vær helt anonym. Dit profil billede og tekst mm samt billede i dit offenlige galleri vil kunne bruges i mails som udsendes til andre profiler som er oprette på Swingerdating.dk. Der udsendes løbende mails til din tilknyttet mail adresse. Mails kan fravælges under indstillinger.

Profiler på SwingerDating.dk er alene ment som et tilbud til privatpersoner som har ikke-økonomiske interesser i relation til andre mennesker. Profilerne må derfor ikke indeholde reklame direkte eller indirekte eller kunne forbindes med økonomiske interesser. Privatpersoner, virksomheder, klubber eller organisationer som udnytter Swinger dating .dk med profit / reklame for øje er ikke velkomne. Dette gælder både i profiler, billeder, fora, breve, chatten mm. disse profiler vil blive fjernet .

 

Profiler samt profilnavne må ikke indeholde telefonnumre, adresser, www adresser (f.eks DK, com osv. .) links til andre websider, mailadresser, eller på anden måde kunne henlede profilens navn eller tekst til andre internetsider. m.m. Sker dette vil profilen blive fjernet.

 

Du må ikke oprette profiler i andres navn. Du må heller ikke udgive dig for en anden når du sender breve på SwingerDating.dk

Profilnavn samt password er personlige og må ikke videregives til andre. Når du opretter en profil. Du må kun have en profil. Er I et par er det muligt at have single profiler samt par profilen. Det skal dog fremgå at singleprofilerne er fra den fælles par profil. Som TV/CD kan du også have to profiler , en som mand samt en som kvinde.

 

Ved spamming  på chatten eller i breve samt mangel på pli, vil din profil blive slettet.

 

Profiler med ulovligt indhold, eller med henvisning til internetsider med ulovligt indhold, opfordring til ulovlig aktivitet o. lign. vil blive slettet omgående og uden varsel. I grove tilfælde vil politianmeldelse blive aktuelt. Endvidere vil profiler, der overtræder nærværende regler blive slettet omgående og uden varsel, ligesom personen som opretter profilen kan pådrage sig et erstatningsansvar.

Dit profilbillede og dine billeder i dit Galleri skal være af dig selv. I tilfælde af billeder som kun delvist er af dig selv (f.eks. billeder af kønsdele el.lign.) er det SwingerDating.dk alene der afgør om billedet overholder reglerne og forbeholder sig retten til at slette billedet.

Billeder du uploader til dit Galleri må ikke være i strid med dansk lovgivning. Du skal have ophavsret til billedet .

Der må ikke optræde børn på billederne.

Der er tavshedspligt i forhold til andre gæster!! Dvs man må ikke udlevere andre gæster/profilnavne hverken på chat i klub eller gennem breve samt i forum!! Overtrædelse vil medføre øjeblikkelig sletning af profil, samt medføre karantæne fra clubberne.

 

Brug af Forum / Mails / chat mm

Alle indlæg og holdninger som vil være af  så negativ karakter at det kan skade Clubberne/sitet og dermed medlemmerne vil blive slettet uden varsel , det samme vil profilen som kommer med indlægget.

 

Klager kan sendes til web-admin. Gode råd og forslag er meget velkomne i forum.

Swinger dating påtager sig yderligere intet ansvar for profilernes indhold samt indholdets sandfærdighed.

Swingerdating.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle nedbrud, fejl eller tekniske komplikationer som måtte opstå på websitet. SwingerDating.dk påtager sig intet ansvar for fejl og mangler i indholdet på websitet.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med mange spændende oplevelser og kontakter.

Med venlig hilsen

SwingerDating.dk 

Medlemskaber til Swingerdating.dk er kun gældende til online brug af sitet, og derfor ikke til klubber mm. som findes på siden.

Nyeste artikler

Tea-bagging, med eller uden hår i Swingers Fun

Hvad kan der ske på lørdag? - SwingersFun i Allerød

Mit Første Swinger Party – nu på onsdag

En gang skal som bekendt være den første – og den kommende onsdag bliver den første gang i [a href='/swingerklub-adam-og-eva'

Swingernes GANGBANG Søndag

UGENS GANGBANG - kom og leg med

Mest læste artikler

Tea-bagging, med eller uden hår i Swingers Fun

Hvad kan der ske på lørdag? - SwingersFun i Allerød

Mit Første Swinger Party – nu på onsdag

En gang skal som bekendt være den første – og den kommende onsdag bliver den første gang i [a href='/swingerklub-adam-og-eva'

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille 2019 opdateret guide til, hvordan du kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man

Andre læser nu

Er dine kinky sexfantasier lige som de flestes

Jeg er da ikke KINKY - Jeg elsker bare sex og udlever mine fantasier i swingerklubber. Gangbang? Ja selvfølgelig,

Swinger Life: Cuckold or Bull, Hot or Slutwifes

Hotwife Hanrej cuckolding - HOT or SLUT - Tirsdage mødes vi i SwingersFun Private

Darkroom Swingernes legedag

Vi i mødes i mørket - Swingerklub Adam og Eva i København - MILF i Mørket