semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | GO DOGGING | Dogging | Swingerklub SwingersFun
Login
Information
leftbottom

Om Gangbang Klubben

Velkommen til Nordens mest besøgte Fetich Swingerklub

 GANGBANG KLUBBEN 

Skjulhøj Alle 8 b , 1 sal  Vanløse København - Danmark


GB Klubben holder til på samme adresse som Swingerklub Adam & Eva
Tlf: 38742838 -  Spørgmål til Event, SMS eller ring på Tlf : 25700818 
Mail: swinger@aioor.com


 

Byens Bedste GangBang

Darkroom i Swingerklubben GangBang i KøbenhavnGangBang klubben, som uden tvivl er Danmarks største og mest besøgte "FETICH" Swingerklub for alle som tænder på kvinden i Centrum , forkælet af mange.  


Prøv den ny udviklet elektrisk hæve / sænke GangBang stol som er designet i samarbejde med klubbens erfarne kvinder.

 

Vi har kvinderne som ved alt om hvor vigtigt det er at sidde eller ligge perfekt og kunne blivet forkælet uden stop og pauser.


 

Medlemmerne fortæller:

Man taler ikke om os, man besøger klubben for at dyrke sex. Den bedste sex, fortæller Kira på 37 år med et frækt smil
 

GangBangklubben har klare regler, erfaren styring og seriøse medlemmer er nok grunden til vi er den mest besøgte Swingerklub med seriøs gangbang. Vi er klubben som kun få taler om, men mange besøger.

Kom til Swinger GangBang for både par, kvinder og mænd. Ingen medlemmer må betales for at deltage. Det giver livsvarig karantæne at forsøge sig med at betale for sex hos os.

Klik her og læs mere om Gangbang Klubben

 

Skriv dig/Jer på "Vi skal i Klubben"

GangBang Swingerklubben

 

Har du spørgsmål til GANGBANG - så spørg løs i GB FORUM ( du kan være anonym )


Kom til Swinger GangBang for både par, kvinder og mænd.

Ingen medlemmer må betales for at deltage. Det giver livsvarig karantæne at forsøge sig med at betale for sex hos os.- VI er en swingerklub hvor alle deltager af lyst.


Skriv dig/Jer på "Vi skal i Klubben"!


GANGBANG KLUBBEN i København 

Velkommen til GangBang Klubben, der henvender sig til alle voksne kvinder og mænd, der tænder på at slå sig seksuelt løs i selskab med indtil mange frisindede og ligesindede på samme tid.

GangBang Klubben er, som fx også Bi Klubben, en såkaldt klub i klubben. Forstået på den måde, at også GangBang Klubben har til huse i Swingerklubben Adam og Evas lokaler.

Hvor man så en gang eller to om ugen møder frem for at opleve og udleve diverse former for hardcore gangbang aktiviteter. Eller måske ”bare” nøjes med at kigge på fra sidelinjen.


 

At GangBang Klubben er beliggende i Københavns ældste swingerklub, Adam og Eva i Vanløse, er langt fra en tilfældighed. For findes der en fræk og super frisindet voksenlegeplads i Danmark, hvor danske swinger-entusiaster for alvor føler sig ”hjemme”, i trygge, udfordrende og inspirerende omgivelser, så er det lige netop i  Swingerklub Adam og Eva.

Som hedengangne Groucho Marx i sin tid udtalte, så er sex kommet for at blive. Det samme kan man med rette sige om de mange forskellige typer af gangbang sex, der er blevet en ofte uundværlig del af kun flere og flere danskeres mere grænsesøgende og eksperimenterende sexliv.

Udlever fanatsier hvor man er flere personer som forkæler en kvinde. Vi du være kvinden i Centrum ? 

Men hvad kræver det så af mig at komme i GangBang Klubben – stedet med ekstra meget knald på??? I realiteten kun – om du er ung eller ældre, mand, kvinde eller måske kommer i klubben som par, at du lyster og brænder for at dyrke forskellige former for sex, hvor ofte mange deltager. Hvor måske fem, 10 eller 20 personer eller flere deltager i forskellige former for seksuel aktivitet med en bestemt person efter hinanden eller samtidigt.


Gangbang bør prøves, ikke kun tales om, fortæller flere kvinder som aldrig har oplevet bedre sex før de blev medlemmer af klubben.

Nøjagtig som i alle andre sammenhænge, hvor du vælger at besøger swingerklubben Adam og Eva, så er der reelt kun en måde at finde ud af på, om du er til gangbang eller ej på.

Lige fra de små og hurtige af slagsen, til de store og forkromede gangbang rekordforsøg, hvor måske 40 – 50 mænd skiftes til at være seksuelt sammen med en, to, tre eller flere kvinder.

Og det handler simpelthen om rent fysisk at træde ind over dørtærsklen til GB-universet i Vanløse, når GangBang Klubben næste gang slår dørene op.

Du kan med garanti tænke, forestille dig, læse, tale og diskutere dig frem til sikkert rigtig mange detaljer om gangbang. Men det er altså først i det spændende og pirrende øjeblik, du befinder dig i klubben og selv deltager i de frække aktiviteter, du for alvor kan vurdere, om du er havnet på den helt rette sexhylde.

Vi glæder os til at se dig, i vores unikke Fetich Swinger Univers


 

Swingerklubbens GangBang

GANGBANG i Swingerklubben
VI mødes fra hele Norden til Søndags GangBang I Adam & Eva GangBang og Trekanter eller ?? Din Første trekant bør prøves i Adam & Eva Læs mere eller til med dig Kig på eller vær med - her er brug for mænd som vil tilfredsstille kvinder, så de skriger Læs mere

Er dine kinky sexfantasier lige som de flestes

Det er helt normalt at have sexfantasier, man ikke udlever i virkeligheden
Jeg er da ikke KINKY - Jeg elsker bare sex og udlever mine fantasier i swingerklubber. Gangbang? Ja selvfølgelig, en kvinde skal forkæles. Sexfantasier: Om du er mand eller kvinde, single eller del af et parforhold, så har du med garanti op til mange forskellige sexfantasier – og nogle af disse er måske ”så Læs mere

Nyeste artikler

Tea-bagging, med eller uden hår i Swingers Fun

Hvad kan der ske på lørdag? - SwingersFun i Allerød

Mit Første Swinger Party – nu på onsdag

En gang skal som bekendt være den første – og den kommende onsdag bliver den første gang i [a href='/swingerklub-adam-og-eva'

Swingernes GANGBANG Søndag

UGENS GANGBANG - kom og leg med

Mest læste artikler

Tea-bagging, med eller uden hår i Swingers Fun

Hvad kan der ske på lørdag? - SwingersFun i Allerød

Mit Første Swinger Party – nu på onsdag

En gang skal som bekendt være den første – og den kommende onsdag bliver den første gang i [a href='/swingerklub-adam-og-eva'

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille 2019 opdateret guide til, hvordan du kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man

Andre læser nu

Fredags Klubben: KINK PLAY PARTY

KINK PLAY PARTY Par rummet er flyttet over i BDSM afdeling - og Det frækkeste darkroom bagerst i klubben

Nyt fra ordbogen : De seksuelle sprog

Husk at holde dig opdateret :-) ikke mange ved at Latin er smssex med fremmedord

Kom godt og sikkert i gang med bondage

Du behøver ikke at være professionel rebkunstner for at komme godt og sikkert i gang med at lege med bondage.