semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva  | Ugens Events | Månedens Events | GO DOGGING | Swingerklub SwingersFun | Swinger Forum

Om Gangbang Klubben

Swingerklubben som holder 20 års Jubilæum i Oktober 2018

Den Danske Swingerklub GangBang Klubben - som uden tvivl er Danmarks største og mest besøgte klub udvider i forbindelse med vores 20 års GANGBANG jubilæum.
Medlemmerne fortæller: Man taler ikke om os, man besøger os. Derfor kan vi til Oktober / November 2018 fejer vores 20 års Jubilæum.
I Oktober 2018 skal der fejres 20 års Swingerklub jubilæum i Danmark. Swingerklubben Besøgte Berlin i 2008 da de havde 10 år GANGBANG jubilæum.Vi mødes fast hver Søndag og Onsdag i København i klub Adam og Eva lokaler. Vi er nu igang med at gøre klar til at åbne for flere gangbang sammenkomster i Nordsjælland, i Swingerklub SwingersFun.

Swingerklubben, CLUB GB som den også kaldes, kan snart fejrer 20 år Jubilæum. Klare regler og hård styring og seriøse medlemmer er nok grunden til at Vi er den mest besøgte Swingerklub med seriøs og sikker gangbang. Vi er klubben som kun få taler om, men mange besøger.

Kom til Swinger GangBang for både par, kvinder og mænd. Ingen medlemmer må betales for at deltage. Det giver livsvarig karantæne at forsøge sig med at betale for sex hos os.

 


 

Skriv dig/Jer på "Vi skal i Klubben"!


Swingerklubben GANGBANG-CLUB i København 
Vi er Danmarks mest besøgte swingerklub. Vi er klubben man ikke taler om, man besøger den.

Velkommen til GangBang Klubben, der henvender sig til alle voksne kvinder og mænd, der tænder på at slå sig seksuelt løs i selskab med indtil mange frisindede og ligesindede på samme tid.

GangBang Klubben er, som fx også Bi Klubben, en såkaldt klub i klubben. Forstået på den måde, at også GangBang Klubben har til huse i Swingerklubben Adam og Evas lokaler.

Hvor man så en gang eller to om ugen møder frem for at opleve og udleve diverse former for hardcore gangbang aktiviteter. Eller måske ”bare” nøjes med at kigge på fra sidelinjen.


Gangbang Klubben har 20 års Jubilæum i oktober 2018

At GangBang Klubben er beliggende i Københavns ældste swingerklub, Adam og Eva i Vanløse, er langt fra en tilfældighed. For findes der en fræk og super frisindet voksenlegeplads i Danmark, hvor danske swinger-entusiaster for alvor føler sig ”hjemme”, i trygge, udfordrende og inspirerende omgivelser, så er det lige netop i  Swingerklub Adam og Eva.

Som hedengangne Groucho Marx i sin tid udtalte, så er sex kommet for at blive. Det samme kan man med rette sige om de mange forskellige typer af gangbang sex, der er blevet en ofte uundværlig del af kun flere og flere danskeres mere grænsesøgende og eksperimenterende sexliv.

Sex med ofte mange personer

Men hvad kræver det så af mig at komme i GangBang Klubben – stedet med ekstra meget knald på??? I realiteten kun – om du er ung eller ældre, mand, kvinde eller måske kommer i klubben som par, at du lyster og brænder for at dyrke forskellige former for sex, hvor ofte mange deltager. Hvor måske fem, 10 eller 20 personer eller flere deltager i forskellige former for seksuel aktivitet med en bestemt person efter hinanden eller samtidigt.


Gangbang bør prøves, ikke kun tales om, fortæller flere kvinder som aldrig har oplevet bedre sex før de blev medlemmer af klubben.

Nøjagtig som i alle andre sammenhænge, hvor du vælger at besøger swingerklubben Adam og Eva, så er der reelt kun en måde at finde ud af på, om du er til gangbang eller ej på.

Lige fra de små og hurtige af slagsen, til de store og forkromede gangbang rekordforsøg, hvor måske 40 – 50 mænd skiftes til at være seksuelt sammen med en, to, tre eller flere kvinder.

Og det handler simpelthen om rent fysisk at træde ind over dørtærsklen til GB-universet i Vanløse, når GangBang Klubben næste gang slår dørene op.

Du kan med garanti tænke, forestille dig, læse, tale og diskutere dig frem til sikkert rigtig mange detaljer om gangbang. Men det er altså først i det spændende og pirrende øjeblik, du befinder dig i klubben og selv deltager i de frække aktiviteter, du for alvor kan vurdere, om du er havnet på den helt rette sexhylde.

Vi glæder os til at se dig!


 

Min Gloryhole dag i klubben

Hvem slikker , hvem sutter ? Gloryhols party i Adam og Eva
Glory Tirsdag I Adam & Eva fra 9.00-18.00 Min Glory Tirsdag I Adam & Eva De sidste par år har jeg opdaget at jeg tænder mere og mere på pikke...opdagede det ved at når jeg så nogen på film kneppe, så vare det mere hans pik jeg kiggede på end hendes fisse..*S*..ok..jeg Læs mere

PRIVATE GANGBANG FUN

Vi mødes i Swingerklub Private Fun, Tirsdags GANGBANG eller Trekanter -på med læbestiften og gør dig sexklar
PRIVATE FUN GangBang og Trekanter Din Første trekant bør prøves i PRIVATE FUN GangBang Klub Kig på eller vær med - her er brug for mænd som vil tilfredsstille kvinder, så de skriger og sprøjter Se SWINGER EVENT 10 Swinger råd , du skal læse før dit besøg Hvis man ønsker, Læs mere

Nyeste artikler

First Time Swinger Party i Adam og Eva

Vores kendte og meget besøgte First Time Swinger i Adam & Eva kan du besøge på Onsdag !

Swing i Oktober - udlev dine Swingerklub fantasier

Vi mødes på SwingerDating og forsætter sammen i swingerklub eller på date.

Oktober-swinger-fest i Adam og Eva – med special øl, l alle

Sæt frækt kryds i kalenderen ud for fredag den 26. oktober fra klokken 18.00 – 02.00

Mest læste artikler

First Time Swinger Party i Adam og Eva

Vores kendte og meget besøgte First Time Swinger i Adam & Eva kan du besøge på Onsdag !

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Er du HOT eller SLUT ? i i Private FUN

10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub

Kun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det

Andre læser nu

Swingerfantasier udleves

Vi havde I weekenden besøg af det lækreste par, der I swinger miljøet er helt nye.

Private swinger fester? Mest læste artikel nogensinde - og høj aktuel nu

En anonym bruger af SwingerDating spørger til, hvordan man kommer med til private sexfester og swingers-arrangementer ?

Fræk polterabend-ide:

Tekst: FB