semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | GO DOGGING | Swingerklub SwingersFun

Ordbog


Share on Google+
A

Analsex

Analsex er seksuelt samvær, hvor penis trænger ind i endetarmen.

Anal kommer af anus, som er endetarmsåbningen.
Har man analt samleje er det vigtigt at være forsigtig, for huden i endetarmen er sårbar og tynd. Det er en god idé at bruge kondom og tage det af umiddelbart efter, så man ikke tilfører tarmen noget eller tager bakterier med herfra til andre områder af kroppen.


Aseksualitet

Aseksualitet (også betegnet som nonseksualitet eller mangel på interessen i og lysten til sex.[ Somme tider anses det for en mangel på seksuel orientering. En ofte citeret studie antager, at 1% af befolkningen er aseksuel.
Aseksualitet er forskellig fra seksuel afholdenhed (Askese) og cølibatet, som er bevidste valg og det sidstnævnte skyldes oftest religiøse årsager. En seksuel orientering er i modsætning til en valgt levemåde vedvarende. Nogle aseksuelle har sex, på trods af manglende lyst til det


Anorgasme

Anorgasme er manglen på orgasme under ellers nydelsesfuld stimulering. Det er langt mere udbredt blandt kvinder end mænd.Tilstanden kan være forbundet med et psykologisk ubehag, en aversion overfor seksuel nydelse, eller en grundlæggende mangel på viden om, hvad kvinden finder fysisk nydelse i og hvad der ville kunne resultere i orgasme.


Affære

Affære eller utroskab kan ødelægge et hvert forhold. Derfor er det også vigtigt at i er enige om hvor grænsen går når i som par besøger en swinger klub , så en handling af partneren ikke pludselig bliver eller opfattes som utroskab.B

Bondage

Bondage er at blive bundet med reb, kæder, bånd eller håndjern som en del af en seksuel handling.

Nogle bliver seksuelt ophidsede, hvis de bliver bundet af sin partner og han eller hun på den måde har magten i den seksuelle leg. Den slags kræver, at man er helt tryg ved hinanden og ved hvor ens personlige grænser går – og hvad man ”tænder på” seksuelt. Og selvfølgelig respekterer den andens grænser og mærker efter hvad, der er godt for den anden.


Bukkake

Bukkake (japansk ぶっかけ bukkake "sprøjte" eller "plaske") er en form for seksuel fetichisme der har sit udspring i Japan.
Selve fetichen handler om overdreven tilsølning af en kvinde med sæd og er en form for dominans.
Ved et bukkakeorgie vil et større antal mænd onanere og efter tur have udløsning typisk ud over en kvinde, og målet vil typisk være ansigtet.
Som i alle fetischismer kan der være variationer over temaet, herunder i antallet af deltagende mænd, i tilsølningsgraden eller i hvilke områder, der tilsøles.

Bukkake kan opleves i flere swingerklubber


Biseksuel

Biseksuel er at føle sig tiltrukket af både Mænd og Kvinder.

Uanset om man er en Mand eller Kvinde , kan man opleve at forelske sig eller blive seksuelt tændt i begge køn. Nogle oplever det en periode i forbindelse med puberteten , andre har lysten hele livet.

Man kan ikke gøre for, at man har det sådan, men man bestemmer selv hvor meget plads man vil give de følelser man har, uanset om det er en forelskelse i modsatte eller samme køn, som én selv.

Der er en del diskussion om biseksualitet er en selvstændig og stabil seksuel orientering. Mange psykologer og forskere mener, at det mere er udtryk for, at man er usikker omkring sin kønsidentitet og derfor svinger mellem at være tiltrukket af sit eget eller af det modsatte køn.


Bakku-shan

Det japanske sprog benytter sig af bakku-shan, der kan oversættes til 'pæn på afstand'

En distanceblænder er en person eller en genstand, der ser godt ud på afstand, men som er mindre attraktiv på nært hold. Det benyttes bl.a. om stærkt sminkede kvinder og biler, der er overfladisk reparerede, f.eks. ved overmaling af rustangreb.
I sin oprindelige betydning er distanceblænderi ikke nødvendigvis en tilsigtet handling. Begrebet har dog ændret betydning, således at det anvendes om personer, der bevidst fremstiller sig selv i et bedre lys, end deres baggrund berettiger til.

En af årsagerne til denne nye betydning af ordet er Anna Castberg, men også Stein Bagger er blevet betegnet som distanceblænder.
Distanceblænderen er, ud over sit gode udseende, ofte i besiddelse af charme og evnen til at engagere sine omgivelser. Hvis disse karaktertræk er kombineret med sygelig selvovervurdering eller mytomani, vil distanceblænderen ofte blive betegnet som psykopat


Barebacking

Barebacking er et slang ord specielt benyttet blandt homoseksuelle mænd. Med Barebacking menes analsex uden brug af kondom. Desværre er dette noget som i stigende grad bliver brugt i bøsse-miljøet. Barebacking er bestemt en farlig leg, da AIDS og andre overførbare sygdomme nemt smitter analt på grund af den øgede risiko for rifter i endetarmen. I swingerklubberne er det i visse klubber et krav, at alle bruger kondom med alle, undtaget egen partner. Dette skal naturligvis overholdes af hensyn til din og de andres sikkerhed.


Butt plug

En Butt Plug er en gummistav specielt designet til endetarmen. Butt plugs fås i flere forskellige størrelser og udformninger.


BDSM

BDSM er et amerikansk/engelsk begreb, der kendetegner en bestemt gren af menneskelige, seksuelle lyster i en samlet gruppe. Undergrupperne er indeholdt i forkortelsen "BDSM" selv:

Bondage (B)

Bondage & Disciplin (B&D)

Dominans & Submission (underkastelse) (D&S, DS, D/S, D/s)

Sadisme & Masochisme (eller Sadomasochisme) (S&M, SM)

Forkortelsen har efterhånden vundet indpas i Danmark, men mens man i udlandet ofte skelner hårfint mellem de forskellige seksuelle retninger og aktiviteter inden for dominans, sadisme og masochisme, benyttes i Danmark oftest blot sadomasochisme som en overordnet betegnelse for disse.

Mange af de specifikke ting, der praktiseres i BDSM, vil, hvis de udføres i en ikke-seksuel sammenhæng, virke ubehagelige, uønskede eller fornærmelige. Dette kan bl.a. være smerte, indespærring, tvang og ydmygelser. Inden for BDSM-verdenen vil disse handlinger forekomme mellem personer efter forudgående aftale mellem parterneog typisk til gensidig tilfredsstillelse.


Vis hvad du lyster / bånd

Der har været indført sex-armbånd i nogle danske swingerklubber tidligere, så gæsterne kunne signalere, at man enten var til det ene, andet eller noget helt tredje seksuelt. Swingers klub Adam & Eva i Danmark afholder meget besøgte bånd aftener, Udtaler Trine fra Klubben

Hvis du er til sex i det fri /dogging kan du vise hvad du har lyst til og få mere sex :

Rødt bånd signalerer: Jeg/vi har måske lyst til fysisk kontakt, og giver tumps up, hvis vi skal finde ud af mere.
Hvidt bånd signalerer: Jeg/vi tænder på at blive set på, men ønsker ikke fysisk kontakt lige nu.


Frække farvekoder udbredt i bøssemiljøet
At signalere forskellige former for sexlyster via farvekoder, har i mange år været udbredt i bøssemiljøet, både herhjemme og i udlandet. Der sker ofte med tørklæder, men efter sigende også via badges, nøgleringe, klistermærker, hårelastik osv., osv. Det bruges, når der skal være fest, eller folk mødes i miljøer, hvor der er en chance for, at folk forstår, hvad der skal ske. Kan også være en anonym måde at signalere det parker og andre steder.

Her følger en række af de mere gængse farver/sex-signaler, der benyttes i bøssemiljøet:
Sort: S/M
Rød: Fisting
Mørkeblå: Analsex
Lyseblå: Oralsex
Gul: Urinsex
Brun: Afføring
Grøn: Hustler/prostitution
Orange: Det hele – hvor som helst, når som helst (men ikke nødvendigvis med alle)
Lilla: Tænder på piercinger
Grå: Bondage.C

Cybersex

Cybersex er fællesbetegnelsen for erotiske aktiviter i cyberspace. Det vil sige over internettet på computeren. Cybersex er i dag meget udbredt og brugt, især i chatprogrammer som MSN. Cybersex er på sin vis godt, man skal bare passe på hvad man sender og viser af billeder og videoklip før man har set modparten. Fake personer findes der nemlig allevegne og risikoen for at den søde pige du chatter med er en mand er til stede.

Swingerdating anbefaler du bruger chatten for at se om folk er fake profiler . På swingerdating har mange profiler et 100 % irl stempel på deres profil. Det betyder de har vist sig i en klub eller sendt et billede ind som viser hvem de er.


Cunnilingus

Cunnilingus, er seksuel stimulering med mund og tunge af kvindens nedre kønsorganer, hvilket indbefatter klitoris og kønslæber.
JPG Cunnilingus er en sammentrækning af de latinske ord Cunnus (Vulva) og lingua (tunge).
Seksuel stimulering af kvindens kønsorganer kaldes for cunnilingus.


Champagnesex

Sex, der indeholder brugen af urin i en eller anden form. Ordet er unægtelig noget kønnere end urinsex. - også kaldet golden shower.D

Dogging

Dogging er sex på offentlige pladser med fremmede mennesker, og gerne mens andre fremmede kigger på.

Fænomenet dogging stammer fra England, og har spredt sig ud over hele europa, efter det er blevet muligt at få kontakt med ligesindende gemmen nettet.

Sex i det fri er jo ikke et nyt fænome. Men det at mødes med tilfældige i det fri og have sex er nyt. Det er det der normalt forbindes med dogging.

Internettet har gjort det nemt at få kontakt med andre, med samme interesser, og der er en stigende tendens på området dogging. Ofte bruges sites som www.singlesex.dk , www.Swingerdating.dk eller lignende sider, til at arrangere uforplitenden dogging møder.


Distanceblænder

En distanceblænder er en person eller en genstand, der ser godt ud på afstand, men som er mindre attraktiv på nært hold. Det benyttes bl.a. om stærkt sminkede kvinder og biler, der er overfladisk reparerede, f.eks. ved overmaling af rustangreb.[1]
I sin oprindelige betydning er distanceblænderi ikke nødvendigvis en tilsigtet handling.

Begrebet har dog ændret betydning, således at det anvendes om personer, der bevidst fremstiller sig selv i et bedre lys, end deres baggrund berettiger til. En af årsagerne til denne nye betydning af ordet er Anna Castberg, men også Stein Bagger er blevet betegnet som distanceblænder.
Distanceblænderen er, ud over sit gode udseende, ofte i besiddelse af charme og evnen til at engagere sine omgivelser. Hvis disse karaktertræk er kombineret med sygelig selvovervurdering eller mytomani, vil distanceblænderen ofte blive betegnet som psykopat

Det japanske sprog benytter sig af bakku-shan, der kan oversættes til 'pæn på afstand'


Darkroom

Et dark room er et mørkt lokale, hvor man ingen ting kan se. Man kan kun føle sig frem. Dette bevirker at du måske har sex med en person, du ikke aner hvem er. For mange swingere er det et frækt element i legen. Netop fordi lokalet er helt mørkt kræver de fleste klubber at alle bruger kondom i Dark rooms. Dette gælder også med egen partner. I de fleste Swingerklubber findes en form for daarkroom


DP

Dobbeltpenetration, hvor to mænd boller kvinden samtidig , enten begge i skeden eller en i røven og skedenE

Erogene zone

Erogene zoner er områder på kroppen, som er meget følsomme for berøring eller kærtegn.

Ved at røre eller kærtegne her, kan man fremkalde seksuel lyst. Disse zoner kan f.eks. være læberne, tungen, brysterne, brystvorterne, halsen, ørerne, fødderne, mellemkødet (området mellem kønsorganerne og numsehullet) og flere endnu.

Det opleves forskelligt fra menneske til menneske. Egentlig kan alle steder på kroppen være erogen zone. Det handler både om følelserne for den anden under berøringen og også om hvordan man selv er indrettet.


Kvindelig ejakulation

Kvindelig ejakulation, også kaldet sprøjteorgasme, springvandsorgasme, vådorgasme, mm. (eng.: squirting, gushing) er en form for orgasme der følges af en udskilning af en betydelig mængde klar væske fra kvindes skedeåbning eller urinrør. Væskens egentlige oprindelse og indhold er ikke klarlagt og er et noget kontroversielt emne. Nogle forskere mener det kommer fra Skenes kirtler, placeret på skedevæggen i forenden af skeden, og som er en slags kvindelig homolog til den mandlige blærehalskirtel hvor det meste af sædvæsken produceres. Mens andre forskere helt benægter eksistensen af kvindelig ejakulation og mener der blot er tale om urin fra urinrøret.
Nylige studier har fundet at:
54-60% af kvinder har oplevet en form for udsprøjtning i forbindelse med orgasme,
6% af de regelmæssigt har kraftige ejakulationer og
at yderligere 13% at de har ejakuleret, men mindre ofte.
Doktor Schubach, en af pionerede i nyere forskning omkring kvindelig ejakulation, mener at "alle kvinder, langt størstedelen af kvinder" med den rette træning er i stand til at ejakulere under orgasme.

I swinger klubber bliver der afholdt kurser for både mænd og kvinder for at lære at give og få sprøjteorgasme.F

Fetish

Seksuel fetichisme er en seksuel tiltrækning til et objekt - en fetich, der har en stor magt i individets seksualitet. Nogle feticher er lettere forståelige, mens andre er genstande, der slet ikke virker seksuelt eller sættes i forbindelse med noget seksuelt af andre mennesker. Det kan være alt lige fra briller til regntøj

En gruppering indenfor den seksuelle fetichisme er den transvestitiske fetichisme, der er rettet mod det modsatte køns beklædningsgenstande og -materialer.
Det seneste tiårs fetichfester har primært orientering mod eksperimenterende seksuelle udtryksformer, evt. i forbindelse med en særlig tøjstil, også kaldet modefetich. ( Manifest)


Frigiditet

Frigiditet er manglende seksuel lyst hos en kvinde.

Frigiditet kan også betyde, at kvinden ikke oplever seksuel tilfredsstillelse (orgasme).

Årsagen til denne nedsatte lyst kan være flere ting. Hun kan have det dårligt psykisk, være nervøs og utryg eller være i gang med noget helt andet i sit liv, f.eks. være lige efter en fødsel. Hun kan også være påvirket af en fysisk eller psykisk sygdom.

Ordet er også kendt som et skældsord brugt i vrede af mænd, der måske kun er optaget af dem selv og deres seksuelle lyst, og hvor det ikke handler om frigiditet, men mere om fravær af kærlighed og omsorg i seksualiteten.


Forspil

Forspil er indledningen til noget, f.eks. et samleje.

Her rører man og kæler og kysser og slikker hinanden på en måde, som man ved den anden synes er rart. Det øger forventningen og den seksuelle ophidselse, før Manden fører sin penis ind i kvindes skede.

Men forspillet er også med til at skabe tryghed og fortrolighed før samlejet. Det kan være her man lærer hinandens erogene zoner at kende og hvad den anden finder allerbedst i forhold til at blive klar til selve samlejet.

Forspillet forbereder også samlejet på den måde, at kvinden bliver våd i skeden og manden pik bliver stiv.


Fellatio

Fellatio er seksuel stimulering af pikken med mund og tunge. Stimulation af skrotum (pung) kan indgå under fellatio.
Den ikke-kliniske terminologi eller symbolsprog for fellatio er fransk eller blowjob.
Seksuel stimulering af kvindens kønsorganer kaldes for cunnilingus.


Fingersex

Fingersex er seksuel stimulation med en eller flere fingre i mund, skede eller endetarmsåbning. At give finger betyder at tilfredstille en kvinde med en finger i skeden. Giver man en kvinde finger skal man passe på ikke at rive hende under legen da en rift i skeden kan være ganske ubehagelig at rende rundt med.
Fingersex bliver ofte brugt når man vil give en kvinde sprøjteorgasme , hvor man med fingeren stimulerer G-punktetG

Gloryholes

Glory holes opfylder den fantasi om det rene knald - kønsdele, der mødes uden forudgående kontakt. Anonymt begær og liderlighed, uden at man behøver at forholde sig til den personlige tiltrækning af partneren, forklarer sexologen Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk.

Personerne foran hullerne kan kaste sig over den eller de pikke, de synes bedst om - og mændene bag væggen finder spænding og ophidselse i at vise deres erigerede lem frem og vente på ’bid’.

Ingen af parterne behøver at spekulere på, om de synes om personen på den anden side, siger sexolog Vivi Hollænder.

- Vi lever i en kultur, hvor vi er opdraget til, at det er socialt uacceptabelt at fremvise sine kønsdele for andre. Ikke desto mindre er der mange mennesker, der netop tænder på dette og omvendt også at blive kigget på. Men går man det i offentlige rum, risikerer man at krænke andre og overtræde loven.

- Desuden har mange, både mænd og kvinder, seksuelle fantasier om sex med flere partnere, ofte ansigtsløse, anonyme kroppe. Swingerklubber og glory holes gør det muligt at udleve disse fantasier i trygge rammer og sikkerhed for, at alle involverede er frivilligt med på legen. Typisk ønsker hverken ekshibitionister eller voyeurs at krænke andre mennesker

Opdatering :
Et gloryhole er et hul i en væg, hvor fyren kan stikke penis igennem. På den anden side af hullet kan en ukendt person slikke hans pik. Gloryholes har i mange år hørt til på Bøssebarer og visse offentlige toiletter. I dag findes gloryholes også i mange swingerklubber. Her bliver de flittigt brugt, da det tænder mange, at de ikke ved hvem der slikker eller hvem, det er de slikker. På hjemmesiden gloryholes.dk kan man læse mere om de frække huller!


Gangbang

Gangbang er når flere mænd dyrker sex med en kvinde eller omvendt

Et gang bang er et andet udtryk for gruppesex. I dag fremstilles gang bangs mere som en seance hvor en kvinde bliver kneppet af op mod 10 mænd eller flere. Fyrene står på en række klar til at tage over, når fyren foran er færdig. Pigen ligger bare og tager imod. Flere og flere kvindlige swingere er vilde med gang bangs. Derfor er gang bangs rimeligt almindelige i swingerklubberne. I visse klubber har de specielle gang bang aftner, hvor der lukkes en masse fyre ind som på skift skal kneppe en eller to kvinder.
Hvis man som kvinde drømmer om at prøvet et gangbang er det en god ide at have en erfaren mand med som kan styre slagets gang.

Det er op til den enkelte om vedkommende ønsker at deltage i et gang bang. Ønsker du det ikke så hold dig væk fra klubaftner specielt reserveret til gang bangs. Snak evt. med personalet i klubben. De kan sige jer hvordan og hvorledes gang bangs løber af stablen i lige netop deres klub.

Gang bangs må ikke forveksles med Bukkake i det et gang bang ikke nødvendigvis omhandler tisvining af kvinden med sæd. På samme måde behøver et Bukkake ikke nødvendigvis at omfatte samleje med de mænd der deltager.


G-punkt

G-punkt (Gräfenberg-punkt) er et område ca. 2-4 cm inde i kvindens skede i væggen ud mod kønsbenet, som specielt kan stimuleres seksuelt, hvor ved en g-punkts-orgasme kan opnås.
Der er dog ikke fundet noget anatomisk holdepunkt for at stedet findes, hverken makro- eller mikroskopisk.
Mellem 10% (en kilde) og 50% (en anden kilde) af kvinderner kan blive stimuleret via g-punktet.
Andre mener, at g-punktet er en myte skabt i 1944 af den tyske gynækolog Ernst Gräfenberg.
Nogle kvinder ejakulerer under orgasme, uanset stimulation af g-punktet.
Det fremføres til tider, at prostata hos mænd skulle kunne fungere som et mandligt g-punkt.
Af og til blusser diskussionen op i medierne om g-punktet eksisterer.
I 2012 hævdede gynækologen Adam Ostrzenski, at have fundet G-punktet på bagsiden af bækkenbundsmembranen præcis 16,5 mm fra den øvre den af urinrørsåbningen.


Gokkun

Gokkun er en genre af Japansk pornografi i hvilken en person konsumerer sæden af flere mænd.H

Homoseksuel

Homoseksuel er at være seksuelt tiltrukket af sit eget køn.

Det vil sige at en drengs seksuelle følelser er rettet mod en anden dreng. Det kaldes også at være bøsse. Og en piges seksuelle følelser er rettet mod en anden pige, så hedder det at være lesbisk.

Det kan være meget svært at opdage og leve med at éns seksualitet er skruet anderledes sammen end de flestes. Nogle vælger at arbejde med sig selv og deres seksualitet – evt. med hjælp fra en terapeut. Det gør, at de måske bliver i stand til at leve i et heteroseksuelt forhold. Eller vælger at leve afholdende. Andre vælger at leve deres homoseksualitet ud.


Hermafrodit

En hermafrodit (fra den græske gud Hermaphroditos) er betegnelsen for et væsen - f.eks. en plante eller et dyr - der selv har både "han-" og "hunkønsorganer" og således er i stand til at formere sig med begge køn. Man taler således også om at være tvekønnet.
Eksempelvis kan det nævnes, at en del planter er tvekønnede, mens alle arter af regnorme er det. Ægte hermafroditisme er ekstremt sjælden blandt mennesker


Hanrej / coldcuck

Hvad er en hanrej?
Ordet "hanrej" stammer sandsynligvis fra udøvelse af gøgen. De kvindelige gøg passer sammen med en alfa-han, der går så videre til møder med andre kvinder. Hunnen vender derefter tilbage til sin mage, og de to af dem hæve babyer, der førte fra mors "aften i byen."
Traditionelt var en (human) hanrej genstand for hån og latterliggørelse, da det blev opdaget, at en mands kone havde fundet tilfredsstillelse i en anden mands seng, hun var en ægteskabsbryder, og han var hendes hanrej. Det blev ofte sagt, at han "tilbage med halen mellem en anden mands ben."
Ordbogen definerer en hanrej som "en mand med en utro kone."
I forbindelse med alternative livsstil, indtager hanrej en position et sted mellem den traditionelle definition og kriteriet "swingers". Forskellen med den første definition er, at dagens hanrej er både bevidst om sin kones "utroskab" og er seksuelt ophidset af det, forskellen med den anden definition er, at "swingers" gensidigt er involveret, eller i det mindste tilgang sex seng som ligeværdige , hvilket ikke er tilfældet med en hanrej.
På almindeligt engelsk, er en hanrej en mand, der står ved og accepterer hans kones utroskab, bliver seksuelt ophidset af hendes handlinger. Han kan have normale seksuelle relationer med sin kone en del af tiden, eller han kan acceptere, at hans kone har valgt en anden mand til at erstatte ham helt i hendes seksuelle seng.
Hvorfor skulle nogen vælge at blive gøge?
Efter at have læst (og skriftligt) udførligt om dette, har jeg fundet følgende temaer. Enhver kombination kan eksistere til at forklare en specifik parforholdet.
Indsendelse
Gøge er ofte en visning af den samlede underkastelse, med den ekstra element er, at mindst én anden person (lover) kender af hanrej rolle. Cuckolds kan finde glæde i at tjene deres kone og i nogle tilfælde, hendes kæreste så godt. Hvis en person ønsker at opleve indsendelse, hvilket bringer morgenmad i sengen til sin kone og hendes elsker ville sikkert passe regningen, og hvis han ønsker at føle domineret af sin kone, at have hende fortælle ham at lade dem alene, så de kunne elske uforstyrret ville være næsten ulideligt spændende! Desuden er den viden, hun kan gøre, hvad hun vil med hensyn til sex, mens han er begrænset til kun, hvad hun godkender for ham, sandsynligvis den ultimative indsendelse: han vender over sine kønsdele til hende, mens hun giver ingen sådan forpligtelse til gengæld.
Ydmygelse
Mange swingers og alternativ-livsstil tilhængere trække grænsen ved ydmygelse, og forkaste det med væmmelse. Men de samme mennesker vil acceptere s & m som forståeligt! Ydmygelse er, efter min mening, simpelthen mental s & m. Hvorfor skulle nogen vælge at være "disciplineret", og finde det at være seksuelt spændende? Hvis du kan forstå det, kan du forstå lokke af ydmygelse som en seksuel stimulans. Og hvis en mand forsøger at blive ydmyget, hvad kunne være mere ydmygende end at se eller høre, eller læring af sin kone at vælge en anden mand i seng? Hvis erfaring omfatter hustruen erkendelse af, at hendes kæreste er bedre begavet, eller en bedre elsker end sin mand, den ydmygelse er færdig.
Jalousi
Ja, jalousi er et turn-on for Cuckolds. I virkeligheden er det nok en af ​​de største dem, selvom nogle Cuckolds har skrevet om det. Efter alt, se hvad han har mistet: hans kones trofasthed, hans kones krop (midlertidigt, hvis ikke permananently), hans lighed som en seksuel partner, hans værdighed ... og alle disse er blevet givet til en anden mand! Personligt, da jeg begyndte at føle jaloux, jeg begyndte at føle sig virkelig gøge - og meget spændt!
Voyeurism
Selvom jeg tror, ​​det er sekundær i forhold til de to ovennævnte årsager, det er rigtigt, at der ikke er mange muligheder i livet at se to mennesker have sex. Dette er grunden til hjemmevideoer er så populært! Men intet kan være lig den virkelige ting, liv og foran dig ... og så vil invitere en anden mand ind i din kones seng uden tvivl give dig en front-sæderække til festlighederne.
Frygt
En hanrej forklarede sin begejstring som "forårsaget af den dobbelthed af at være både bange og ophidset. Frygt er en kraftfuld elskovsmiddel ... måske min krop kræver en vis mængde af adrenalin, som kun kan genereres af frygt."
Hvad er der at frygte? En hanrej kan frygte (mens den er tændt ved) tanken om at blive ydmyget foran sin kone og hendes elsker, han kan frygte at vide han ikke kan *** for en bestemt (og langvarig) periode. Han kan frygte at høre lyde af nydelse fra sin kone, at han aldrig har hørt, da hun var i seng med ham. Eller kan han bare frygte det ukendte ...
The Unknown
Mange Cuckolds erkender, at de ikke har nogen idé om, hvorfor dette viser dem på, men for de fleste af os, er det en seksuel fantasi af de mest overvældende sort. Som jeg sagde til min kone, ville jeg hellere se hende i sengen med sin elsker, end have sex med en kvindeI

Italiensk

Sex i armhulen


Infantilisme

Infantilisme betyder egentligt barnlighed. Det kan både være i udtryk, hvor personen stadig er buttet og hårløs, eller kan være seksuelt, hvor personen er seksuelt umoden.

Infatalister bruges også om folk, der tænder på at blive behandlet som en baby ved blandt andet at få skiftet ble, blive madet m.m.


Myter om intimbarbering

1. Intimbarbering giver længere og tykkere hår

Mange mænd er bange for at barbere sig dernede, da de frygter, at hårene kommer tilbage længere og tykkere. Nogle mener endda at hårlængderne bliver 30 gange så lange, når man barberer sig. Dette kan hurtigt afvises, da hårlængden og tykkelsen skyldes dine gener og biologiske årsager. Hårene kan godt se tykkere ud, når du barberer dig med en skraber, og dette skyldes at hårroden er tykkere.

2. Intimbarbering er farligt

Det er rigtigt, at intimbarbering kan være farligt. Det kan være farligt, hvis man barberer sig forkert, og altså rammer kronjuvelerne eller endda penissen. Man skal især passe på, når man bruger en skraber. Det er dog ikke på nogen måde farligt at barbere sig dernede, hvis man altså passer på.

3. Intimbarbering giver knopper

De velkendte barberingsknopper skyldes ikke intimbarbering i direkte forstand, da der er mange faktorer som spiller ind. Det kan blandt andet skyldes, at skraberen eller barbermaskinen ikke er ren. Det kan også skyldes at dine porrer ikke er åbne, og at du ikke benytter en creme til at få beroliget huden. Nogle mennesker får knopper, mens andre ikke gør. Uanset hvad, så findes der produkter, der kan fjerne knopperne. Det bedste er at forebygge knopperne, og tage de forskellige forholdsregler inden man påbegynder en intimbarbering.

4. Kvinder kan lide hår dernede

Denne myte er en udbredt misforståelse. Kvinder kan lide hår dernede ligeså meget som du kan lide hår dernede hos det modsatte køn. Man skal ikke forvente noget man ikke selv leverer, så det er bare frem med skraberen eller barbermaskinen.

5. Rigtige mænd barberer sig ikke dernede

Intimbarbering viser at man plejer kroppen, og at man tænker på eventuelle sexpartnere. Det er meget gentlemansagtigt og beviser at du har overskud til at pleje din egen krop. Hvis ikke du vil associeres med disse ting, så kan du jo bare lade håret gro dernede, men at sige ”rigtige mænd ikke barberer sig dernede” er en fejltagelse.

6. Du kan bruge din skraber til intimbarbering

Det er rigtigt at man kan bruge en skraber til intimbarbering, men du skal ikke begynde at bruge den skraber, som du bruger til skægget. Det kan i værste fald ende med en bakterieoverførsel fra det ene sted til det andet, så det er bedst at bruge en separat skraber til forskellige formål.

7. Trimning er bedre end glatbarberet

Det er smag og behag, når man skal vælge om man vil have trimmet hårene dernede, eller om de skal helt væk. Der er ikke noget der er bedre end noget andet, men kvinderne foretrækker en god trimning, så hårene kun kan anes. Glatbarberede mænd er der slet ikke noget galt i, så længe hårene ikke vokser ud som en vild jungle dernede.

8. Intimbarbering er sundt

Denne myte er til dels rigtig, da man mindsker bakterierne der kan være på hårene, når der ikke er så meget dernede. Man kan så også sige, at det er langt mere hygiejnisk at have trimmet eller glatbarberet dernede, end hvis man havde masser af hår.

9. Det gør ondt at barbere sig dernede

Hvis du har de rigtige redskaber og barberartikler, så kan du slet ikke mærke barberingen. At få fjernet hårene med barbering er ikke det samme som at få fjernet hårene med voks, så du skal ikke bekymre dig om at det gør ondt, når du barberer dig dernede.

10. Penis og testikler bliver større af intimbarbering

Denne myte passer ikke, da penis og testikler ikke kan vokse via en intimbarbering. Det er rigtigt at penis og testikler kan se større ud, men det er, fordi der er mindre hår. Man kan sige, at du får penis og testiklernes rigtige størrelse at se, når du har barberet dig dernede.K

Klitoris

Kvindens kilder, der er placeret umiddelbart over skeden, hvor skamlæberne begynder. Kommer af græsk og betyder oprindeligt nøgle.M

Masochisme

Masochisme er en seksueldrift, der karakteriseres ved den seksuelle lyst eller passion til at være den underkastede i et ellers erotisk forhold, der ellers sagtens kan være ligestillet. Opkaldt efter Leopold von Sacher-Masoch af den østrigske psykiater Richard von Krafft-Ebing, der efter datidens ånd tillagde betegnelsen en sygelig betydning. Derfor er den traditionelle opfattelse af masochisme: (Sygelig), kønslig tilfredsstillelse ved at lide eller blive tilføjet smerte.
Masochistens ideelle partner er en sadist, en person, der opnår seksuel tilfredsstillelse, ved at indtage en dominerende rolle i et erotisk forhold.


MILF

MILF er et populært begreb som for det meste bliver brugt på nettet til at beskrive sex med modne kvinder, deraf det engelske udtryk MILF. Milf står for Mother I'd Like to Fuck eller på dansk Mor Jeg Gerne Vil Kneppe

Begrebet menes at gå tilbage til starten af 1970'erne, men blev først rigtigt populært i 1999 da John Chos figur i American Pie brugte det om Stiflers mor.

Oprindeligt blev udtrykket brugt om kvinder, der aldersmæssigt kunne være beundrerens egen mor. Senere er begrebet dog blevet udvidet til generelt at omtale modne kvinder (35+ år), som har født børn.

I swinger klubber finde nu MILF temaer hvor man anonymt kan udleve sine fantasier.


Masochist

Masochisme - En der bliver seksuelt ophidset af at blive ydmyget, bundet og eventuelt slået.N

Naturisme

Naturisme er en kultur, hvor man så vidt muligt ønsker at færdes uden tøj.

Det kaldes også nudisme og handler om naturlig nøgenhed. Uden at der er noget seksuelt i det. At være fri for tøj, når det ikke er praktisk eller behageligt. Fx som vinterbader, på stranden om sommeren eller hjemme i haven.

Naturister oplever en frihed ved at være fri for tøj, men kun privat eller sammen med andre naturister.

Hvis man dyrker nøgenheden uden hensyn til andre eller for at vise sig frem, kaldes det ekshibitionisme og ikke naturisme.O

Onani

Onani (også kaldet Masturbation) er seksuel selvtilfredsstillelse. Typisk udføres onani med hånden og/eller fingre.
Ordet "onani" stammer fra Bibelen, hvor Onan ikke ville gøre sin afdøde brors kone gravid og i stedet spildte sin sæd på jorden (1. Mosebog 38v8-10).
Begrebet blev derfor først brugt om en seksuel akt inkluderende mindst én mand, hvor dennes sæd spildtes i forhold til formålet at kunne gøre en kvinde gravid. Den historiske brug dækker derfor f.eks. afbrudt samleje, hvor manden udtømmer sin sæd uden for kvindens skede, og mandlig (men ikke kvindelig) masturbation.

I en mere nutidig og fysiologisk forstand er der dog fortsat tale om et spild af kropsvæsker. Dog er der tale om, at dette sker som et resultat af berøring af sig selv, i håb om at opnå tilfredstillelse (dvs. selvtilfredsstillelse). Dette kan så foregå med eller uden en række forskellige hjælpemidler (eks. dildo) eller ophidsende genstande (fetichisme). Der kan endda være tale om gensidig onani uden decideret samleje.

Mandlig onani, foregår ved stimulans af mandens penis, mens kvindelig onani foregår ved stimulantion af enten klitoris, skeden eller begge.


Orgasme

En orgasme, også kendt som et klimaks, er en både fysiologisk og psykologisk respons på seksuel stimulation, som kan opleves af både hankøn og hunkøn.

Orgasmen har i naturen den funktion at få dyr til indgå samleje og dermed udbrede sine egne gener. Orgasmen er karakteriseret ved ekstrem fysisk velbehag, kontrolleret af det uvilkårlige eller selvstyrede nervesystem. Det er ledsaget af hurtige cykler af muskelsammentrækninger i de nedre bækkenmuskler, som omgiver de primære seksulle organer og anus.

Orgasmer bliver ofte sammenlignet med andre ukontrollerede handlinger, så som muskel-spasmer i andre dele af kroppen, en generel opstemt fornemmelse og, mindre hyppigt, vokalisering, hvor orgasmen yderligere udtrykkes ved hjælp af stemmen.
Efter en orgasme føler man sig ofte træt, og har brug for hvile. Dette skyldes frigivelsen af prolaktin, som er et hormon.


Opdragelse

Opdragelse er et udtryk fra SM-verdenen, der bruges om et herre-slavindeforhold eller et herskerinde-slaveforhold. Slaven bliver opdraget ved at adlyde herren eller domina'en, som kvinden kaldes, når det er hende, som bestemmer. Det er forskelligt fra person til person, hvad opdragelsen går ud på. Det kan være alt fra at slikke dominaens fødder, massere hendes ryg eller drikke urin.P

Parafili

Parafili (af græsk para- og -fili) er i sexologien og psykologien en betegnelse, der beskriver seksuel drift forbundet med særlige objekter eller situationer, særligt sådanne som kan forstyrre muligheden for gensidig kærlighed. Parafili kan også bruges generelt om afvigende seksuelle praksisser, uden at udøveren derved forstår noget sygeligt.


Porno

Pornografi, ofte blot porno, (afledt af græsk: porne (prostitueret) og graphein (skrift)) er en betegnelse for billeder eller tekst, der grundet sit eksplicitte seksuelle indhold har til formål at ophidse eller stimulere erotisk. Pornoen skildrer og fremstiller seksuel aktivitet mellem voksne, ofte med særligt fokus på kønsorganerne og penetrationen, omend der også findes et stort marked for "blød porno". Desuden indeholder pornoen ofte også en række seksuelle specialiteter, såkalde feticher, og kan fx alene fiksere på dameben i silkestrømper, uden at de medvirkende modeller har sex.

Billedporno omfatter levende billeder (film/video) eller fotos, figurer, tegninger etc. Man skelner her mellem såkaldt hård porno (hardcore), med synlig penetration, og blød porno (softcore), hvor penetrationen skjules eller blot antydes. Grænsen kan dog være svær at drage. Porno på skrift er hovedsageligt sexnoveller, der ikke mindst takket være internettet nyder stor udbredelse. Den stereotype opfattelse er, at porno primært er enlige mænds eneste trøst, men det er langt fra altid tilfældet. Allerede i 1970 påviste Berl Kutchinsky via optælling af pornokunders køn og alder i danske pornobutikker, at opfattelsen af pornobrugere som "dirty old men" var uden hold i virkeligheden. Især de senere år har en stigende mængde porno henvendt sig specifikt til par og kvinder, som udgør en stor del af forbrugerne.

Opfattelsen af hvad der er pornografisk vil typisk afhænge af kultur, tid og øjnene, der ser. Synet på pornografi vil dog næsten altid afspejle samfundets øvrige syn på seksualitet. Traditionelt har porno været underlagt streng censur, men efter at Danmark som det første land i verden i 1967 frigav den skrevne pornografi, og i 1969 blev også billedpornografien, fulgte de resterende vestlige lande efter med tilsvarende liberaliseringer. Alligevel er porno stadig omstridt, og store grupper opfatter den som uønsket. Særligt hævder kritikerne, at pornoindustrien udnytter kvinderne og gør dem til sexobjekter, fremmer prostitution og bidrager til at skabe et forkert billede af sex. Samtidig beskyldes pornoproducenterne for at gøre populærkulturen mere sexfikseret og hensynsløs. Fortalerne for porno mener, at pornoen stimulerer og at industrien ikke kan bremse eksempelvis prostituion. Som led i denne debat vandt udtrykket pornoficering indpas i Danmark omkring 2000 og anvendes bl.a. af organisationer som Pornofrit Miljø. Politisk har liberale typisk været for legaliseringen af porno med henvisning til trykke- og ytringsfriheden, mens værdikonservative og religiøst funderede partier som f.eks. Kristendemokraterne har været imod.
Pornoindustrien, der er en samlet betegnelse for virksomheder, der beskæftiger sig med produktion og salg af pornografisk materiale, er en dag en del af den internationale økonomi med en betydelig omsætning.


Pirringsbondage

En blid form for SM, hvor man pirrer og driller hinanden med for eksempel fjer, isterninger, klemmer og håndjern. Det er en leg, som ikke er så rå som rigtig bondage, hvor man bruger mere avancerede former for udstyr og afstraffelser.


Pik størresler

Man kan ikke vurdere eller forudsige en penis’ størrelse, før den er erigeret. Det har bl.a. at gøre med, at der er forskel på det, man kalder en 'blod-pik' og en 'kødpik'.

Blodpikken vokser meget fra slap til stiv tilstand, nogle gange til dobbelt størrelse, mens kødpikken kun vokser lidt eller forbliver samme størrelse i stiv tilstand.R

Rimming

Rimming betyder at slikke røv. Hvis du slikker røv, kan der være en meget lille risiko for hiv-smitte, fordi endetarmens sekret kan indeholde små mængder af blod.
Du kan fjerne risikoen ved at bruge et stykke plastfilm mellem din tunge og din partners endetarm.S

Sadisme

Sadisme er en seksuel drift, der kendetegnes ved seksuel lyst eller passion til at være dominerende eller styrende i et ellers ligestillet, erotisk forhold. Opkaldt efter Markis de Sade af den østrigske psykiater Krafft-Ebing, der i datidens ånd tillagde betegnelsen en sygelig betydning, derfor er den traditionelle opfattelse af sadisme: (sygelig)kønslig tilfredsstillelse ved at pine en anden.
Det ses derfor ofte, at seksuelt betonede overgreb og mord straks defineres som "sadistiske", selvom den slags ulovligheder ikke er en del af den sadistiske sexleg. I disse situationer ville det være rigtigere at fokusere på voldsmandens (m/k) mentale tilstand, manglende følelsesmæssige indlevelsesevne og seksuelle ensomhed.
Sadistens ideelle seksuelle modpol er masochisten, en person, der opnår seksuel tilfredsstillelse ved at blive domineret.


En Swinger

En swinger er en person, der færdes i en klub eller forening, hvor det er muligt at bytte seksuelle partnere på kryds og tværs eller bare udlever de fantasier man nu har.

En swinger er et fordomsfrit menneske, der ønsker at udleve sine seksuelle lyster med og foran andre mennesker, og se sin eventuelle partnere gøre det samme.

Mange swinger også privat da det er blevet muligt at finde hinanden gennem Datings sites så man kan finde personer som har samme seksuelle lyster.


Swinger klub

Swingerklubber er swingernes mødested, hvor man mødes og dyrker sine seksuelle præferencer. Der kan fx. være tale om SM, Gruppesex og partnerbytte. Nogle klubber er lukkede og kræver medlemsskab, mens andre er mere frit tilgængelige for enhver.

Ud over swingerklubberne findes der også sexklubber, som er en billigere og en noget anderledes form for klub

I Danmark findes pt 5 Swinger klubber klubber

Feks Adam & Eva som skriver :
Adam & Eva - Nordens første klub med alle muligheder for at udleve sine fantasier sammen med flere tusinde medlemmer fra hele Norden

Hvad er vi...?
Skandinaviens frækkest Swingers Klub er mødestedet mødestede og legeplads for frisindede, nysgerrige og eventyrlystne par som uforpligtende ønsker at mødes med ligesindede til frække og inspirerende erotiske oplevelser.....

Klubben giver gæsterne mulighed for at mødes anonymt og udleve deres fantasier og lyster under trygge og intime forhold i flotte og hyggelige omgivelser.

Hvem kommer og hvad foregår der...?
Vores gæster er par og singler - flest fra starten af 20'erne og til slut 50. Som en del af koncept og dress-code går alle gæsterne rundt iført undertøj, eller måske er de nøgne. Undertøj kan være frækt lingeri, lak, lædereller latex....Du/i bestemmer selv.

Mange kommer for at dyrke gruppesex, pigesex, trekanter, partnerbytte, gangbang, donimans - nogle kommer kun for at blive kigget på eller se på andre, for inspirationens skyld. Der er aldrig nogen forventninger til at man skal deltage, fordi man opholder sig i klubben. Man kan gå rundt og kigge helt, som man selv har lyst til, bare man trives og har det godt.


Sikker sex

Klide : STOP AIDS

1. BRUG ALTID KONDOM OG GLIDECREME VED ANALSEX
Kondom brugt rigtigt fra start til slut er den bedste beskyttelse mod hiv og andre sexsygdomme
Kondomer skal være CE-godkendte og ikke have overskredet udløbsdatoen
Glidecremen skal være vand- eller silikonebaseret
Analsex er den sex-praktik, som indebærer størst risiko for smitte pga. den skrøbelige og modtagelige slimhinde i endetarmen
Den aktive partner er også udsat for smitte ved beskyttet analt samleje

2. UNDGÅ SÆD I MUNDEN VED ORALSEX
Sæd (og præsæd) hos hiv-smittede kan indeholde hiv-virus - især hvis man er nysmittet, ikke er i behandling eller hvis behandlingen slår fejl (dette kan ske, hvis den smittede ikke tager sin medicin, eller udvikler resistens)
Mængden af sæd/præsæd og koncentrationen af hiv-virus i sæd har betydning
Det er ikke farligt at få egen sæd i munden

3. BLIV TESTET FOR HIV OG TJEKKET FOR KØNSSYGDOMME MINDST 1 GANG OM ÅRET
Vi anbefaler, at mænd, der har sex med mænd (MSM), bliver rutinetestet for hiv og andre seksuelt overførte infektioner mindst en gang om året, efter behov eller hvis du har symptomer.

4. BLIV VACCINERET MOD HEPATITIS B OG HPV
Smitsom leverbetændelse og HPV-relaterede sygdomme (kønsvorter og visse former for kræft) kan undgås ved at blive vaccineret
MSM bosat i Hovedstadsregionen kan blive vaccineret gratis i CheckPoint, på Vestergade 18E, 1456 København K (Bestil en tid på tlf.: 51 90 17 44)

5. KOMMUNIKÉR OM SEX MED DIN(E) PARTNER(E)
At kommunikere med sin partner øger chancen for at man får sine ønsker opfyldt, at ens grænser bliver respekteret og at man får et bedre overblik over, hvad man går ind til

6. LÆR OM SMITTEVEJE, OG HVAD DER GØR RISIKOEN STØRRE ELLER MINDRE
Dit sexliv bliver mere sikkert og fornøjeligt, hvis du ved, hvordan hiv og andre sexsygdomme smitter, og hvis du har kendskab til symptomer og forskellige strategier, som kan reducere smitterisikoen
Husk at hvis du har en anden kønssygdom, er du mere modtagelig/smitsom i forhold til hiv

7. HUSK PEP, HVIS UHELDET ER UDE
Hvis kondomet er gået i stykker, eller hvis du har haft analsex med en partner med ukendt hiv-status, kan du overveje at kontakte Rigshospitalet eller Hvidovre hospital inden for 24 timer for at komme i hiv-forebyggende PEP-behandling
PEP-behandling er en behandling, som kan forhindre dig i at blive smittet med hiv, hvis du tager den straks efter at du er blevet eksponeret for hiv-virusset
Behandlingen varer en måned og sættes i gang, hvis vagtlægen skønner det

8. HUSK, AT ALKOHOL OG STOFFER PÅVIRKER DIN ADFÆRD - OGSÅ SEKSUELT
Mange af dem, som dyrker usikker sex, gør det, når de er påvirket af alkohol eller stoffer og kommer til at fortryde det senere
Det er vigtigt at huske, at vi ofte slår hjernen fra, når vi er påvirkede. Nogle bruger alkohol/stoffer som en god undskyldning for at dyrke usikker sex

9. AFKLAR PÅ FORHÅND, HVOR DIN SEKSUELLE GRÆNSER GÅR
Hvis du ved, at du kan finde på at være ligeglad med kondomer når du har drukket, eller når du er i udlandet eller i andre situationer, så kan det være en god idé at planlægge efter det
Prøv at forestille dig hvad der kan ske, INDEN du går i byen, så du er forberedt på alle eventualiteter og ikke behøver at gennemtænke komplicerede situationer, mens du er påvirket eller bare liderlig

10. PAS PÅ DIG SELV OG DIN(E) PARTNER(E)
Udvis ansvar over for dig selv og dine partnere ved at tage det første skridt, selvom det kan være svært at vise vejen
Hvis du får konstateret en kønssygdom, kan du udvise særligt ansvar over for dine kommende partnere (ved at beskytte dig eller afholde dig fra sex indtil du er helbredt) og overfor dine tidligere partnere (ved at fortælle dem som kunne være blevet smittet, om din situation)


Sadomasochisme

Sadomasochisme er at opleve seksuel lyst ved ydmygelse og undertrykkelse, smerte og dominans.

Nogle bliver seksuelt ophidsede ved at blive pint og ydmyget. De kan blive kradset eller slået, måske mens de er bundet. Det er masochisme.

Andre oplever seksuel lyst og tilfredsstillelse ved at dominere: pine og undertrykke og påføre den anden smerte. Det er en sadist.

Er begge enige om rollerne i denne leg, kalder man det sadomasochisme.

Her er det betydningsfuldt at man kender hinandens grænser godt, at begge har lyst til sex på denne måde og at man respekterer et nej, også undervejs.


Spille kiks

Spille kiks er et onani-spil der efter sigende spilles blandt visse teenagedrenge. Deltagerne står omkring en kiks og onanerer indtil udløsning. Den sidste person der får udløsning eller ikke rammer kiksen med sin sæd skal spise kiksen


Sædbank

En sædbank er en facilitet, der står for indsamling, behandling, lagring og distribution af sædceller fra sæddonorer. Den nedfrosne sæd benyttes typisk til behandling af barnløse og til international fertilitetsforskning. Begrebet "bank" kan opfattes som misvisende da der ikke er mange ligheder med den traditionelle opfattelse af en bank (et pengeinstitut). Ordet er dog oversat fra engelsk, hvilket er grunden til at netop dette begreb benyttes. Her refererer det funktionen at opbevare sæd, parallelt til banker der i gamle dage skulle have en guldreserve svarende til deres samlede indlån.


Samleje

Samleje (lat. coitus) er den menneskelige form for kopulation og en almindelig form for sex. Selvom samlejets biologiske formål er reproduktion, dyrkes det også for nydelsen og som et udtryk for kærlighed og følelsesmæssig intimitet. Samleje spiller ofte en stor rolle i menneskers forhold til hinanden; i mange samfund er det normalt for par at have samleje ofte med brug af præventive midler, og dermed dele nydelsen og styrke deres følelsesmæssige bånd selvom de bevidst undgår graviditet.
Samleje kan også henvise til flere andre udtryk for seksuel praksis, deriblandt oralsex og analt samleje. Udtrykket at dyrke sex henviser til alle eller nogle af formerne for samleje. Ordet samleje kommer af et andet, ældre udtryk for sex, at ligge sammen.
Før samleje har man ofte forspil, som fører til en seksuel opstemthed af parret, hvilket fører til erektion af penis og naturlig smørelse af skeden.
For at have samleje indføres den erigerede penis i skeden, og en eller begge partnerne bevæger deres hofter for at skubbe penis frem og tilbage inde i skeden for at skabe friktion, oftest uden helt at fjerne penis. På denne måde stimulerer de sig selv og hinanden, og fortsætter ofte indtil de får orgasme og (i mandens tilfælde) udløsning.


Sæd / Sperma

Sperma eller sæd er væsken som hos mennesker og de fleste dyr udgør befrugtningsenheden hos individer af hankøn. Den er en substans bestående af spermatozoer (sædceller) og sekret.
Mandens sæd kommer fra sædblæren, testiklerne og prostata og kan under vaginalt samleje føres ind til livmodermunden i kvinden. Sperma stødes ud af penis når manden får udløsning, og udstødningen kaldes ejakulation. Spermavæsken er mælkeagtig hvid og noget tyktflydende og består ud over spermatozoerne af vand, salt, proteiner og fruktose. Spermatozoer som når frem til æggelederne kan føre til graviditet.
Sædceller er haploide, så human sæd indeholder kun 23 kromosomer. Ved kriminalitet kan politiet sammenligne DNA fra sperma på gerningsstedet og mistænktes blod.
Steriliserede mænds sperma mangler blot spermatozoerne.


Sprøjteorgasme

Kvindelig ejakulation, også kaldet sprøjteorgasme, springvandsorgasme, vådorgasme, mm. (eng.: squirting, gushing) er en form for orgasme der følges af en udskilning af en betydelig mængde klar væske fra kvindes skedeåbning eller urinrør. Væskens egentlige oprindelse og indhold er ikke klarlagt og er et noget kontroversielt emne. Nogle forskere mener det kommer fra Skenes kirtler, placeret på skedevæggen i forenden af skeden, og som er en slags kvindelig homolog til den mandlige blærehalskirtel hvor det meste af sædvæsken produceres. Mens andre forskere helt benægter eksistensen af kvindelig ejakulation og mener der blot er tale om urin fra urinrøret.
Nylige studier har fundet at:
54-60% af kvinder har oplevet en form for udsprøjtning i forbindelse med orgasme,
6% af de regelmæssigt har kraftige ejakulationer og
at yderligere 13% at de har ejakuleret, men mindre ofte.
Doktor Schubach, en af pionerede i nyere forskning omkring kvindelig ejakulation, mener at "alle kvinder, langt størstedelen af kvinder" med den rette træning er i stand til at ejakulere under orgasme.

I swinger klubber bliver der afholdt kurser for både mænd og kvinder for at lære og give og få sprøjteorgasme


De seksuelle sprog

De seksuelle sprog er en liste over de "sprog", der benyttes i Danmark som betegnelse for forskellige seksuelle aktiviteter.

Amerikansk (1) er samleje uden for sengen.

Amerikansk (2) samleje på stol med ansigtet mod hinanden.

Andalusisk er stimulering af penis mellem lårene (også russisk).

Dansk er samleje typisk i missionærstilling.

Esperanto er stimulering af penis mellem fødderne.

Hollandsk er som Esperanto men med træsko på.

Engelsk er et utilfredstillende samleje.

Fransk er oralsex.

Græsk er analsex.

Italiensk er stimulering i armhulen.

Japansk (1) er at blive bundet.

Japansk (2) er telefonsex/internetsex.

Latin er smssex med fremmedord.

Norsk (1) er onani med hånden, mens man overvejer et samleje.

Norsk (2) er hvor manden slår penis mod kvindens pande.

Norsk (3) er hvor manden ejakulerer i kvindens øre.

Pariserfransk er oralsex uden kondom (også superfransk).

Russisk er stimulering af penis mellem lårene (også andalusisk).

Spansk er stimulering af penis mellem brysterne. En variation herover er spansk baldesex, hvor manden stimulerer sin penis mellem kvindens balder.

Schweizisk er massage med to kvinder, hvor den ene masserer sine egne kønsorganer, mens den anden slikker mandens kønsorganer.

Svensk er onani med hånden.

Thai er samleje i badet.

Tjekkisk er sex med dyr (zoofili).

Tysk (1) er samleje, hvor kvinden rider på manden.

Tysk (2) er sadomasochisme (både blidt og hårdt).


Spanking

Når en masochist bliver slået med pisk eller læderrem mm.


Slavetøs

En kvinde i et SM-forhold, som er baseret på at manden er herskeren og ejer kvinden. Tit opretter man en slavekontrakt, hvor man blandt andet skriver under på, at begge parter vil respektere hinandens grænser og kan sige fra, når legen ikke er god.


Anabole steroider

Anabole steroiders bivirkninger

Nogle de fysiske bivirkninger er ens hos både mænd og kvinder.
Det drejer sig om udvikling af bumser (akne), leverskader, hurtig vægtforøgelse, hjerteanfald, stigning i kolesterolindholdet i blodet og nedsat forplantningsevne.

Derudover er der en række fysiske bivirkninger, som kun ses hos mandlige brugere.
Det drejer sig om impotens, skrumpning af testiklerne, prostataforstørrelser(blærehalskirtlen), lysere stemme samt væskeophobninger i kroppen.
Yderligere forringes sædkvaliteten kraftigt, så længe stofferne indtages og i op til seks måneder efter. Det er eksempler på at anabole steroider har medført varig sterilitet.

Mindre bryster, forstørret klitoris

For kvinder medfører brug af anabole steroider blandt andet øget udvikling af kønsbehåring, mindskning af bryststørrelse, klitorisforstørrelse og nedsat forplantningsevne.
Kvinder, som indtager anabole steroider kan yderligere få en række maskuliniserende eller viriliserende bivirkninger i form af skægvækst og øget behåring, tendens til skaldethed og dybere stemme. Der ses hyppige menstruationsforstyrrelser, som kan udvikle sig til udeblivende menstruation.

Misbrug af anabole steroider har også en række psykiske bivirkninger, som opleves af både mandlige og kvindelige misbrugere og særligt af deres omgangskreds.
Jo højere mængde af testosteron man tager, jo større bliverde psykiske ændringer.
Man får som bruger af anabole steroider svært ved at styre sit temperament.
Humørsvingninger, voldelighed, ukontrollabel adfærd, psykotiske træk samt ændringer i seksualdriften er blandt de hyppigste psykiske bivirkninger.
Nogle rammes af så svær depression, at de begår selvmord.

Der eksisterer desuden en reel risiko for, at både fysisk og psykisk afhængighed af anabole steroider. Ved indtagelse af anabole stoffer kan kroppen helt eller delvist stoppe med at producere stofferne naturligt.

Ved ophør af misbruget af anabole stoffer går der et stykke tid, inden kroppen genoptager produktionen af en normal mængde testosteron.
I overgangsperioden opleves muskel- og mavekramper, sløvhed, forstoppelse, hovedpine og kraftige depressioner.T

Trampling

En mere og mere udbredt sexfetich er trampling (træde/trampe på), hvor kvinder bogstavelig talt vader på os mænd. For mænd, der er til trampling, er det som regel ikke kun seksuelt ophidsende at blive trådt på pikken og klunkerne, men også på brystkassen, maven og direkte i fjæset.
Og er man skudt i trampling, kan en virkelig god ”mandeundertrykker”, der ikke er bange for at vade igennem, træde og trampe en entusiast til fed udløsning.

Og de kvinder, der skal trampe, må meget gerne være attraktive kvinder, der på den ene side skal være varsomme i deres ”fodbehandling” af manden på gulvet.
Til gengæld skal kvinden på brystkassen heller ikke være alt for bange for at lægge hele vægten i, hvis det er det, der skal til, for at det er rigtig godt for manden, der lægger under for hendes fødder.

Undertegnede har i embedets medfør (det passer skam Det VAR altså arbejde!) kommet en del på landets massageklinikker, hvor diverse afarter af trampling med jævne mellemrum praktiseres. Her kommer kunderne dog mest for at blive trådt direkte på kønsdelene, og i de fleste tilfælde også gerne med spidse sko eller støvler på. Et par bare fødder kan dog også gå an, men så skal der dæleme også vades igennem.
Ikke alle købepiger er dog lige vilde med de her former for ofte ekstremt hardcore behandlinger, mens andre rigtig gerne både træder, sparker og slår, blot kunden betaler ved kasse et.


Transseksuel

Transseksuel er at have trang til at tilhøre det modsatte køn.

Det kan opleves som et misforhold mellem et menneskes psykologiske køn og så det biologiske. Man kan fx føle og opleve sig som kvinde indvendig, men ens krop er en mands.

Der er forskellige meninger om hvorfor nogle har det sådan. Det kan skyldes oplevelser i barndommen eller det kan skyldes en medfødt forstyrrelse i hjernen eller andet.

Nogle vælger at få lavet en kønsskifteoperation – det er en lang proces over flere år. Andre vælger at benytte terapi som hjælp til at leve med denne trang og måske ændre den, uden at ændre fysisk på kroppen.


Tantrisk sex

Tantrisk sex er sex, som ikke så meget handler om det at "komme" eller få udløsning, men derimod at man forhaler den eller simpelthen undgår at få udløsning. Tantrisk sex handler om intimitet, samvær og det ultimative nærvær og energier mellem to mennesker. Med korrekt udført tantrisk sex vil man opnå ekstase.
Tantra i sig selv kan være en livsholdning.U

Urinsex

Watersports eller urofili er engelsk for 'vand-sport', og er et ord der på internettets sex-sider er slang for urinsex, altså sex, der involverer urin og urinering.
Bemærk at der på engelsk skelnes mellem water sports i to ord, der reelt ER sport i vandet, og watersports i et ord, der omhandler nærværende sexrelaterede emne.V

Venus-messen

Venus-messen i Berlin (på tysk: Venus Fachmesse) er verdens største årlige erotikmesse og fejrede i oktober 2006 sit tiårsjubilæum.
I modsætning til de danske sexmesser henvender Venus-messen sig ikke specielt til offentligheden, men er et branchetræf mellem fagfolk såsom producenter, distributører, sexarbejdere, presse etc. Offentligheden har dog i særlige tidsrum adgang til dele af messen.
På messen uddeles en række priser, oprindeligt kaldet Venus Awards. I 2003 vandt Zenropas film Pink Prison en Venus Award som Bedste Skandinaviske Film.
Fra 2006 blev prisudelingen administreret af branchebladet MEDIEN e-LINE, som ændrede prisens navn til Medien eLine Award og introducerede den såkaldte GAY e-LINE "David" Award.Z

Zoofili

Vi er på Swingerdating.info stor modstander af alle former for sex med dyr, og ser frem til lovgivningen i Danmark snart ændres.

Zoofili er defineret som et menneskes seksuelle tiltrækning til ikke-menneskelige dyr og klassificeres ifølge DSM-IV som en parafili. Menneske/dyr-interaktion refereres ofte til som zooseksualitet, sodomi, dyresex eller i juridisk terminologi som crimen bestialis, og en udøver af denne form for seksualitet betegnes som en sodomit.
Zoofili anses af mange for unaturligt og zooseksualitet er blevet fordømt af mange årsager, ikke mindst religiøse. En udbredt holdning fordømmer zoofili som en form for dyremishandling; dog har nogle argumenteret for, at dette ikke nødvendigvis er tilfældet, som f.eks. filosoffen Peter Singer.
Det er et omstridt spørgsmål, i hvilket omfang zooseksualitet forekommer, og hvilken natur zooseksuelle forhold har. Fortalere for zoofili hævder ofte, at menneske/dyr-forholdet går dybere end det seksuelle, og at de er i stand til at danne kærlige forhold med et dyr, der ofte kan vare flere år og som de ikke anser for funktionelt forskelligt fra andre seksuelle/kærlighedsforhold.

I Danmark er hverken seksuel kontakt med dyr eller dyrepornografi direkte forbudt, men i visse tilfælde kan der være tale om en overtrædelse af Dyreværnsloven, der bl.a. siger:
§ 1. Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentlig ulempe.
§ 2. Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at de behandles omsorgsfuldt.

Pornografi med dyr er forbudt i en lang række lande, selv dér hvor handlingen selv ikke eksplicit er forbudt. I USA regnes sådan pornografi automatisk for "obskøn" og må derfor ikke sælges, videreformidles eller importeres, omend selvstændig produktion og besiddelse er tilladt. Lignende restriktioner findes i Tyskland
Materiale med dyresex er dog i stort omfang tilgængeligt på internettet, hovedsageligt fordi produktion og salg er lovligt i lande som Nederland og Danmark. En af de første "stjerner" inden for feltet var danskeren Bodil Joensen, der virkede i perioden 1959-72. I 1980'erne tog hollænderne føringen. I Ungarn, hvor det ikke er forbudt at producere dyreporno, er bestiality i dag blevet en virkelig industri, der producerer talrige film og blade, specielt til hollandske firmaer, og genren har skabt sine egne stjerner, som Hector - en granddanois. Andre steder ser kvindelige pornoskuespillere dyresex-optagelser med heste og hunde som en nem måde til at tjene flere penge (f.eks. Chessie Moore) eller blive berømt (f.eks. Linda Lovelace).


Nyeste artikler

Fræk leg i mørket - Darkroom

DAGENS DARK TEMA: føl dig frem. Vi føler, lytter og nyder pirrende sex de torsdage hvor Adam & Eva byder

Dogging for begyndere - Go Dogging Now

Go Dogging med Swinger Dating

GO DOGGING

Find aktive dogging søgende hele døgnet rundt - De tændte og liderlige finder du netop nu

Mest læste artikler

10 ting du bør vide, inden du tager i swingerklub

Kun flere og flere leger med tanken/fantasien om at tage i swingerklub, men myter og fordomme og usikkerhed omkring det

Vi inviterer 500 nye frække swinger gæster

Fabricius Private Swingers Club - Vi tager i swinger klub for at møde nye mennesker og få oplevelser som ikke

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

VM giver endnu mere sex. Find VM sex nu

Vi søger VM sex og Swinger oplevelser.

Foto FUN eller KNEP mig i Mørket.

Vi har total Mørke sex i Gloryholes delen af klubben den 18.Juli kl 18.00.

Elektrosex skal prøves. Swinger Mona tester

Tak til Swinger Mona som rådgiver og guider om elektrosex Part1.