semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Dogging kalenderen | Swingerklub SwingersFun
Login
Information
leftbottom

Om Dogging

Dogging kalenderen findes kun på swingerdating.dk

Søger du aftaler til sex i det fri eller dogging event - eller vil du se hvordan der skal dyrkes sex i naturen?

Velkommen til dogging i Danmark på SwingerDating.dk. Det førende danske forum og døgnåbne mødested på nettet for primært danske og nordiske dogging entusiaster. Din mulighed for, året rundt, at komme i hurtig og 100 procent anonym kontakt med mænd, kvinder og par, der lige som du selv er til forskellige former for uforpligtende sex i det fri – også kendt som dogging.

Dogging Kalenderen

Link til dogging kalenderen

Flere og flere grænsesøgende og sexglade danskere trodser vejrliget og dyrker dogging året rundt. Det er dog fortsat henover foråret og sommeren til et godt stykke ud på efteråret, mens vejret stadig er tåleligt, at dogging aktiviteterne rundt om i landet for alvor peaker.

Og hvor der i den helt store stil, 24/7, her på SwingerDating.dk på daglig basis indgås mange nye aftaler om sex i krattet bag den lokale rasteplads, på stranden, i skoven, i og omkring offentlige toiletter mv. Samt udveksles brugbare tips og ideer til, hvor og hvornår der på mere specifikke

Læs og fortæl selv om dogging 

Dogging steder rundt om i Danmark som regel er ekstra meget gang i de frække udendørsaktiviteter.

På lige fod med diverse former for swinger-aktiviteter, der løbende finder sted i danske sexklubber, swingerklubber og til private sexfester, så skriver og informerer Swingerdating.dk også løbende om nyt og spændende fra den danske og nordiske verden af uforpligtende sex med ofte vildt fremmede i det fri: Dogging.

Så ønsker du at følge med i, hvor det for alvor sker og sner, og hvor der er chance for at dyrke dogging i dag, i morgen, om en uge eller engang i løbet af næste måned, så bør du løbende læse med under sidens faste dogging-sektion.

Her finder du nyheder, oplysninger og information omkring hvordan fx fræk fantasi gøres til virkelighed. Om de uskrevne regler inden for dogging universet, fortællinger om andre dogging udøveres egne oplevelser, erfaringer, tanker og fantasier omkring fræk sex under åben himmel.

Hvem dyrker dogging?

Det er ganske enkelt umuligt at sætte en mærkat på den typiske dogging entusiast, for denne person findes simpelthen ikke. Nøjagtig som man ikke kan komme den typiske swinger ned i en fastlåst boks. Dogging universet og de medfølgende sexoplevelser i det fri henvender sig bredt og spænder meget vidt – uanset alder, køn, om man er single eller måske del af et fast forhold.

Få din dogging debut nu!

Dogging oplevelser er for unge, midaldrende og den ældre del af befolkningen. Mænd, kvinder og alle tænkelige konstellationer af par har valgt at hoppe med på sex-under-åben-himmel-vognen – og, som sagt, på daglig basis får kun flere og flere får øjnene op for universet af sexaktivitet, der udfolder sig snart alle steder rundt om i Danmark.

Hvor dyrker man dogging?

I Danmark er det ikke forbudt at dyrke sex i det fri. Så længe man ikke er til gene for andre. Langt de fleste, der dyrker dogging, har dog heller ikke ønsket om at blive set eller chokere tilfældigt forbipasserende ude på skovstien. Men at risikoen er til stede, tænder langt de fleste.

 

I princippet kan man dyrke dogging næsten hvor som helst, hvis man altså sørger for at tage hensyn. Men det er ikke hvor som helst, man fx som singlemand kan tage hen og have en chancen for at rende på andre, der er til uforpligtende sex i det fri.

Her dyrker man dogging

Så det gælder langt hen ad vejen om at lære de steder i nærområdet at kende, hvor der med jævne mellemrum netop dyrkes dogging. Og/eller hurtigst muligt sørge for at blive del af miljøet, som fx her på SwingerDating.dk, hvor det danske dogging-folk løbende skriver og på anden vis fortæller om, hvor og hvornår der foregår frække ting og sager næste gang.

Lige som du selvfølgelig også selv har mulighed for at dele brugbar viden og tips om kommende dogging events under åben himmel her på siden – til glæde og fornøjelse for dig selv om de, der læser med.

Hvordan dyrker man dogging?

Når dogging bliver nævnt, omtalt og kommenteret her på SwingerDating.dk, så skal du tolke begrebet som en altfavnende paraply for mere eller mindre alle former, blide som mere hardcore, uforpligtende sexaktivitet i det fri. Hvor man ofte ”ud af det blå” dukker op på den lokale rasteplads eller i skovlysningen og deltager og/eller måske ”nøjes med” at kigge på fra sit skjul i busken, når andre slår sig seksuelt løs. Og så ellers bare tilbage på arbejde eller hjem igen.

Dogging dækker i princippet over alle typer af sex, der foregår i det fri, i det offentlige rum, om man er to, 10 eller 30 personer. Lidt i stil med de mange forskellige former for sex, der fx dyrkes i en swingerklub. Hvor de uskrevne regler langt hen ad vejen er som de nedskrevne regler i klubmørket.

Og hvor det i høj grad også gælder om at passe på sig selv ude på rastepladsen og i klitterne på nudiststranden. For ingen bør bare pr. automatik antage, at andre gør det. Så ”spillereglerne” er i principper nøjagtig de samme ved dogging som i forbindelse med private sexdates og når man tager i swinger- eller sexklub.

Har du også knaldet udendørs i år?

Nyeste artikler

GO DOGGING

Find aktive dogging søgende hele døgnet rundt

Private swinger fester? Mest læste artikel nogensinde - og høj aktuel nu

En anonym bruger af SwingerDating spørger til, hvordan man kommer med til private sexfester og swingers-arrangementer? Måske du kan hjælpe

Dogging i Dyrehaven – hvad siger du til det

Er det ok med dogging (sex i det fri) alle steder i det fri? Lad os høre din uforbeholdne mening

Mest læste artikler

GO DOGGING

Find aktive dogging søgende hele døgnet rundt

Dogging i Dyrehaven – hvad siger du til det

Er det ok med dogging (sex i det fri) alle steder i det fri? Lad os høre din uforbeholdne mening

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Fetish er mere end lak og læder:

Fetish er mere end lak og læder:

Dogging for begyndere

I samarbejde med det rutinerede swinger- og dogging-par Leif_06 får du her lidt ord om, hvad dogging helt

Hvilken sexstilling tænder dig mest?

Swinger og netdating undersøgelse på SwingerDating.dk, der giver dig en rigtig god ide om, om du er lige som de