semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom

Klub


Share on Google+
INSOMNIA - Berlin

Adresse INSOMNIA - Berlin
Insomnia, Alt-Tempelhof 17-19, Berlin
Adresse
DE- Berlin

Web:

Åbent: Alle ugens syv nætter

Dresscode: Tjek festens tema, som regel følgende:
Sexet, intimt, synligt, kinky, bizart, fetisch, sort, glamour.

Hjertet banker i takt med brummende bassrytmer, mens man tager de sidste trin op ad trappen mod maskinrummet i natklubben. Røgelse i luften simrer sødt i næsen, pirrer sanserne, blander sig med det pludselige syn af megen nøgen hud hos de fetisch-klædte gæster på dansegulvet og i baren.

Vi er i bydelen Tempelhof i Berlin, hvor klubben Insomnia holder nattefester for 'hedonistiske mennesker', som stedets programerklæring lyder. Her tilbydes erotisk frisind, fetisch og uforpligtende eventyr for både par og singler, såvel heteroer som homoer eller dem midt imellem. Et stort dansegulv i midten er omgivet af intime, dunkelt neonbelyste lokaler bag forhæng med erotisk udsmykkede vægge.

Techno-rytmerne drøner dunkende langs dansegulvet og skaber samlejebevægelser i underlivet hos de dansende og fantasifuldt klædte gæster. Her er stilfulde transer, rå bøsser og voyeurs, men frem for alt letpåklædte kvinder og mænd, primært i alderen 20-50.

I baren står en stribe par: kvinderne i lingeri, høøøje hæle og netstrømper, mændene i læder, latex eller nettrøjer. Et par ungersvende kun iført underbukser og slips er på udkig efter lir, som luften er fyldt med. En strengt erotisk dresscode sørger for, at dørmanden ikke lukker nogle ind uden stemningsskabende påklædning.

I en af stedets ca. 20 brede lædersofaer i hjørnerne er en kvinde i gang med at ride sin udkårne - en partner eller spontan scoring?

I et andet lokale hænger en kvinde med spredte ben i en læderslynge, mens en mand knepper hende. Kort efter får hun et lem i munden af en af de seks tilskuere, der via et nik fra manden oppe i hende får lov til at deltage i løjerne. En tredje kærtegner hendes bryster.

Et ungt par i indledende kysseri i et andet bollehjørne tiltrækker sig straks flere personers opmærksomhed. De lurende fyre håber på måske at være med, men der er ikke bid denne gang. Imens står et andet par hånd i hånd tryllebundet ind til væggen, mens de fascineret henter inspiration til sengen derhjemme.

Seksuel aktive

Stedets ejer og værtinde, miss Dominique, dukker op og hilser på bladets udsendte.

- Vi tilbyder erotiske danseparties som i aften, hvor man skal ville feste og danse. Hvis det at få sex er succeskriteriet, så skal man ikke være her i nat. Vi er ikke en decideret swingerklub, men vi holder også mere specifikke fetisch-parties med seksuelt aktive gæster, siger Dominique og smutter videre med ordene: - Sove kan man altid, bare ikke om natten!

Musikken buldrer over dansegulvet, der nu kl. 02.00 er proppet med over 100 mennesker. De dansende er i stadigt stigende petting-humør, og flere par søger mod det nu åbnede parområde på første sal, som er forbeholdt tosomhed uden nysgerrige gæster. Tilbage i læderslyngen får en kvinde slikket sit køn, mens tre bøsser sutter og efterfølgende leger futtog på en sofa. Boom-boom-boom...

Parmufedufte fyger forbi ens næse og beruser én til en surrealistisk tilstand af trance og rå realitet i diskolysenes blietzkrieg. Læder glinser i natten blandet med støvler, piske og uniformer. Sensualiteten spiller på alle tangenter fra dunkende trance-techno-toner i underlivet til de inderste, fine følelsesstrenge. Fra kontant tænding til futuristisk fantasi.

En 50-årig herre iført tanktop af læder med gråt hår og overskæg kalder sig en kender af Berlins natteliv. Han fortæller:

- Nogle gange bliver der lagt an på mig, og indimellem scorer jeg eller får lov at være med i andres leg. Mens han fortæller trækkes en kvinde rundt i håret på alle fire. Men grænser og et 'nej' respekteres i Insomnia, eller er det ud!

En ung pige med kløende næse og intense øjne fremstønner et markant 'mjiiiaaavvvv' og smiler kælent, mens en række åh-åh-åh-lyde fra sofahjørnet skyldes multiorgasmer hos en pige, der stimuleres af en fyrs medbragte dildo.

Nogle gæster cirkulerer lurende igennem lokalerne, herunder et par i 50'erne; hun med nøgne bryster, han med en læder strap-on. På en stor væg over dansegulvet vises pornofilm, og i massage-rummet gives intim-massage, mens folk bader nøgne i spa-poolen.

Som natten bliver til tidlig morgen ses stadig mere hud, flere bryster og blottede pikke, når fyre spontant onanerer rundt i lokalerne. Gæsternes sexappeal er umiddelbart vurderet af pæn standard, men en ældre, behåret gut over de 60 i bryder-trikot udgør et befriende anderledes indslag og understreger Insomnias sjæl: Et miks af erotisk interessede mennesker, der dyrker den søvnløse lir i Berlin.

Insomnia

Pris og information

Entré: Alt fra 25-120 Euro alt efter tema, nogle gange er prisen all inclusive. Rabat for par og enlige piger

Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Slik mig dybt i øjet!

De er skøre, de japanere – eller er de nu også det?

Andre læser nu

Swingerklubben medlemlemmer i kø for sex

En del måtte desværre gå forgæves, da swingerklubben Adam & Eva fejrede 15 års jubilæum med seks timers lang sexfest.

Vi swinger os til faste forhold

Læs og bliv måske inspireret af Annie og Kenneth, der swingede sig til fast forhold og ægteskab. Parrets historie er

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,