semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Swingerklub? Vores første aften som swingere


Af      Noveller/historier
Første besøg
Vi havde længe snakket om, at prøve en swingerklub. Jeg er ganske hetero, min kæreste er bisexuel og både hun og jeg tændte på tanken om, at hun skulle prøve en pige. Det var ikke noget, hun havde prøvet før og vi havde haft svært ved, at komme i kontakt med piger på anden vis.

Jeg syntes, det var spændende og en smule pirrende. Vi er ikke så gamle og har ikke prøvet vores grænser af før. Men en aften skulle det være og på Internettet fandt vi hurtigt en tiltalende swingerklub i København, der lå lidt uden for centrum. Det var vigtigt for os, at vi ikke stødte på nogen, vi kendte i forvejen.

Værtsparret var søde, rare og besvarede hurtigt de spørgsmål vi havde på
Første besøg
E-mail. Det var blandt andet rart for os at vide, hvordan aldersgruppen på de besøgende var - og om det var en krav at man skulle dyrke sex.

Swingerklub i København


Da dagen oprandt, var vi spændte - og tændte. Hele dagen havde vi liret hinanden op og jeg havde hvisket i min kærestes øre, hvad hun skulle gøre ved en anden pige. Hun var modtagelig over for gode råd og det tændte hende at høre om, hvad tungen kunne gøre ved clitoris og hvordan fugtige skamlæber var dejlige at slikke. Noget jeg yndede meget at gøre ved hende.

Nøgen eller iført undertøj


Klubben var dunkel men ren og pæn. Den parrum, bollerum, spankingrum, fællesrum og alt det udstyr, som åbenbart hører sådan en klub til. Det var en skræmmende og spændende oplevelse. Klubben havde den regel, at man enten skulle være nøgen, eller iført undertøj. Så vi var iført undertøj, da vi satte os - let nervøse - op i baren.

Min kæreste er en lækker sag skal lige siges. Hun ser intet mindre end blændende ud i undertøj og hun tiltrak mange sultne blikke fra de fyre, der var til stede. Jeg kunne heldigvis tage den med ro, da det jo var paraften og alle fyrene havde deres date med. Vi faldt hurtigt i snak med et par, der også sad i baren. Det var ligeledes deres første aften, de var nok 10 år ældre end os, men et meget nydeligt par. Hun havde store tunge bryster og langt mørkt hår. Hun stod i stærk kontrast til min kæreste, der er blond og korthåret og med små faste bryster. Jeg syntes, hun var lækker. Hendes fyr var meget almindelig, han havde et lystent glimt i øjet, men hvad pokker, det kan man jo ikke fortænke ham i med det selskab.

Brunetten, Sarah, skulle forkæles af et par. Det var derfor, de var kommet fortalte hendes kæreste. Han ville blot se på og nyde synet. Det passede faktisk godt til det, vi gerne ville. Vi havde dog ikke snakket om, at jeg skulle være sammen med en pige og slet ikke, mens en mand kiggede på. Jeg kiggede min kæreste i øjnene og det var tydeligt at se, at hun havde lyst til, at det var helt ok for hende, hvis det var sådan det kom til at foregå.

Vi fulgtes ad til et rum, hvor der var madresser på gulvet og et vindue i væggen. Sarahs kæreste stillede sig udenfor og vi kunne svagt ane hans ansigt gennem glasset. Nu skulle det ske. Det var nu. Det krillede i maven og jeg kunne se, at min kæreste allerede havde de sovekammerøjne, der altid viste sig, når hun blev liderlig. Min kæreste tog Sarah i hånden og sammen satte de sig på hug på madrassen. De kyssede, først blidt, så inderligt og tilsidst grådigt og liderligt. Min kærestes hænder fandt om bag Sarahs ryg, fandt spændet, og løste hendes BH. Hendes tunge store bryster kom til syne i fuldt flor med spændte stive brystvorter. Min kæreste kælede for hendes bryster og suttede på brystvorterne. Sarah stønnede og lagde sig ned og lod sig forkæle. Min kæreste suttede og slik i noget der syntes som en evighed og langsomt førte hun sine hænder ned til Sarahs hofter og trak hendes trusser af.

En veltrimmet dusk og et højt venusbjerg kom til syne. Det var et flot syn og min pik dunkede i mine bukser. Jeg havde vildt lyst til at tage dem af. Min kæreste har altid begæret min pik og sagt, det var den største og tykkeste hun nogensinde havde set - og det kunne mærkes nu, hvor den knapt kunne være i underbukserne. Det var så liderligt at se min kærestes hænder på en fremmed kvindekrop. Jeg tog mine underbukser af, og min pik stod stiv og rank lige ud i luften.

Min kæreste havde stadig sit undertøj på og lagde sig ind over Sarah med sit hoved over Sarahs skød - og sit eget over Sarahs hoved. Sarahs hænder og fingre var straks overalt på min kærestes krop, de kørte og gled rundt om hendes trusser og jeg kunne se, at hun skubbede gstrengen til side og lod en finger glide ind i det glinsende varme våde indre. Min kærestes tunge spillede hen over Sarahs venusbjerg og op og ned langs siden på Sarahs skamlæber. Jeg kunne se, at der løb en lille dråbe af hendes safter ned mellem revnen på hende. Min kæreste slikkede dråben i sig og slikkede mere og mere intenst på Sarahs skamlæber og bevægede sig nu langsom op til hendes klitoris. Den tog hun under kærlig behandling og suttede og slikkede, som jeg havde fortalt, hun skulle. Sarah vred sig, stønnede og skød sit underliv op i min kærestes mund.

Hun kiggede på min store pik


Det var for meget for mig og jeg blev nødt til at røre ved mig selv. Langsomt spillede jeg min pik mens jeg kiggede på de to piger. Pludselig kiggede min kæreste på mig, med det frækkeste blik, jeg havde set længe, satte en finger på hver side af Sarahs fisse og spredte den en anelse. Med øjnene inviterede hun mig ind. Som en sulten løve var jeg der med det samme. Min kæreste spredte Sarahs ben endnu mere, mens hun kiggede på min store pik, og jeg gled så lang som jeg var ind i Sarah. Hun gav sig, tydeligt overrasket, stønnede højt, klynkede og vred sig. Min kæreste suttede og slikkede alt hvad hun kunne på Sarahs klitoris mens jeg lod min lange tykke pik kneppe hende hårdere og hårdere. Det var tydeligt, at min kæreste nød synet, smagen og fornemmelsen af Sarahs fingre der gled ind og ud af hende.

Sarah trak min kærestes underliv helt ned til sit ansigt og hun trak trusserne helt til side og slikkede min kæreste. Det var noget, min kæreste kunne lide og jeg kunne se, at hun blev ukoncentreret og lukkede næsten sine øjne helt i og nød behandlingen. Sarah kunne ikke stå for smagen af min kærestes underliv og jeg kunne mærke, hvordan hendes fisse begyndte at trække sig sammen. Hun stønnede højlydt og pludseligt kom hun. Hun nærmest eksploderede i min kærestes mund og fornemmelse af fissen, der pumpede hårdt om min pik og safterne der sprøjtede ud af hende var for meget for mig. Jeg trak mig ud, gled ind i min kærestes mund med min drivvåde pik og hun suttede til jeg kom. Jeg trak mig ud og sprøjtede ud over min kærestes hage og Sarahs venusbjerg og mave. Det føltes som om, jeg kom i en evighed og Sarah blev glinsende våd.

Elsker sperm


Min kæreste, der elsker min sperm, slikkede Sarahs bløde mave og fisse ren for både mine og hendes safter og dette tændte hende så meget, at det var tydeligt på hendes øjne og underliv at hun snart ville komme. Sarah satte sin vidtåbne mund over min kærestes underliv og slikkede hende mens min kæreste slikkede Sarah. Pludselig kom min kæreste, hendes krop rystede og hun skreg mens hun sank helt ned over Sarah. To kvindekroppe. Udmattede og brugte. Jeg var vild med det syn. Bryster, hofter, lår og baller i en skøn og våd forening.

Vi lagde os alle tre ved siden af hinanden. Udmattede og forløste. Hvad Sarahs kæreste foretog sig bag vinduet var der ikke nogen, der tænkte på. Han måtte klare sig selv. Jeg er helt sikker på, at vi kommer her igen. På mange måder. Eller måske får vi telefonnummeret til Sarah. Hende vil vi gerne prøve igen. Det er helt sikkert.

Relaterede artikler

Swinger i dag – og for 25 år siden

swinger for 25 år sidenDer er forholdsvis stor forskel på swinger-livet og swinger-miljøet i dag kontra for fx 25 år siden – og tingene udvikler sig hele tiden. Deltag herunder i debatten omkring hvilken retning, du helst ser at swinger-miljøet kommer til at forme sig i årene fremover. Læs mere

Lad os booste din sex eller swingers fest

Lad Swingerdating hjælpe dig med og få udbredt kendskabet til den swingers fest, dogging-event eller lignende frække tiltag, du planlægger at afholde i den nærmeste fremtid og søger sex-friske deltagere til. Læs mere

Swingerdatings analsex råd

Analsex for alleDer dykes analsex blandt swinger på kryds og tværs, både i swingerklub og privat. Analsex foregår ved at den ene part trænger sin penis ind i den andens endetarm via lukkemusklen anus - heraf navnet analsex. Læs mere

Så mange mænd på swingerdating.dk, så svært at vælge

kvinde med store bryster rygerMed jævne mellemrum får vi henvendelser fra profiler, der ønsker at vi tager et bestemt emne op – eller, som i dette tilfælde, giver en problemstilling videre, så vi forhåbentlig kan få dit bud på, hvordan man bedst skal tackle problemet. Læs mere

Sexklubben myldrer med cougars

ældre kvinde søger sex med unge fyre, find din sexdate og udlev dine sexfantasierVi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske swinger klubmiljø i snart to år. Læs mere

Swinger-fotos på sommer-udstilling i København

swinger sex25-årig kvindelig, dansk foto-dokumentarist har været på rundtur i ”swinging Danmark” for at foto-fange unikke øjeblikke fra en ellers lukket verden af lyster og laster og hudløs ærlig liderlighed. Læs mere


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er sex fetish?

Vi har brug for hjælp på SwingerDating

Andre læser nu

Swingerklub? Vores første aften som swingere

Vi havde længe snakket om, at prøve en swingerklub. Jeg er ganske hetero, min kæreste er bisexuel og både hun

Dyrker du mere eller mindre sex i julemåneden

Deltag i swingerDating.dk undersøgelsen af, hvor meget vi mænd, kvinder og par dyrker sex i løbet af julemåneden? Om det

Hvad er sex fetish?

Vi har brug for hjælp på SwingerDating