semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Vis hvad du lyster - Få sex på stranden, i skoven eller ?


Af     
Find et rødt bånd frem , vis hvad du lyster og du skal få
Få sex på stranden, i byen, på restauranten ,i skoven - der er muligheder for uforpligtende sex overalt.
Vis hvad du lyster og du skal få – Rødt bånd : Jeg har lyst til sex nu
Tekst: Nic

Vi kan ikke få sex nok! Selv når vi ikke er i klubben, skal vi opleve noget fræk. ”Vis hvad du lyster og du skal få det” ,er en videre udvikling af vores meget besøgte tema båndaftener i Klub Adam & Eva. Der tager man et bånd på, hvor farven viser hvad man har lyst til og hvad man tænder på. Ofte ender en aften i klubben med man har armen fyldt med alle farver. Næste båndaften er den 28 April i Adam & Eva, fortæller Trine fra Klub Adam
Find et rødt bånd frem , vis hvad du lyster og du skal få
& Eva

De båndaftener bliver nu også til saftig strand sex, gangbang i klitterne eller par som leger og hvor de tændte tilskuerne holder den afstand som er passende. Alt hvad der skal til, for at alle får en god oplevelse.


Vis hvad du lyster og du skal få
Næste gang du/I skal på stranden, (Vi anbefaler kendte nudist områder som du kan finde i forum under Doggig) , i byen eller måske ud og spise, så tag et lille rødt eller hvidt bånd med. Det behøver ikke at være et stort flag, men man skal kunne se det, og gemme det væk igen når man har fået sex nok. Det kan nemt medtages overalt og kan bæres diskret og elegant.

Du gør andre opmærksomme på dig og dine lyster, og andre med samme lyster vil have mulighed for at få kontakt med dig. Alt kontakt er selvfølgelig med pli, øjenkontakt, ”thumbs up” og diskret som med alt andet sex - ellers kan man være sikker på en kold afvisning.

Du kan med en gratis profil på Swingerdating.dk få kontakt med andre som tager et bånd med ud i det fri, for at vise de vil have sex og hvor de tager hen. Det gør man blot ved at vælge " vis hvad du lyster" som en af dine sexinteresser.

Vi begynder med de 2 mest anvendte bånd farver til vis hvad du lyster. Flere farver og specielle sex lyster vil komme efterhånden som det bliver udbredt, så følg med her på SwingerDating. I vores forum kan du skrive om dine oplevelser med ”Vis hvad du lyster” og om hvor og hvad det sker.

De første 100.000 frisindede par, piger og mænd vil inden for et par måneder vide hvad det lille røde eller hvide bånd betyder, når de ser det ude i den ”virkelige verden" - nok først på de mange strande hvor det er oplagt til sex og der bliver kneppet løs når solen skinner.
Så find dit bånd frem nu og gør dig klar til nye liderlige oplevelser.

Rødt bånd: Jeg/Vi har måske lyst til fysisk kontakt, og giver "thumbs up" hvis vi skal finde ud af mere.

Hvidt bånd: Jeg/Vi tænder på at blive set på, men ønsker IKKE fysisk kontakt lige nu.

Glæd dig til din første tur på stranden i år!
Den bliver helt sikker sjovere end sidste år – vis hvad du lyster.

Husk Lovgivning

Det er ikke ulovligt at dyrke sex i det fri. Der er dog i loven nogle retningslinier man skal huske at være opmærksom på.

-Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

-Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Relaterede artikler

Så går vi tur med hunden- Dogging eller Sex i det fri

Find dogging sex på Swingerdating.dkLige så snart, foråret og sommeren er over os, stiger vores lyst til ”at gå tur med hunden” – også kaldet dogging. Er du også hoppet med på hundevognen? På SwingerDating.dk møder du flere tusinde par, piger og mænd som tænder på Dogging og uforpligtende sex med helt fremmede Læs mere


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Sut, sug & gummi-spil

Om du er single eller i parforhold, kan onani-legetøj sætte yderligere krydderi på onanien/sexlivet.

Andre læser nu

Vis hvad du lyster - Få sex på stranden, i skoven eller ?

Få sex på stranden, i byen, på restauranten ,i skoven - der er muligheder for uforpligtende sex overalt.

God sex er kommet for at blive!

Hvad er så god sex. Det er forskelligt fra person till person - fra par til par - og fra

Slik mig dybt i øjet!

De er skøre, de japanere – eller er de nu også det?