semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Vis hvad du lyster - Få sex på stranden, i skoven eller ?


Af     

Find et rødt bånd frem , vis hvad du lyster og du skal få
Få sex på stranden, i byen, på restauranten ,i skoven - der er muligheder for uforpligtende sex overalt.
Vis hvad du lyster og du skal få – Rødt bånd : Jeg har lyst til sex nu
Tekst: Nic

Vi kan ikke få sex nok! Selv når vi ikke er i klubben, skal vi opleve noget fræk. ”Vis hvad du lyster og du skal få det” ,er en videre udvikling af vores meget besøgte tema båndaftener i Klub Adam & Eva. Der tager man et bånd på, hvor farven viser hvad man har lyst til og hvad man tænder på. Ofte ender en aften i klubben med man har armen fyldt med alle farver. Næste båndaften er den 28 April i Adam & Eva, fortæller Trine fra Klub Adam
Find et rødt bånd frem , vis hvad du lyster og du skal få
& Eva

De båndaftener bliver nu også til saftig strand sex, gangbang i klitterne eller par som leger og hvor de tændte tilskuerne holder den afstand som er passende. Alt hvad der skal til, for at alle får en god oplevelse.


Vis hvad du lyster og du skal få
Næste gang du/I skal på stranden, (Vi anbefaler kendte nudist områder som du kan finde i forum under Doggig) , i byen eller måske ud og spise, så tag et lille rødt eller hvidt bånd med. Det behøver ikke at være et stort flag, men man skal kunne se det, og gemme det væk igen når man har fået sex nok. Det kan nemt medtages overalt og kan bæres diskret og elegant.

Du gør andre opmærksomme på dig og dine lyster, og andre med samme lyster vil have mulighed for at få kontakt med dig. Alt kontakt er selvfølgelig med pli, øjenkontakt, ”thumbs up” og diskret som med alt andet sex - ellers kan man være sikker på en kold afvisning.

Du kan med en gratis profil på Swingerdating.dk få kontakt med andre som tager et bånd med ud i det fri, for at vise de vil have sex og hvor de tager hen. Det gør man blot ved at vælge " vis hvad du lyster" som en af dine sexinteresser.

Vi begynder med de 2 mest anvendte bånd farver til vis hvad du lyster. Flere farver og specielle sex lyster vil komme efterhånden som det bliver udbredt, så følg med her på SwingerDating. I vores forum kan du skrive om dine oplevelser med ”Vis hvad du lyster” og om hvor og hvad det sker.

De første 100.000 frisindede par, piger og mænd vil inden for et par måneder vide hvad det lille røde eller hvide bånd betyder, når de ser det ude i den ”virkelige verden" - nok først på de mange strande hvor det er oplagt til sex og der bliver kneppet løs når solen skinner.
Så find dit bånd frem nu og gør dig klar til nye liderlige oplevelser.

Rødt bånd: Jeg/Vi har måske lyst til fysisk kontakt, og giver "thumbs up" hvis vi skal finde ud af mere.

Hvidt bånd: Jeg/Vi tænder på at blive set på, men ønsker IKKE fysisk kontakt lige nu.

Glæd dig til din første tur på stranden i år!
Den bliver helt sikker sjovere end sidste år – vis hvad du lyster.

Husk Lovgivning

Det er ikke ulovligt at dyrke sex i det fri. Der er dog i loven nogle retningslinier man skal huske at være opmærksom på.

-Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

-Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Relaterede artikler

Så går vi tur med hunden- Dogging eller Sex i det fri

Find dogging sex på Swingerdating.dkLige så snart, foråret og sommeren er over os, stiger vores lyst til ”at gå tur med hunden” – også kaldet dogging. Er du også hoppet med på hundevognen? På SwingerDating.dk møder du flere tusinde par, piger og mænd som tænder på Dogging og uforpligtende sex med helt fremmede Læs mere


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Andre læser nu

Vis hvad du lyster - Få sex på stranden, i skoven eller ?

Få sex på stranden, i byen, på restauranten ,i skoven - der er muligheder for uforpligtende sex overalt.

Mai-Britt og Clement er Årets Steg

Vores søster-side for sexsøgende singler,www.singlesex.dk har juletraditionen tro kåret årets mandlige og kvindelige steg. Og i år pegede

47-årige Heinrich deler gerne sin hustru - Vil du med til fest?

Ægteparret Jette og Heinrich har været sammen i mere end 30 år, og sexlivet er bedre end nogensinde.