semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Vi swinger os til faste forhold


Af      Swinger råd Kommentarer    
Danske singler swinger som aldrig før, og en del finder sammen som parLæs og bliv måske inspireret af Annie og Kenneth, der swingede sig til fast forhold og ægteskab. Parrets historie er langt fra enestående. Flere og flere danske singler finder fast partner via swinger miljøet.

Og mange af de nye par, nøjagtig som i Annie og Kenneths tilfælde, vælger at fortætte med at swinge. Nu bare sammen frem for hver for sig.

Swinger sex bandt os sammen


I Danmark er der flere singler end nogensinde. Men et liv som alenepige eller alenefyr er ikke lig med nul sex. Ofte lige omvendt. Og her har muligheden for hurtig og effektiv kontakt via nettet uden tvivl haft en kæmpe indflydelse, og vil også have det fremover.

Det var dog ikke via nettet, at ægteparret Annie og Kenneth fandt To kvinder om samme mand - enhver mands mest hotte fantasisammen. Det skete derimod via en privat swingerfest, hvor begge havnede op i den samme frække trekant.

”Til festen havde jeg det som blommen i et æg, og da jeg endte op med to søde kvinder på samme tid, så var det svært at forlange så meget mere.” Forklarer Kenneth, som dog brugte noget mere tid på Annie end den anden kvinde, trekanten bestod af. Og det har både han og Annie det fortsat en lille smule dårligt med.

”Udtrykket er måske lidt fortærsket. Men jeg og Annie swingede bare fra første sekund. Og selv om vi var i en trekant, hvor vi alle tre flettede sammen, så blev den anden kvinde helt automatisk holdt en smule uden for. Kunne vi begge efterfølgende godt se. Sex kan sagtens føre til kærlighedOg det er sgu aldrig skægt at være den, som i virkeligheden godt kunne undværes.

Der gik da heller ikke lang tid efter trekanten, før jeg og Annie lige så stille smuttede ud af døren og direkte hjem til mig, hvor vi så fortsatte for os selv. Og det var bare vildt fedt, og sådan har det været lige siden.

Ikke altid nemt at være swinger fyr


Kenneth lægger ikke skjul på, at det ikke altid var lige nemt at være singlefyr i swingerklubben eller til en privat swinger fest. Kvinderne, næsten ligegyldigt hvad, oplever manden, kan generelt opleve al den sex, de overhovedet kan gabe over.

Det samme gælder kun sjældent for singlefyrene, der næsten altid er flest af. Så selv om det udadtil måske Annie og Kenneth er et modent par, som fandt hinanden via swinger miljøetikke ligner en konkurrence fyrene imellem, så er det det næsten altid.

-Jeg skal ikke klage. Man skal generelt helst aldrig klage. Men at møde frem til en fræk fest, hvor de fleste af fyrene er 10 år yngre og noget mere veltrænede end en selv, så skal man altså stramme balderne an.

I dag, hvor jeg nu er del af et fast par, der er det på mange måder noget nemmere. Både i forhold til mænd og kvinder og andre par” fortsætter Kenneth. Som efter at have mødt Annie, helst ikke ville lægge swinger tilværelsen på hylden. Derfor var det kun ekstra heldigt, at den nye kvinde i mandens liv heller ikke havde den store lyst til at skifte seksuel livsstil.

”Vi gik lidt En fræk trekant kan føre til mange tingsom katten om den varme grød. Vi var forelskede i hinanden til op over begge ører, men samtidig havde vi begge, hver for sig, et fantastisk sexliv som singler. Og noget sådant smider man altså ikke bare på gaden fra den ene dag til den anden” smiler Annie.

Som havde været single i fire år, og del af swinger miljøet i lidt over to år, da hun rendte på Kenneth i den famøse trekant.

Sex og kærlighed holder os sammen


”Selv om det var et kildent emne, så fik vi dog taget hul på snakken om at swinge som par eller ej. Hvis vi nu skulle være sammen. Og ret hurtigt kom vi frem til, at det jo var et kæmpe plus, at vi netop havde Flere og flere danskere bliver del af swinger miljøetmødt hinanden i miljøet.

Vi var til den samme type af sex, og begge tænder vi på at være sammen med andre, og at andre kigger på, når vi har sex.

Så den hurdle kom vi rent faktisk ret hurtigt over. Og det samme gjaldt også med hensyn til den første gang, vi tog i klub sammen. Ja, nu var vi officielt kærester, men det gjorde det egentlig kun mere spændende og pirrende end ellers. Altså det med og opleve sin fyr eller kvinde dyrke hardcore sex med fremmede.” Fortæller Annie, og slutter så:

”I dag er det både swinger sex og stor kærlighed, der holder os sammen. Og har den ene af os på et tidspunkt ikke lyst til at swinge længere, så stopper vi begge. Det er en fast aftale. Sex og kærlighed holder os sammen, men intet, heller ikke swinger sex, skal i sidste ende spolere kærligheden.

Kommentarer (1)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Relaterede artikler

Er regn og rusk swinger vejr

Har man lyst, så har man lyst - deltag i undersøgelsen på swingerdating.dkEfteråret er for alvor over os. Men indvirket vejret på din lyst til at tage en tur i sexklubben eller swingerklubben? Deltag i den helt anonyme undersøgelse. Og blive samtidig klogere på, om andre swingere agerer lige som du selv. Læs mere

Hvor meget onanerer du

Onanerer du 1, 3 eller måske 10 gange om ugen?Deltag i SwingerDatings helt anonyme undersøgelse af, hvor meget danske mænd og kvinder onanerer. Onani undersøgelsen foregår sideløbende og i samarbejde med Singlesex.dk Danmarks førende sexdatingside for sexsøgende singler Læs mere

Hvad er god swinger sex

Kom med dit bud på, hvad der er god swinger sexHvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se, om vi ikke kan hjælpe hinanden til at opnå endnu bedre sex sammen. Både når det kommer til sex i klubben og i forbindelse med den private swinger komsammen. Læs mere

Dyrk trekantsex med os

Enhver mands hotte sexdrøm - kan du tåle mosten?Torsdag aften dyrker vi den frække trekant i Adam og Eva i København. Så er du til saftige trekanter, der findes mange hotte varianter af, så kig forbi klubben. Der kneppes i saftige trekanter i swingerklubben fra klokken 19.00 – 00.00. Læs mere

Filmen Swinger har givet os lyster

Er I også et par er som har set filmen SWINGER og vil udleve Jeres fantasier? Så tal sammen eller overvej selv om: Læs mere

Jan blev swinger via gangbang

Ganngbang handler om sex, sex og atter sex - med kvinden i midtenAlle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej for mænd til at få en god indsigt i swingerklub miljøet er ved at nøde frem til gangbang events og arrangementer – som fx nu på søndag i swingerklubben Adam og Eva Læs mere


Nyeste artikler

Længere eller tykkere pik undersøgelse

Så er pikken i fokus i forbindelse med endnu en undersøgelse her på Swingerdating.dk. Men til forskel fra sidst, vi

Danmarks største sperm party og afskedsfest

Lørdag den 25. februar afholder swingerklub Adam og Eva et sexbrag af en super fræk afskedsfest til ære for klubbens

Medium røven vinder

Den kvindelige røv har aldrig fået så kæmpe stor opmærksom i medierne, som den gør i netop disse år. Og

Mest læste artikler

Danmarks største sperm party og afskedsfest

Lørdag den 25. februar afholder swingerklub Adam og Eva et sexbrag af en super fræk afskedsfest til ære for klubbens

MILF kvinder søger sex nu

Det er ofte kvinder som nyder sex og ikke kan få nok.

Swingerklub er også hyggeklub

Rigtig mange mennesker, der intet kender til swinger miljøet, forbinder udelukkende ordet swingerklub med sex, sex og atter sex. Og

Andre læser nu

Vi swinger os til faste forhold

Læs og bliv måske inspireret af Annie og Kenneth, der swingede sig til fast forhold og ægteskab. Parrets historie er

Swinger sex og frække gaver i aften hos Isabel

Hvis du/I intet andet frækt har at tage dig til her i aften (1. december), så kig forbi Isabels Univers

Ekstra Bladet skriver om Black Friday sex i Adam og Eva

I morgen fra kl 9.00 til 18.00 har du mulighed for at krydre Black Friday tilbudsjagten med en saftig og