semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Valgbabe 2015, stem med underlivet


Af      Afstemning    
Afstemning
Stem på årets valgbabeKan du huske Nikita Klæstrup fra Guldborgsund, kommunalvalgets helt store valg-babe? – selv om den unge pige på forhånd hverken var kendt eller endte med at blive stemt ind. Et godt udseende og sexapeal sælger nemlig også. Og sådan selvfølgelig også i forbindelse med valget til Folketinget her den 18. juni.

For når en lækker og sexet politiker (oplevet med egne øjne) har det med igen og igen at dukke op i mediebilledet, er der også en øget chance/risiko for, at vedkommende lige så langsomt sniger sig ind i ens frække drømme heftige sexfantasier. Og sådan er det altså bare at være kendt politiker, skuespiller, musiker eller kongelig – om man nu engang vil det eller ej, om man nu engang synes om det eller Pia Olsen Dyhrej.

Valgbabe 2015


Her på SwingerDating.dk har du nu mulighed for at stemme (endda 100 procent anonymt) på den landspolitiker af det modsatte køn (der stiller op til Folketingsvalget her den 18. juni 2015), du synes er mest sexet af dem alle. Babe-Valg 2015 afholdes i samarbejde med Singlesex.dk, vores frække søsterside for sexsøgende danske singler, hvor der ligeledes stemmes.

De to vindere af Babe-Valg 2015, en mandlig og kvindelig politiker, vil som bevis på såvel titel som kåring hver hjemtage fem kilo super lækkert (valg)flæsk. Vedkommende så enten kan vælge at konsumere selv, eller eventuelt pænt give videre til et godgørende formål efter helt eget valg.

Frække fantasier er apolitiske


Den der påstår, at han – eller hun – ikke onanerer, lyver. Og Lars løkkeden der siger og påstår, at han – eller hun – ikke fantaserer frækt om fremmede, lyver helt klart også. Og dette gælder altså også for de, der er i forhold.

Og ja, man kan da sagtens finde på at fantasere frækt om en person, man fx udover det rent fysiske måske overhovedet ikke er på bølgelængde med. Som fx en super lækker og sexet politiker, man rigtig nok godt gad og ordne – og/eller blive sexordnet af.
Frække fantasier er som regel nemlig helt apolitiske.

Lige som de fleste af os formentlig har prøvet at fantasere om en af de andre kendte eller kongelige, uden at man af den årsag synes specielt godt om sangerindens musik eller skuespillerens seneste filmrolle.

Glem politik, Helle Thorningstem med underlivet


Om du fortsat er helt oppe i det røde felt over, at vi skal til stemmeurnerne her den 18. juni 2015, eller du allerede er mere end godt træt af politik og atter politik og mere glæder dig til, at det store og forkromede valgcirkus snart igen er overstået, så får du her en helt unik (og meget anderledes) mulighed for at pege på en kandidat. Uden overhovedet at skulle tage stilling til, om vedkommende er fra dit favoritparti eller ej.

Ved Swingerdatings.dk og Singlesex.dk’s Babe Valg 2015 handler det nemlig udelukkende om erotiske udstråling, om sexapeal, om hvem der er mest sexet! – IKKE om politiske holdninger og ditto ståsted.

Så stem i denne ombæring udelukkende med underlivet, gem din politiske holdning Johanne schmidt nielsentil stemmeboksen. Her handler det om, hvem du egentlig godt gad gå i kødet på – på den mere frække facon.

Vi har med hård hånd givet dig mulighed for at vælge imellem 10 kandidater, langt de fleste af os allerede kender rigtig godt fra mediebilledet. Kan du ikke lige genkalde dig vedkommende, så har han/hun alligevel nok ikke gjort det helt store indtryk på dig.

Fem kilo valgflæsk til de to vindere


Når du nu stemmer, har du kun mulighed for at stemme på en kandidat til Babe-titlen af det modsatte køn. Og når den mandlige og kvindelige vinder af Babe-Valg 2015 om små 14 dages tid er fundet (lige inden Folketingsvalget), så vil vi efterfølgende sørge for, at de to Babe-favoritter Manu Sareenhver vil blive belønnet med fem kilo lækker, god (valg)flæsk. Vedkommende enten kan beholde selv eller donere videre til et godgørende formål.

Så til stemmeurnerne!Relaterede artikler

10 tegn på din ven er swinger

Hun er glad for sex1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt Læs mere

Gratis kaffe i swingerklubben

Kaffe styrker potensen og øger sexlystenVil du, som swinger sexglade mand, gøre en ekstra indsats for at fremtidssikre din evne til at præstere i sengen, måske endda hele livet ud, så sørg for at drikke dine 2 – 3 kopper kaffe hver dag. Det er koffeinen i kaffen, der hjælper endda yderst effektivt på at opretholde potensen, viser ny amerikansk undersøgelse. Læs mere

Hvad er transseksualitet?

En gruppe af transseksuelleEt menneske - en mand eller kvinde, som ønsker mere eller mindre at klæde og føle sig som det andet køn. Det kan godt være at dette er usædvanligt, men det er ikke unormalt. Transvestisme findes i alle kulturer verden over og er kendt gennem historien. Den er uafhængig af køn, uddannelse og beskæftigelse, også selv om det er blandt mænd, man bliver mest op-mærksom på det. Læs mere


Nyeste artikler

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

SwingerDating går HELT ANALT

Frem til og med søndag den 2. april går Swingerdating.dk i samarbejde med vores [a href='https://singlesex.dk/' target='_blank']søsterside for sexsøgende singler,

Mest læste artikler

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får

John er til deepthroat

Læs om Johns store passion for at dyrke deepthroat - og deltag samtid i SwingerDating.dk’s undersøgelse af, hvor mange af

MILF kvinder søger sex nu

Det er ofte kvinder som nyder sex og ikke kan få nok.

Andre læser nu

Valgbabe 2015, stem med underlivet

Kan du huske Nikita Klæstrup fra Guldborgsund, kommunalvalgets helt store valg-babe? – selv om den unge pige på forhånd hverken

Få din dogging debut – NU!

I slutningen af juli måned inviterer den kvindelige del af parprofilen Leif_06 og hendes gode sex-veninde til dogging/sex

Nyt fra ordbogen : De seksuelle sprog

Husk at holde dig opdateret :-) ikke mange ved at Latin er smssex med fremmedord