semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Unge fantaserer om sex i naturen


Af     
Sex i det fri med mange mænd
Tre unge, to piger og en fyr, fortæller nu om deres fantasier omkring sex i det fri – ny undersøgelse foretaget af YouGov fortæller, at halvdelen af de 18 – 29-årige fantaserer om at give den gas i det grønne.
Heldigt for os danskere er sex i det fri som bekendt ikke ulovligt, men man bør naturligvis altid tage hensyn

Møder man op til et af de større såkaldt dogging-arrangementer, der i denne tid med jævne mellemrum finder sted rundt om i landet, vil man meget hurtigt opdage, at der er stor aldersspredning blandt de fremmødte.

Fortsat er de fleste dogging-entusiaster i aldersgruppen 35 år og opefter, men kun flere og flere unge hopper også med på udendørsvognen.
Der rigtig godt understøtter YouGov’s nye undersøgelse.

SwingerDating.dk
Sex i det fri kan både være med som par eller flere
har talt med tre unge danskere, Tine, Sanne og Jeff, der endnu ikke har ført fræk tanke og fantasi ud i livet, når det kommer til sexleg under åben himmel.
Ingen af de tre afviser dog, at fantasi bliver til virkelighed i løbet af denne sommer.

Tine, 22 år, Sønderjylland


-Jeg har jævnaldrende veninder, som har prøvet det i det små, mens andre, jeg har talt med om det, aldrig kunne finde på det, siger de.

Selv har jeg kun prøvet det i en tappeopgang og på en overdækket terrasse, som selvfølgelig også var ude i det fri – i hvert fald en lille smule.
Og det var godt nok en fræk oplevelse.

Egentlig ikke så meget det rent seksuelle, for begge havde vi drukket
Sex i det fri også kendt som homodogging
lidt for meget, men tanken om, at min kærestes forældre kunne komme gående op ad havegangen hvert øjeblik det skulle være, var ekstremt pirrende i sig selv, fortæller Tine, der ikke har lyst til at deltage i et dogging-arrangement, hvor vildt fremmede møder frem og dyrker forskellige former for sex sammen.

Hvis hun skal have sex udendørs, og rigtig gerne på stranden, som Tine selv siger, så skal det være sammen med en sød fyr, som enten har prøvet det før eller som tænder på tanken.

-Jeg ved godt, der findes de her strandstrækninger, hvor der sker de her ting.
Til en begyndelse er jeg dog mere til at finde et helt privat sted, hvor man har mulighed for at være helt for sig selv.
sex i bilen
Meeeeen, hvor der også stadig er en lille bitte risiko for at blive opdaget.

En fræk udendørs-fantasi, Tine også har, er at lægge sig et sted helt alene og onanere.
Dog ikke for at blive opdaget i akten, men chancen/risikoen, når det foregår på et offentligt sted, er jo et eller andet sted altid tilstede – og det tænder altså ret meget, siger hun.

-Jeg kunne godt tænke mig at det måske allerede blev til noget her i sommer, men hvor og hvornår – og eventuelt med hvem, der handler rigtig meget om situationen og min lyst, når muligheden opstår. For man skal jo ikke gøre det for bare at gøre det, smiler Tine.

Sanne, 29 år, Midtsjælland


-Hvis der er noget, jeg hader, så er det simpelthen at gå glip af noget – og jeg føler faktisk snart ret meget, at jeg går glip af noget ved ikke at have prøvet sex i det fri, siger Sanne fra Midtsjælland, der et par gange da har prøvet at få fingre af en fyr i det fri.
Men sådan rigtig sex, altså samleje, det har hun endnu til gode.

-Hvert år er jeg på Roskilde Festival, og noget af det mest hotte, når man ud på aftenen er helt oppe i det røde felt, er da at få fingre midt under en koncert, hvor man står som sild i en tønde, fortsætter Sanne, der har en endda meget fræk fantasi om at prøve dogging en dag.

Og til forskel fra Tine, så er det lige netop, at folk langt hen ad vejen er fremmede for hinanden, der tænder Sanne.

-Jeg nyder at være i centrum og føle mig som en stjerne, også når det kommer til sex.
Men hvilken kvinde gør egentlig ikke det? grinte Tine, som har denne her fantasi om at møde frem til en omgang dogging, hvor hun er den eneste kvinde – og hvor mændene decideret står i kø for at komme til hendes åbninger.

Men et er som bekendt fræk og ophidsende tanke, noget helt andet er den virkelige verden – og her er altså lidt af et skridt for en singlepige at tage.
-Jeg er både for og imod, men tager sgu nok skridtet en skønne dag, måske endda her i sommer.

Om ikke andet, tænker jeg, kan jeg overtale en af mine mandlige bekendte til at tage med mig.
Det vil simpelthen få mig til at føle mig noget mere rolig, slutter den måske snart debuterende dogging-pige.

Jeff, 25 år, Vestegnen


Jeff, der er single, har netop har sin debut i swinger-miljøet – ved at tage en tur i swinger-klubben Adam og Eva ude i Vanløse. En oplevelse, der for alvor har givet den unge mand blod på tanden efter mere af samme skuffe – og også gerne udendørs.

-Jeg havde en helt vild god aften i Adam og Eva, men nu, hvor det er højsommer, så trækker det helt klart også at dyrke sex udendørs, fortæller Jeff, der sidste år var med på sidelinjen et par gange, da der var dogging på programmet bag en rasteplads ved Helsingørmotorvejen.
Men var på daværende tidspunkt ikke selv klar til at lade bukserne ryge ned om anklerne.

-Første gang, der var jeg helt vildt nervøs, og ville med garanti ikke kunne have præsteret.
Anden gang, jeg mødte frem, da havde jeg for alvor sat mig op til at tage springet, men igen svigtede modet i sidste øjeblik – og det rider mig stadig som en mare.
For hvorfor helvede gjorde jeg det ikke bare, da jeg havde chancen?

Nå, men nu, hvor det er sommer igen, så lader jeg altså ikke en ny chance gå fra mig, er jeg ret overbevist om, smiler Jeff, som netop bruger SwingerDating til at finde frem til profiler og events, hvor der er mulighed for sex.

-Om det så bliver så godt, som jeg selvfølgelig håber og forestiller mig, det ved jeg af gode grunde ikke. Men prøver man det ikke af, så finder man jo heller aldrig ud af det!

Relaterede artikler

DOGGING: Har DU knaldet udendørs i år? – Vi tænder på sex i det fri

Dogging som er uforpligtende sex i det fri, er ved at blive stort i Danmark, og swinger- og sexdating folket er naturligvis rigtig godt med på vognen. Læs mere


Nyeste artikler

Kæmpe oktober-swinger-fest i Adam og Eva – med øl, fisse og pølse til alle

Sæt frækt kryds i kalenderen ud for fredag den 27. oktober fra klokken 18 – 02. Her afholder swingerklub Adam

Klubsex for kun 100 kroner (gælder i oktober) – Swingers Fun går i retro mode

Hele oktober måned er Swingers Fun i Allerød gået i super dekadent og frækt retro-mode. Swinger-villaen på Irisvej skruer tiden

Swingers Fun åbner op for kælderen

Klubben i retro design - med Retro priser i Oktober

Mest læste artikler

Kæmpe oktober-swinger-fest i Adam og Eva – med øl, fisse og pølse til alle

Sæt frækt kryds i kalenderen ud for fredag den 27. oktober fra klokken 18 – 02. Her afholder swingerklub Adam

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Klubsex for kun 100 kroner (gælder i oktober) – Swingers Fun går i retro mode

Hele oktober måned er Swingers Fun i Allerød gået i super dekadent og frækt retro-mode. Swinger-villaen på Irisvej skruer tiden

Andre læser nu

Unge fantaserer om sex i naturen

Tre unge, to piger og en fyr, fortæller nu om deres fantasier omkring sex i det fri – ny undersøgelse

Er det størrelsen eller gørelsen der betyder mest.

Hvad betyder størrelsen på pikken ?

Sådan opnår jeg nemmest udløsning

Deltag i swingerdating.dk undersøgelsen der klarlægger, om du er som de fleste eller skiller dig ud fra mængden, når det