semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Tea-bagging – med eller uden hår, swinger i 2015


Af     
Mænd er vilde med teabagging
Du har med garanti, under en eller anden sexform, dyrket det tidligere, som enten giver eller modtager, men kender måske ikke lige til det lidt specielle udtryk – altså tea-bagging.
Der i alt sin frække enkelthed går ud på, at manden ”dypper” sine kugler i munden på sin partner – lidt i stil med at dyppe en tepose i varmt vand.

45-årige Lise fortæller herunder om sine erfaringer med tea-bagging – deltag også i debatten omkring det at dyppe klunkeposer i munden på sin partner.

Med eller uden hår


I snart mange år har det været sådan, at rigtig mange kvinder har været intim- eller helt glatbarberet, selv om tendensen dog så småt er ved at tippe over til det lidt mere hårede look
teabagging i en kop
igen – og mændene har pænt fulgt trop med også at glatrage sig forneden.
For når hun gjorde sig lækker og glat for ham, så skulle han da også gøre det for hende.
Længe leve ligestillingen!

Ikke mindst hvis han fx ønskede at hun også skulle tage kuglerne i munden – som når man fx dyrker såkaldt tea-bagging. Hvor manden ”dypper” sine klunker/nosser i munden på sin partner – altså hvor den modtagende part byder en eller begge nosse-poser velkommen indenfor i munden.

Får jeg blot et enkelt kønshår i munden, når jeg sutter og slikker, helt seriøst, så er jeg meget tæt på at kaste op – og dette har mine partnere igennem årene naturligvis vidst.
Så allerede inden det for alvor kom på mode,
teabagging uden hår fortrækkes af nogen
fik jeg mine mandlige kærester til at skrabe sig forneden – i hvert fald hvis vedkommende ønskede, at jeg også skulle give ham oralsex.

Og da slet ikke mindst, hvis jeg også skulle tage hans klunker i munden, smiler i dag 45- årige Lise, der faktisk rigtig gerne giver oralsex, da det er vildt frækt, synes hun, men altså kun, hvis kuglerne er helt fri for hår.

De fleste mænd vil have dyppet kuglerne

Jeg tænder ret meget på tea-bagging, og det gør langt de fleste mænd helt klart også, er min personlige erfaring – jeg har faktisk endnu ikke mødt en fyr, der har det fjerneste imod, at man krydrer det orale med også at tage kuglerne i munden.

Og ligger man som modtager
Teabagging har forskellige former
fx helt fladt på ryggen, mens han ”dypper” sine kugler ned i munden på en, så er det da kun ekstra frækt – for begge parter, fortsætter Lise, der i forbindelse med denne ”sport” kun ser det ekstra positive i, at manden, hun er sammen med, har – ja, ekstra lange nosser.

Jo ældre vi kvinder bliver, jo længere bliver vores bryster jo også – og mandens kugler følger også ret godt med. Så er man som kvinde til tea-bagging, så er det slet ikke så ringe med en lidt voksen mand med lange poser, slutter Lise med et bredt grin.

Tænder du på tea-bagging?


Deltag rigtig gerne i debatten omkring at give og modtage tea-bagging – med eller uden hår, og kom også gerne med gode tips og råd til, hvordan man frækkest muligt praktiserer denne særlige sexsport.

Relaterede artikler

Smid tøjet Danmark – og det hele

Smid tøjet Danmark - til et ekstra godt formålSmid tøjet Danmark, er overskriften på den nye Røde Kors kampagne, der løber af stablen fra 1. til og med 9.maj 2015. Her handler det om at få alle os overflods-danskere til at donere så meget overskydende tøj som overhovedet muligt til nødlidende rundt om i verden. Læs mere

1.maj – startskud til sex i det fri

Fælledparken eller sex i skoven?1.maj der dyrker vi sex/h2] Læs mere

Ensom – bliv del af swinger miljøet

Ensom - så bliv del af swinger miljøetEnsomhed, at føle sig ensom, at være ensom og udenfor for døren, er på ingen måde fedt – og er man først blevet parkeret på sidelinjen, kan man have god brug for en hjælpende hånd. Læs mere

Dogging i Dyrehaven – hvad siger du til det

doggingEr det ok med dogging (sex i det fri) alle steder i det fri? Lad os høre din uforbeholdne mening herunder – deltag også gerne i debatten, hvis du har egne erfaringer, gode som mindre gode, med forskellige typer af dogging i Danmark. Læs mere


Nyeste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

Lad mig hellere være sikker

Jeg synes selv at jeg har check på sproget. - Og på de termer der bl. a . indgår i

Hvorfor skal kvinder på korset?

Jeg er af og til blevet spurt om, hvad jeg får ud af og have en kvinde på korset, for

Mest læste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

#2 Giver Nuru-gel-massage og sexordner ung debutant med storbarmet veninde

”Kunderne kan selvfølgelig lide mig, som jeg nu er.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Tea-bagging – med eller uden hår, swinger i 2015

Du har med garanti, under en eller anden sexform, dyrket det tidligere, som enten giver eller modtager, men kender måske

Swingerklubben medlemlemmer i kø for sex

En del måtte desværre gå forgæves, da swingerklubben Adam & Eva fejrede 15 års jubilæum med seks timers lang sexfest.

Allan scorer med pikken!

Ikke alle kvinder er til ekstra store tissemænd, men kun flere og flere tænder på en størrelse XXXXL. Allan