semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Swingerfantasier udleves


Af      Swinger Bloggen
Nyt par i swingermiljøet

Vi havde I weekenden besøg af det lækreste par, der I swinger miljøet er helt nye.En dag, når jeg er i stødet til det, kommer der en saftig erotisk fortælling om oplevelsen, men det er ikke den, der lige nu skal op og vende.

Jeg er en lidt gammeldags type, i hvert fald i nogle henseender, og under hele ”grænsedebatten”, hvor vi jo også kommer ind på erfaringer, fortæller jeg, at det er relativt magtpåliggende for mig, at den ”sidste dans” går til Q. Med den sidste dans mener jeg, at min udløsning/forløsning helst skal være afstedkommet af Q's gerninger.

Det er, for mig, lidt ligesom at tage til fest med dans – Den første dans danser man med sin borddame, og den sidste
Flere fantasier
danser man med sin kone/kæreste.

Q undrede sig meget, da jeg første gang sagde til hende, at sådan ville jeg gerne have det, men bagefter, da hun fik min forklaring, var hun faktisk glad for den.

Som ny swinger, som både parret i weekenden var, og som Q, den første gang vi sammen swingede var, ved man jo ikke med sikkerhed på forhånd, hvordan man reagerer på det, at ens partner reelt set dyrker sex med et andet menneske end én selv, og for at undgå spørgsmålet :”Var hun så bedre end mig?” Har jeg den idé, at så tager man ”den sidste dans” med egen partner.

Parret, som vi havde en fantastisk hyggelig og fræk lørdag aften og nat med, var glade for min
Fantasifulde fødder
forklaring til ”den sidste dans” spørgsmålet, og efterlevede i øvrigt også rådende omkring den.

Og – Så kommer det dobbeltmoralske… Jeg elsker at se andre mennesker få orgasme, kvinder som mænd - det er ligegyldigt. Jeg elsker også at give kvinder orgasme, reelt set er det sikkert et boost til min selvtillid hver gang det sker… ”Jeg er bare SÅ god”.. Og blaaaa… Men jeg tror faktisk, at mange mænd inderst inde styrkes af at medvirke til en kvindes orgasme.

Med andre ord, så behøver kvinderne i en sådan leg, som vi i weekenden har leget, ikke at gemme den sidste dans til deres partner… Måske også fordi, at mange kvinder er multiorgastiske, men alligevel… Og sidst men ikke mindst, så ville jeg elske for vildt, hvis Q kunne drive den anden mand helt derud, hvor han bare sprøjtede ukontrolleret… Sikkert igen af selvhævdende årsager ”Hun er min… Og hun er bare SÅ god!”

Hvis du er swinger, hvordan forholder I jer så til det??

Relaterede artikler

Anale sexfantasier

Sex i det friVi er nået dertil, at vi diskuterer analsex og sprøjteorgasmer i detaljer. Nogle annoncerer begejstret, hvordan de i mere eller mindre afklædt tilstand springer på hinanden på parkeringspladser i skærende sollys, mens andre swinger sig en pukkel til i klubber, indrettet til formålet. Læs mere


Nyeste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

Lad mig hellere være sikker

Jeg synes selv at jeg har check på sproget. - Og på de termer der bl. a . indgår i

Hvorfor skal kvinder på korset?

Jeg er af og til blevet spurt om, hvad jeg får ud af og have en kvinde på korset, for

Mest læste artikler

Jeg kommer skjult – kommer du også

24-årig pige fra Sydsjælland ønsker at udleve fræk fantasi via et ”anonymt besøg” i swingerklub Adam og Eva fredag den

MILF kvinder søger sex nu

Det er ofte kvinder som nyder sex og ikke kan få nok.

Få din dogging debut – NU!

I slutningen af juli måned inviterer den kvindelige del af parprofilen Leif_06 og hendes gode sex-veninde til dogging/sex

Andre læser nu

Swingerfantasier udleves

Vi havde I weekenden besøg af det lækreste par, der I swinger miljøet er helt nye.

Anale sexfantasier

Vi er nået dertil, at vi diskuterer analsex og sprøjteorgasmer i detaljer. Nogle annoncerer begejstret, hvordan de i mere eller

Lad mig hellere være sikker

Jeg synes selv at jeg har check på sproget. - Og på de termer der bl. a . indgår i