semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
SwingerDatings kvinder har målt og talt:


Af     

20 cm er for meget for de fleste
20 centimeter penis er lige i overkanten

Jo længere penis, jo heldigere og lykkeligere er man seksuelt, mener mange mænd. De fleste kvinder vil dog hellere sexlege med størrelse almindelig, viser ny dansk undersøgelse.

Sådan cirka halvdelen af befolkningen er indehaver af en, og når puberteten indfinder sig, får både han og hun for alvor øjnene op for det mandlige lem, penissen, tissemanden, pikken.
Og lige så hurtigt begynder ikke mindst han at spekulere grundigt over, om vedhænget nu også er godt nok – herunder ikke mindst lang nok. Hvorpå målebåndet/tommestokken af langt de fleste ejermænd også findes frem.

Og selv om man(d) ifølge diverse undersøgelser og statistikker skulle være indenfor normalen (12 – 16 centimeter lang i stiv tilstand) eller måske endda et par centimeter eller tre over,
20 cm er for meget for de fleste
så ville det
da have været helt fantastisk, hvis man var blevet begavet med blot en enkelt eller to centimeter til. Rigtig mange mænd har nemlig langt fra nok i, hvad de render rundt med og måler sig til – og ofte er det faktisk de, som i forvejen er pænt udstyret, der godt ville have haft mere. Mere vil have mere!

Spørger man derimod kvinderne, hvad vi her på SwingerDating i en større undersøgelse blandt sidens kvindelige profiler lige netop gjorde, så har faktisk kun ganske få haft den helt store sex - succes med at komme i krig med de noget længere eksemplarer af slagsen.

Betragter manden
som et stykke kød


”Som det er i dag, så er der kun flere og flere kvinder, der er til hurtig og uforpligtende sex, der nærmest udelukkende betragter manden som et stykke kød – og herunder selvfølgelig også hans penis, der også gerne skal have en bestemt minimumslængde. Over 20 centimeter er meget set.

Det kan man tydeligt se af de søgetekster, en del kvinder lægger op – men de er altså kun de få, fortæller vores nye undersøgelse, der synes at oplevelsen med en ekstra stor er helt fantastisk, siger indehaver af SwingerDating, Morten Fabricius der stillede følgende spørgsmålet til sidens singlekvinder og kvinder i par:

Har du prøvet en KÆMPE pik (over 20 centimeter)? – og var det lækkert?

Og havde man været i infight med en kæmpe, kunne man så vælge at sætte kryds ud for størrelserne 20, 24 og 28 centimeter, samt om det umiddelbart var en god eller mindre god oplevelse.

Om kvinderne i forbindelse med deres ”store” sexoplevelse benyttede sig af øjemål eller havde målebåndet fremme, og/eller ejermanden af lemmet var så venlig at oplyse den helt nøjagtige længe (der uden tvivl da også er muligt), melder historien dog intet om.

Her følger under alle omstændigheder resultatet af undersøgelsen i procenter:

Over 20 cm er for meget – for de fleste

Cirka 20 centimeter er ALT for stor: 28 procent.

God oplevelse med cirka 20 centimeter: 6 procent.
Mindre god oplevelse med cirka 20 centimeter: 19 procent.

God oplevelse med cirka 24 centimeter: 8 procent.
Mindre god oplevelse med cirka 24 centimeter: 10 procent.

God oplevelse med cirka 28 centimeter: 5 procent.
Mindre god oplevelse med cirka 28 centimeter: 7 procent.

83 procent af de kvinder på SwingerDating, der har deltaget i undersøgelsen, har alle været sammen med en mand, hvis pik var 20 centimeter eller længere i stiv tilstand.

De restende 17 procent har aldrig været sammen med en fyr, der havde en over 20 centimeter lang pik – og langt de fleste tænder heller ikke umiddelbart på tanken.

”Når det kommer til swingersex og sexdating i det hele taget, så er det kvinderne, der langt hen ad vejen styrer slagets gang – forstået på den måde, at man som kvinde (mere eller mindre) kan vælge og vrage på nærmest alle hylder – og mange variationer af sex skal som regel også prøves af. Og her er det så, at mange kvinder på et tidspunkt også skal prøve en stor/ekstra lang pik – om da ikke andet for bare at have prøvet det, siger Morten Fabricius, og tilføjer så:

”Og der er da også de kvinder, der bliver hooked på de store, mens langt de fleste, understreger undersøgelsen, øjensynlig ikke havde en vildt fantastisk oplevelse med en ekstra lang, hvorpå de pænt returnerer til mere almindelige størrelser, der da også er noget nemmere at sluge, slutter indehaveren af den førende nordiske netside for swingere, SwingerDating.

Lige i underkanten af 800 kvinder på SwingerDating.dk og SwingerDating.se valgte at deltage i undersøgelsen.

Relaterede artikler

Smid tøjet Danmark – og det hele

Smid tøjet Danmark - til et ekstra godt formålSmid tøjet Danmark, er overskriften på den nye Røde Kors kampagne, der løber af stablen fra 1. til og med 9.maj 2015. Her handler det om at få alle os overflods-danskere til at donere så meget overskydende tøj som overhovedet muligt til nødlidende rundt om i verden. Læs mere

1.maj – startskud til sex i det fri

Fælledparken eller sex i skoven?1.maj der dyrker vi sex/h2] Læs mere

Ensom – bliv del af swinger miljøet

Ensom - så bliv del af swinger miljøetEnsomhed, at føle sig ensom, at være ensom og udenfor for døren, er på ingen måde fedt – og er man først blevet parkeret på sidelinjen, kan man have god brug for en hjælpende hånd. Læs mere


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Andre læser nu

SwingerDatings kvinder har målt og talt:

20 centimeter penis er lige i overkanten

Påvirker VM i fodbold din sexlyst?

Swinger og netdating undersøgelse af VM’s eventuelle påvirkning af din sexlyst.

Nytårsforsæt, mere og bedre sex

Så er vi der igen. I begyndelsen af januar måned. Jul og nytår er vel overstået – forhåbentlig. Og så