semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Swingerdatings analsex råd


Af     
Analsex for alleDer dykes analsex blandt swinger på kryds og tværs, både i swingerklub og privat. Analsex foregår ved at den ene part trænger sin penis ind i den andens endetarm via lukkemusklen anus - heraf navnet analsex.

Analsex kan være sikkert, men du er nødt til at tage nogle forholdsregler. Alt, hvad der rører anus bør ikke røre noget andet. Du må aldrig nogensinde tage penis ud af anus og sætte det ind i skeden. Det kan føre til alvorlige infektioner og andre komplikationer. Efter enhver form for anal leg, bør du straks skifte kondom og vaske dig grundigt.

Sikkerhed da man som swinger har mulighed for mange sexpartner. Du bliver også nødt til at tage stilling til seksuelt overførte sygdomme. AIDS, herpes, kønsvorter, syfilis og gonoré kan alle overføres via anal sex. Du bør simpelthen ikke have analsex uden kondom, det er ikke risikoen værd.

Glidecreme, glidecreme, glidecreme

Skeden producerer sit eget smøremiddel men det gør anus ikke. Derfor er du nødt til at bruge glidecreme. At bruge en masse glidecreme er godt, men at bruge endnu mere glidecreme er bedre. Det gør hele oplevelsen langt mere behagelig for begge parter. Den største fejl folk begår ved analsex, er ikke at bruge nok glidecreme.

Alle former for glidecreme kan anvendes til analsex, fra spyt til Vaseline til high-tech silikone-baserede glidecremer. Vi vil kraftigt anbefale at bruge lidt Coins på at få en høj kvalitets vandbaseret glidecreme, husk at et oliebaseret smøremiddel som Vaseline kan forringe kondomet, og ødelægge dets nytte. Et kondom kan være "smurt" på forhånd, men typisk ikke nok, som vi vil anbefale til analsex.

Swingerdating anbefaler ikke specielle glidecremer designet til analsex, der omfatter en bedøvelse til at dulme kvindens fornemmelse. Det er ikke meningen at analsex skal være smertefuldt. Hvis det er smertefuldt, skal du finde ud af hvad der er galt, ikke skjule smerten med en lokal bedøvelse.

Arbejd dig frem

Start med fingrene. Prøv en, se hvordan din partner reagerer, prøv så med en mere. Indled langsomt din partner i glæden ved anal nydelse. Prøv at giv oralsex og øg spændingen. Pas på du ikke glemmer glidecremen, og du kan også prøve at have latex handsker på.

Som din partner vænner sig til dine fingre, kan du opgradere til en Buttplug eller en lille dildo. Dildoer fås i alle former og størrelser. Shop sammen for at hun får en hun tror hun kan klare. Husk dog, sæt ikke dildoen i skeden efter den har været i anus. Den sikreste måde er at sætte et kondom på dildoen før du bruger det, og ved at vaske det grundigt umiddelbart efter.

Gensidighed åbner muligheder

Uanset om du prøver at overbevise nogen til at have analsex, eller forsøger at finde ud af, hvordan det skal gøres på en blød, smertefri måde, er der ikke nogen bedre forberedelse end at udforske anal lege med dig selv.

En partner er langt mere sandsynlig i at samtykke til analsex, hvis hun har set, at du også er åben for at være den modtagende part. Opmunter hende til at bruge sine fingre inde i dig, eller køb en Buttplug eller en lille dildo og lad hende bruge det. Når hun har set du er villig til at gøre det, vil det være svært for hende at modstå at udforske det også.

Anal leg med dig selv er en fantastisk måde at lære hvordan analsex føles, og for derved at lære at gøre det mere behageligt for din partner. Du kan også blive overrasket over, hvor meget du kan lide det ...

Gode råd og tips

Før analsex bør du rense ud i din endetarm. Hvis du ikke gør det, kan det være rodet og ubehageligt. Et besøg på toilettet bør være godt nok, men nogle mennesker vælger også at rense endetarmen med vand ved hjælp af et lavement.

Relaterede artikler

Analsex eller ej? Deltag i analsex debatten

analsexDeltag i analsex debatten på Swingerdating - tænder du også på analsex men udlever ikke dine fantasier ? Læs mere


Nyeste artikler

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

SwingerDating går HELT ANALT

Frem til og med søndag den 2. april går Swingerdating.dk i samarbejde med vores [a href='https://singlesex.dk/' target='_blank']søsterside for sexsøgende singler,

Mest læste artikler

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får

Swingerdatings analsex råd

Der dykes analsex blandt swinger på kryds og tværs, både i swingerklub og privat. Analsex foregår ved at den ene

Hvor meget onanerer du

Deltag i SwingerDatings helt anonyme undersøgelse af, hvor meget danske mænd og kvinder onanerer. Onani undersøgelsen foregår sideløbende og i

Andre læser nu

Swingerdatings analsex råd

Der dykes analsex blandt swinger på kryds og tværs, både i swingerklub og privat. Analsex foregår ved at den ene

Hvor meget onanerer du

Deltag i SwingerDatings helt anonyme undersøgelse af, hvor meget danske mænd og kvinder onanerer. Onani undersøgelsen foregår sideløbende og i

Vi danskere glemmer kondomet

Deltag i undersøgelsen om sex med en fremmed med eller uden kondom på. Og du bør ikke svare ud fra