semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Swinger-John benytter kinky gummi-afstøbning på sig selv


Af     
dildo afstøbning
Læs om John, der tænder på at bolle sig selv med gummiafstøbning af egen stive pik.
Del dine mest kinky og grænsesøgende sexpåfund med alle os andre nysgerrige her på SwingerDating.


Kun flere og flere mænd er til også at modtage analsex, men en af de mere kinky analsex-fantasier, en mand kan have, kan af gode, fysiske grunde altså bare ikke lade sig gøre – nemlig at give sig selv den bagi med egen pik.

Men John (der herunder fortæller om sine anale dildo-lyster) og sikkert mange andre mænd har fundet frem til den næstbedste løsning.
Nemlig og fremstille en naturtro kopi eg egen, stiv penis og så efterfølgende benytte gummiafstøbningen på sig selv.

Der skulle være lidt af en kinky oplevelse – og samtidig en rigtig god ide/påfund, vi vil lade gå videre til alle andre swingere her på sitet. Kun flere og flere kvinder her på SwingerDating.dk er nemlig også til at give analsex, lige som snart mange par både modtager og giver hinanden analsex, når de leger sammen – og sammen med andre swingere.

John fortæller

-Jeg er seksuelt kun til kvinder, ikke til mænd, vil jeg gerne lige slå fast, men i en del år har jeg tændt ret meget på at blive stimuleret analt, og dette er der heldigvis kun flere og flere kvinder, er min helt personlige oplevelse, der tænder på og er til.

En god bolleveninde, jeg fandt her inde på SwingerDating, fortalte mig en dag om det her afstøbningssæt, hvor man kunne lave en nøjagtig og meget naturtro kopi af sin egen pik i gummi – og det lød sgu både frækt og spændende, syntes jeg.

Så i fællesskab bestilte vi et sæt og satte så en aften af til at få fremstillet en gummiafstøbning af mit stive lem.

Undervejs var vi begge ved at dø af grin, må jeg indrømme, og efterfølgende skulle vi selvfølgelig så sex-teste gummi-klonen af min pik.
Blandt andet ved at jeg gav min veninde den analt, mens jeg så med egen pik selv tog hende vaginalt. En trekant med – lidt god vilje - to gange mig, som var skide frækt.

Lidt senere på aftenen spurgte hun mig så, om jeg ikke selv ville prøve gummipikken – og jo, tanken var da faldet mig ind, må jeg indrømme, men det var også sådan lige på grænsen.
Altså det med og blive bollet af en klon af sin egen pik.

Omvendt, måtte jeg lidt rød i kinderne også indrømme over for hende, var der noget vildt kinky over ideen, hvorpå det selvfølgelig endte med, at jeg lagde bagdel til, mens hun kærligt med også kontant, heldigvis da, førte dildoen.

Og nej, jeg er sgu ikke større end de fleste andre mænd er mellem benene, men at blive bollet af sig selv, er sgu ret så frækt og kinky, for at sige det mildt – og var det heldigvis for os begge to, fortæller John, der efterfølgende også solo har brugt gummi-klonen på sig selv.

-At bruge denne her kopi af min egen pik på mig selv, er sgu lidt specielt – ikke mindst psykisk.
Rent fysisk har jeg så endelig også fundet ud af, hvordan jeg selv mærkes, når jeg tager en kvinde i hul nummer to, slutter den glade pik-støber.

Fortæl om egne kinky
og grænsesøgende sexpåfund


Efter at have læst om Johns lyst og hang til at benytte gummiafstøbning af eget lem på sig selv, vil vi rigtig gerne høre om dine/jeres helt personlige, kinky og grænsesøgende sexpåfund.

Del dine gode og frække ideer med alle andre swingere her på SwingerDating, lige som du selv forhåbentlig kan blive inspireret af andres sex-hotte påfund.

Ønsker du ikke at deltage i debatten herunder, har du også mulighed for ganske anonymt, lige som John herover, at fortælle om dine kinky lyster, skriv her via admin@swingerdating.dk
Skriv ”Min kinky lyst” øverst i mailen. Så sørger vi for, at dine ord kommer videre til alle andre her på sitet. Helt anonymt!

Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Gør kinky fantasi til virkelighed

Ofte skal der ikke specielt meget til at booste sexlivet på en helt ny måde – som fx at gå

Swinger-John benytter kinky gummi-afstøbning på sig selv

Læs om John, der tænder på at bolle sig selv med gummiafstøbning af egen stive pik.

Andre læser nu

Swinger-John benytter kinky gummi-afstøbning på sig selv

Læs om John, der tænder på at bolle sig selv med gummiafstøbning af egen stive pik.

Hvor har du prøvet at dyrke sex?

I ”gamle dage”, der i denne sammenhæng faktisk ikke ligger så specielt mange årtier tilbage, der var seksuel aktivitet for

Valgbabe 2015, stem med underlivet

Kan du huske Nikita Klæstrup fra Guldborgsund, kommunalvalgets helt store valg-babe? – selv om den unge pige på forhånd hverken