semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Svedig swinger sex


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    
Jo mere, I arbejder for sagen, jo mere drypper I
Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til svedig og våd sex. Både indendørs og udendørs, hvor sol og varme over Danmark har kickstartet dogging sæsonen på den mest hotte – bogstaveligt talt – facon.

Lars fortæller herunder om sin passion for svedig sex i swingerklubben og i det fri, når han giver kvinderne et hjælpende lem.

Våd og svedig swinger sex


Rundt om i landets swingerklubber og sexklubber, og i forbindelse med de mange private sexfester, de sidste dage med garanti har budt på, har uden tvivl været en ekstra svedig omgang. Og for rigtig mange er svedig sex, hvor det for alvor drypper, lig med ekstra lækker og fræk sex.

Desuden
Knep hende, så det drypper
er det som regel sådan, at tænder man først på sex i vand, hvor det pjasker og sjasker, når der bliver gået til kønsdelene, så er man også til super varm og svedig sex. Samt sex i olie, hvor det hele bare glider – ofte endda i sådan en grad, at det indimellem kan være svært at holde sig på benene.

Men så kan man passende jo få sig et godt grin sammen, der kun højner stemningen yderligere. Hvis man altså sørger for at grine sammen, fremfor at grine ad hinanden.

Svedig sex i swingerklubben


Lars er fast gæst i swingerklub Adam og Eva , hvor han rigtig gerne giver både par og kvinder en hjælpende hånd – og/eller en hjælpende
Svedig sex sætter ekstra fut under sexlysterne
pik, når der er mulighed for det. Og specielt er manden i disse sommermåneder ret vild med swingersex, så det drypper af ham.

-Når kvinden er våd, både mellem benene og over hele kroppen, når hun stønner og vrider sig under den behandling, vi fyre udsætter hende for, så kan det i min verden ikke blive meget bedre. Så er jeg 100 procent på. Så bliver det bare ikke mere frækt.

Af samme årsag dyrker jeg også kun dogging (sex i det fri), når solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen er kommet over de 23 – 25 grader. Som vi fx oplevede i weekenden, ikke mindst lørdag. Hvor jeg da også var en tur med bar røv i skoven, fortæller Lars.

Som
Et vådt og salt kys sætter hormonerne i kog
både deltager i private sexfester og gerne tropper op ude i swingerklubben i Vanløse, når der er mulighed for fx at dyrke hardcore gangbang sex. Som der som bekendt er hver søndag.

Uden mad og drikke, dur pikken ikke


-Man lærer som bekendt af sine fejl, og en rigtig dum fejl, jeg tidligere et par gange eller tre har begået, var at tage i klub på tom mave. Og hvor jeg samtidig glemte at drikke, selv om det haglede med sved af mig. Og så risikerer man sgu bare at gå fuldstændig død – og der er hverken fedt for en selv eller de kvinder, man nu har gang i.

Men, som sagt, den lektie har jeg nu lært. Så når jeg deltager i et gangbang , så sørger jeg altid for at drikke en masse væske, når jeg holder pause og sunder – inden næste tur på lagnet. For uden mad og drikke, dur pikken ikke, smiler Lars.

Som også i år skal en tur sydpå i løbet af sommeren. For at slappe af, komme væk fra arbejdet og byen, og for at møde og nyde nye kvinder og uforpligtende sex i varmen.

-Sex og sommer hører bare sammen. Hvor jeg hen over vinterhalvåret kan gå 2 – 3 uger uden at tage i klub, så er jeg meget mere på, når vejret er godt og ikke mindst varmt. Og sæsonen er sgu begyndt rigtig fint. Nu håber jeg så bare på, at de næste 3 – 4 måneder bliver mindst lige så fine – og drønhotte!Kommentarer (0)


Relaterede artikler

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Doggystyle fortrukken af mange kvinderDet er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger som får os til at ramme klimaks, dén stilling som får orgasmen til at bølge igennem kroppen og får dig helt til månen og samtidig får din krop til at slappe helt af bagefter. Læs mere

Hvordan bruger du selv gloryholes

Et hul er et hul er et hul - og en pik er en pik er en pik. En mand og en kvinde fortæller, hvorfor de bruger swingerklubbernes 'glory holes' Læs mere

Årets største dogging event på vej – skal du deltage?

Mød andre doggere på Swingerdating.dkUNDERSØGELSE: Lad os høre, om du kunne finde på at møde frem for at knalde med eller ”blot” kigge på fra sidelinjen, når årets måske største dogging event løber af stablen. Sæt dit kryds 100 procent anonymt. Læs mere

GUIDE: Slik nu din kvinde, mand

Få din mand til at slikke dig ordenligtI anledningen af at Adam og Eva inviterer til det nye event ”Fredagsslik” fredag d. 12/05-17, har vi på opfordring fra vores dejlige medlemmer lavet en oral sex guide, så du kan møde velforberedt op og være klar til den vildeste slikke dag. Læs mere


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Vi swinger os til faste forhold

Læs og bliv måske inspireret af Annie og Kenneth, der swingede sig til fast forhold og ægteskab. Parrets historie er

Andre læser nu

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Er regn og rusk swinger vejr

Efteråret er for alvor over os. Men indvirket vejret på din lyst til at tage en tur i sexklubben eller