semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Susanne opfylder kvinders luder-fantasier: Har du luder-lysten, har jeg kunderne!


Af      Noveller/historier Afstemning    
Afstemning
luder for en dagRigtig mange kvinder har frække fantasier om at sælge sexydelser for penge. Hos luderen Susanne i København gøres disse fantasier til 100 procent virkelighed i trygge klinik-rammer. Et spændende krydderi på sexlivet for både luder-fantaserende singlekvinder og kvinder i par. En opleves som er helt forbud at udleve i SwingerKlubber.

En af de mest fremherskende sexfantasier blandt kvinder er den pirrende tanke om at sælge sex for penge – om da ikke andet for blot at prøve det, at teste fantasien af. Men at tage skridtet, det siger næsten sig selv, kan på mange leder og kanter være ret så uoverskueligt – og er det i virkeligheden så også så spændende og frækt endda, når den første kunde ringer på døren?

Når fantasi skal gøres til virkelighed


48-årige Susanne fra København, der arbejder som luder/massagepige/sexarbejder/prostitueret (kær købepige har mange navne) i egen klinik i Valby, hjælper luder-fantaserende kvinder med at opfylde deres mest heftige drømme.

En forretningsstrategi, som Susanne selv udtrykker det, som kaster meget positivt af sig. Kvinden i ”luder-lære” får nemlig opfyldt en fræk fantasi (under sikre og helt anonyme forhold), klinikkens kunder får mulighed for at dyrke to damer på samme tid, og så elsker Susanne selv at dyrke klinik-sex, hvor man er to lystne kvinder om samme liderlige mandfolk.

Kun amatører kommer med i dobbeltsengen”Det hele begyndte for snart længe siden, da en ung kvinde, jeg igennem et stykke tid havde debatteret sexarbejde med (hun var først meget skeptisk, siden ret så nysgerrig,) besøgte mig som kunde. Hun ville også prøve den anden rolle, altså luderens rolle. Hvorpå jeg indvilligede og efterfølgende annoncerede hende for potentielle kunder på min hjemmeside.

Heldigvis viste det sig at være spændende og sjovt at være to kvinder om kunden – og samtidig viste sig ret hurtigt, at tilbuddet var ret så populært blandt kunderne”, forklarer Susanne, der pt. har stor succes med lige ud af posen at fortælle om sine oplevelser på klinikken til mandebladet Super Rapport.

Siden har jeg haft mange forskellige kvinder med på klinikken, men altid kun amatører. Altså kvinder, der ikke sexarbejder, når de ikke er hos mig.

Enkelte har kun været med den ene dag, andre er fortsat sammen med mig – typisk en gang om måneden, og jeg har da også oplevet, at et par stykker er sprunget fra i sidste øjeblik. Det var en fantasi, de – af den ene eller anden årsag – alligevel ikke turde føre ud i livet.

Og sådan skal det jo også være. Man skal naturligvis kun tage skridtet, hvis man er 100 procent tændt og på”, fortsætter Susanne, der er den kvinde i massagebranchen herhjemme, der gennem snart mange år har talt de prostitueredes sag, når branchen – igen-igen – har været i søgelyset.

”Flere kvinder har selv henvendt sig til mig, mens det andre gange er tidligere kunder, der kender til konceptet, som har formidlet kontakten. Et par gange har kvinden, der gerne vil prøve det, tidligere besøgt mig som del af et par.

Et par stykker er da også fortsat for dem selv, og efterfølgende dermed blevet mine kollegaer. Langt de fleste har dog foretrukket at overlade annonceringen, kontakten og ansvaret for seancerne 100 procent til mig – for netop at holde luder-legen på det niveau, hvor det ofte er sjovt og dejligt (ind imellem lidt kedeligt og anstrengende), men hvor det altid giver lidt gode lommepenge.

God kemi – både i og udenfor sengen”Det, der har vist sig at være vigtigst, er, at der er god kemi mellem os to kvinder. Det er os, der skal samarbejde om kunden, og ofte involverer det en god del pigesex. Desuden skal vi også kunne holde hinanden ud i de pauser, der er mellem kunderne.

De kvinder, som er med, er kvinder, der uden tvivl kan lide sex, og som måske i forvejen har et meget aktivt sexliv. De fleste har en partner, der selvfølgelig også kender til den lille bibeskæftigelse.
Men så længe, det foregår hos mig, hvor jeg står for arrangementet og trygheden, så opleves det ikke som utroskab, men ofte som et spændende input i parrets eget sexliv.

For mig, indrømmer jeg gerne, er det først og fremmest en forretningsstrategi. Jeg ved at kunderne ofte er tryghedssøgende, samt at de føler sig trygge ved mig. Dette fjerner dog ikke lysten til at ”prøve noget nyt” – og det kan de så trygt gøre hos mig.

Dels ved at de kvinder, jeg har med på klinikken, er dejlige kvinder, samt at jeg altid er der som den anden, hvis nu den nye kvinde alligevel ikke helt falder i deres smag. På den facon risikerer man som kunde ikke det store tab.

Tværtimod så synes mange af kunderne, at det er forfriskende og pirrende med en ekstra kvinde, der IKKE er luder, men som man alligevel kan købe sig sex af”, siger Susanne, og slutter så:
”Vi er altid to – og det har altså vist sig at være fantasi nummer et blandt de fleste af mine kunder. Forretningsstrategien ligger så i, at jeg holder på mine faste kunder, der ikke behøver søge andre sexarbejdere for at prøve noget nyt, samt at det åbner op for andre og mere avancerede sexlege.

En stor bonus oven i hatten er det så, at jeg også selv finder det sjovt og ophidsende at være to kvinder om en mand, og at jeg samtidig har fået en del meget gode veninder ad denne vej.”

Nyeste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

OBS: Søndags gangbang fremrykket til lørdag

Denne uges store søndags gangbang i swingerklub Adam og Eva vil blive afholdt allerede lørdag. Fredag aften er det sidste

Mest læste artikler

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Andre læser nu

Susanne opfylder kvinders luder-fantasier: Har du luder-lysten, har jeg kunderne!

Rigtig mange kvinder har frække fantasier om at sælge sexydelser for penge. Hos luderen Susanne i København gøres disse fantasier

Vær fræk med ord og vind 5000 kr

Fotos: Esfoto

Bisex med dryppende hot stearin

Torsdag den 7. april finder Biklubben i swingerklubben Adam og Eva stearinlysene frem – og ikke udelukkende for at opnå