semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Strap-on sex booster sexlivet


Af     

Flere og flere kvinder synes det er frækt at give manden analsex med strap-on-dildo
Et ægtepar fra Fyn, hvor manden for nyligt har fundet ud af, hvor lækkert det er at modtage analsex, fortæller om såkaldt strap-on sex, der har boostet parrets sexliv. Når han ikke tager hende vaginalt eller analt, så ifører hun sig sin strap-on-dildo og giver ham en ordentlig omgang i anus. Til stor seksuel fornøjelse for begge parter.

Strap-on dildoer sælger godt i Danmark


Hos danske www.sexshop.dk, en af landets førende webshops med salg af sexlegetøj til ham, hende og parret, oplever man en klart stigende interesse for køb af forskellige typer af strap-on-dildoer. Der både sælges til kvinder, der er til kvinder, men som også er blevet et hit hos det heteroseksuelle par, hvor manden ikke er bange for af stå ved sine anale lyster.
Når han først lærer at slappe af med det, er det en fornøjelse for både ham og hende
Og hvor kvinden i forholdet ikke oplever ham som mindre mand af den årsag. Måske i virkeligheden tværtimod.
Her er den strap-on, Petra og Frederik med stor fornøjelse sexleger med
-Det eneste jeg ærgrer mig en lille smule over, det er, at min mand ikke langt tidligere fortalte mig om sin lyst til, at jeg tog ham analt. Da jeg for år tilbage spurgte ham, om jeg skulle give ham en finger eller to, var han afvisende. Og simpelthen på grund af frygten for, at jeg ville opleve ham som mindre mand, ved jeg nu, fortæller Petra fra Fyn, der har været gift med Frederik i snart 10 år.

-Det er ikke hver gang, vi dyrker sex sammen, at jeg bruger strap-on-dildoen på Frederik.
Først skal dildoen en tur i munden, inden hun giver ham den analt
Men det sker ofte. For han har virkelig fået øjnene op for, at det er vildt fedt at modtage analsex. Selv har jeg lært hvor fedt det er at være den lidt mere dominerende part i sengen, smiler Petra. Der i begyndelsen havde lidt svært ved at styre og kontrollere påspændings-dildoen. Men det er blot en vanesag, som hun siger. Samtidig skulle Frederik bruge et par gange eller tre til at kunne slappe 100 procent af i den seksuelt underkastende rolle som den, der udelukkende modtog.

Større strap-on dildo er på ønskesedlen


-Da jeg selv elsker og nyder at blive taget analt, og næsten altid har haft det sådan, kan jeg sagtens sætte mig ind i, hvor fedt det må være for min mand. Så det sker ikke så sjældent, at vi skiftes til at tage hinanden analt. Og det er altså frækt, kan jeg godt love. Næste skridt bliver nu, er vi så småt begyndt at tale om, at vi skal have en ny strap-on-dildo. Hvor dildoen er noget tykkere og længere end den, vi har i dag. For at have lidt forskelligt at vælge imellem, og da også fordi, at Frederik i dag slapper meget mere af med at modtage analt end han gjort i begyndelsen. Og tro mig, vi glæder os lige meget – og vi har allerede et sæt i kikkerten.
Her er strap-on-sættet, Petra og Frederik har set sig lun på

Det er dog ikke kun analt, Petra og Frederik sexleger med påspændings-dildoen. Også oralt får Frederik gummilegetøjet langt ind i munden. Manden har nemlig i den helt store stil fået smag for, at konen, altså Petra, dominerer ham. Og her er det kun ekstra frækt, som han siger, når hun med sin strap-on boller ham i munden.

-Vi lægger ofte ud med, at han skal sutte gummipikken godt og grundigt, og når jeg så mener, han har gjort det godt nok, så beder jeg ham om at vende bagdelen til. Og så får han den ellers analt, slutter Petra, der rigtig gerne vil opfordre andre par til at give analsex til ham chancen. For det kan virkelig være med til at krydre og booste sexlivet til helt nye dimensioner.

Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Andre læser nu

Strap-on sex booster sexlivet

Et ægtepar fra Fyn, hvor manden for nyligt har fundet ud af, hvor lækkert det er at modtage analsex, fortæller

Bisex med dryppende hot stearin

Torsdag den 7. april finder Biklubben i swingerklubben Adam og Eva stearinlysene frem – og ikke udelukkende for at opnå

Dominas og Fetish fantasier - hvordan kommer vi i gang ?

Fetish Forum: Dominans