semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Strap-on sex booster sexlivet


Af     
Flere og flere kvinder synes det er frækt at give manden analsex med strap-on-dildoEt ægtepar fra Fyn, hvor manden for nyligt har fundet ud af, hvor lækkert det er at modtage analsex, fortæller om såkaldt strap-on sex, der har boostet parrets sexliv. Når han ikke tager hende vaginalt eller analt, så ifører hun sig sin strap-on-dildo og giver ham en ordentlig omgang i anus. Til stor seksuel fornøjelse for begge parter.

Strap-on dildoer sælger godt i Danmark


Hos danske www.sexshop.dk, en af landets førende webshops med salg af sexlegetøj til ham, hende og parret, oplever man en klart stigende interesse for køb af forskellige typer af strap-on-dildoer. Der både sælges til kvinder, der er til kvinder, men som også er blevet et hit hos det heteroseksuelle par, hvor manden ikke er bange for af stå ved sine anale lyster. Når han først lærer at slappe af med det, er det en fornøjelse for både ham og hendeOg hvor kvinden i forholdet ikke oplever ham som mindre mand af den årsag. Måske i virkeligheden tværtimod.
Her er den strap-on, Petra og Frederik med stor fornøjelse sexleger med
-Det eneste jeg ærgrer mig en lille smule over, det er, at min mand ikke langt tidligere fortalte mig om sin lyst til, at jeg tog ham analt. Da jeg for år tilbage spurgte ham, om jeg skulle give ham en finger eller to, var han afvisende. Og simpelthen på grund af frygten for, at jeg ville opleve ham som mindre mand, ved jeg nu, fortæller Petra fra Fyn, der har været gift med Frederik i snart 10 år.

-Det er ikke hver gang, vi dyrker sex sammen, at jeg bruger strap-on-dildoen på Frederik. Først skal dildoen en tur i munden, inden hun giver ham den analtMen det sker ofte. For han har virkelig fået øjnene op for, at det er vildt fedt at modtage analsex. Selv har jeg lært hvor fedt det er at være den lidt mere dominerende part i sengen, smiler Petra. Der i begyndelsen havde lidt svært ved at styre og kontrollere påspændings-dildoen. Men det er blot en vanesag, som hun siger. Samtidig skulle Frederik bruge et par gange eller tre til at kunne slappe 100 procent af i den seksuelt underkastende rolle som den, der udelukkende modtog.

Større strap-on dildo er på ønskesedlen


-Da jeg selv elsker og nyder at blive taget analt, og næsten altid har haft det sådan, kan jeg sagtens sætte mig ind i, hvor fedt det må være for min mand. Så det sker ikke så sjældent, at vi skiftes til at tage hinanden analt. Og det er altså frækt, kan jeg godt love. Næste skridt bliver nu, er vi så småt begyndt at tale om, at vi skal have en ny strap-on-dildo. Hvor dildoen er noget tykkere og længere end den, vi har i dag. For at have lidt forskelligt at vælge imellem, og da også fordi, at Frederik i dag slapper meget mere af med at modtage analt end han gjort i begyndelsen. Og tro mig, vi glæder os lige meget – og vi har allerede et sæt i kikkerten.
Her er strap-on-sættet, Petra og Frederik har set sig lun på

Det er dog ikke kun analt, Petra og Frederik sexleger med påspændings-dildoen. Også oralt får Frederik gummilegetøjet langt ind i munden. Manden har nemlig i den helt store stil fået smag for, at konen, altså Petra, dominerer ham. Og her er det kun ekstra frækt, som han siger, når hun med sin strap-on boller ham i munden.

-Vi lægger ofte ud med, at han skal sutte gummipikken godt og grundigt, og når jeg så mener, han har gjort det godt nok, så beder jeg ham om at vende bagdelen til. Og så får han den ellers analt, slutter Petra, der rigtig gerne vil opfordre andre par til at give analsex til ham chancen. For det kan virkelig være med til at krydre og booste sexlivet til helt nye dimensioner.

Nyeste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

OBS: Søndags gangbang fremrykket til lørdag

Denne uges store søndags gangbang i swingerklub Adam og Eva vil blive afholdt allerede lørdag. Fredag aften er det sidste

Mest læste artikler

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Andre læser nu

Strap-on sex booster sexlivet

Et ægtepar fra Fyn, hvor manden for nyligt har fundet ud af, hvor lækkert det er at modtage analsex, fortæller

Mini IPAD til frækkeste Dogging eller Sex I Det Fri billede

Ifølge en afstemning her på SwingerDating elsker vi "sex i det fri" og dogging.

Dominas og Fetish fantasier - hvordan kommer vi i gang ?

Fetish Forum: Dominans