semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    

Sommerpige er endnu engang i centrum for liderlige mænds begær
Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Fotos: Privat


Ejet Tøz i swingerforhold


Sommerpige, som er en ejet Tøz, er i swinger-forhold med Giggolo-MC – og er der noget, Sommerpige i den helt store stil nyder og tænder på, så er det, når hun 100 procent overgiver kontrollen til ”MC”.

Som når ”MC” fx sender hende i klubben for at udføre en helt specifik sexopgave, han har arrangeret for hende, men som hun ikke selv kender noget til.

Andre gange skriver ”MC” den kommende sexopgave og udfordring på Sommerpiges profil , så alle vi andre kan læse med og kender ”reglerne på forhånd”.

Her følger Sommerpiges eget referat til
Sommerpige forstår at behandle en pik efter alle kvindekunstens regler
Giggolo-MC af en mandagsopgave i marts måned 2017 i Swingerklub Adam og Eva

Ikke røre, kun kigge og sprøjte


”Jeg ankom cirka kl. 10.00. Klædte mig om, og gik en tur rundt i klubben. Da der ikke var kommet så mange gæster, gik jeg ud og tog en kop kaffe, og sad lige og slappede lidt af, og ”landede”. Men så begyndte der at komme nogle flere gæster.

Der kom en ung fyr og spurgte, om jeg ville lege. Men jeg sagde, at det måtte jeg ikke, da jeg var på en opgave i dag. Han så lidt skuffet ud, men det kunne jeg jo ikke gøre så meget ved.
Jeg gik ind i Saloon-rummet,
Når vejret er til det, hvorfor så ikke rykke det frække udendørs?
lagde mig på sengen og tog min dildo frem. Min opgave i dag var, at jeg skulle ligge og tilfredsstille mig selv med dildoen.

Jeg måtte ikke røre ved nogen af de andre gæster, og de måtte heller ikke røre ved mig. Men de måtte gerne lege med sig selv, og sprøjte ud over mine bryster. Lige en leg, som jeg elsker *Smiler*.

Jeg begyndte at lege med mig selv, og straks kom der er 4 - 5 mænd ind i rummet. De stod og kikkede på, hvad jeg lavede. Jeg var godt tændt, da jeg begyndte at lege med min Fifty Shades dildo, så jeg fik hurtigt min første orgasme.

Mændene stod da allerede og spillede pik foran mig, og efter kort
Sommerpige nyder og dyrker at få sperm ud over sine store og flotte bryster
tid var den første klar til at sprøjte på mig. Jeg tog mit corsage af, så han kunne sprøjte på mine bryster.

Dejligt at få meget sperm


Det var vildt frækt og dejligt at få det første sperm *Sf*. Kort efter sprøjtede de andre, lige efter hinanden. Jeg tror der var mere end 4-5 mænd nu, så jeg fik meget sperm. Og da de var færdige, fik jeg en af dem til at tage nogle billeder af mine bryster med sperm på. Derefter gik Jeg ud og tog mig et bad, da jeg jo var smurt helt ind i sperm.

Så tog jeg noget at drikke, og slappede lige lidt af. Men der blev ved med at komme nye ind i klubben der havde
Sommerpige og Giggolo-MC er klar til (sex) fest
læst, hvad jeg skulle. Og de ville gerne se mig udføre min opgave. Så det blev til et par omgange til.

Det var vildt frækt og dejligt at der var så mange, der var kommet for at se mig løse min opgave. Det havde været en rigtig dejlig dag, hvor jeg havde løst min opgave. Og nydt at modtage krops-bukkake, som jeg elsker.

Jeg tog hjem hen på eftermiddagen, og jeg havde nydt hvert et øjeblik *Sxf* Så jeg vil godt sige tak for, at jeg igen fik en dejlig opgave i klubben.”

Voksen, lækker og dampende hot


Sommerpige er en voksen og velholdt pige, der har rundet de 50 år – og som går rigtig meget op i sit udseende, hygiejne og sikker sex.

Hun begyndte at komme i swingerklub Adam og Eva i 2010, og er kommet alene i klubben igennem alle årene. Og hun besøger gerne klubben tit og længe ad gangen, og dette understreger, i hvor høj grad hun nyder sex.

De sidste par år har hun været i swinger forhold med Giggolo-MC, som kun har givet hende yderligere muligheder for at nyde og dyrke sit sexliv. Som bestemt ikke var på vågeblus inden.

Sommerpige og Giggolo-MC leger sammen mange forskellige lege – både hjemme, i klubben og ude i naturen.

Her følger endnu et Sommerpiges referat af en super fræk søndag i swingerklubben med gloryhole sex og et super frækt møde med Mr. X.

MC havde sendt Mr. X et brev


”Jeg ankom til klubben cirka klokken 14.00. Gik ind i garderoben og klædte om til mit leopardcorsage, en G-streng, selvsiddende strømper og stiletter. Gik ind i barområdet og hilste på de andre, der var i rummet.

Der var mange, jeg kendte i forvejen, og de kom og sagde hej og vi snakkede lidt. Jeg fik en tår vand og skulle lige lande. Så gik jeg en tur ud i klubben for at se hvad der skete, og hvem, der var der.

Foran et af rummene sad ”Mr. X” og ventede på, at jeg kom. Han rejste sig og gav mig et kram. Sagde så, at han havde fået brev fra MC om, at han skulle forkæle mig i dag. Det var da noget af en overraskelse. Det havde jeg ikke lige regnet med. Men det var en dejlig overraskelse, da jeg nyder at lege med ”Mr. X” *Smiler *

Vi gik ind i Saloon-rummet, da der lige var lagt rent lagen på. ”Mr. X” lukkede skodderne, så vi var alene i rummet. Og jeg fik besked på lægge mig på sengen. Det gjorde jeg så, og han begyndte at slikke mig. Det var dejligt, og imens var der flere der stak deres stive pikke ind i glory-hullerne.

Jeg greb om en pik og legede med den, imens ”Mr. X” slikkede mig. Det var meget frækt, fordi jeg elsker at mærke, når pikkene sprøjter ud over mig. Imens slikkede ”Mr. X” mig meget længe, og jeg fik flere orgasmer *Sf*. Derefter tog han et kondom på og gav mig pik i lang tid, og jeg fik igen flere orgasmer.

Drikkepause


Vi var blevet meget varme, så vi måtte ud og have et bad og en drikkepause. Da jeg havde fået noget at drikke, gik jeg igen en tur ud i klubben. Der var godt nok mange mænd alle steder, så jeg gik ned til de to rum, hvor der er glory-holes imellem.

Jeg gik ind i det ene af rummene, og begyndte at lege med en pik i et af hullerne. Der kom godt nok mange mænd og kikkede på, hvad jeg lavede. Og flere af dem kom ind i rummet til mig og troede de måtte gramse på mig.

Det var nu ikke meningen, så jeg sagde, de skulle blive på afstand. Ham jeg spillede i hullet kom hurtigt *Sf*. Der var et par stykker mere der stak deres pikke ind af hullerne, og dem fik jeg også hurtigt til at komme.

Da der kom flere ind til mig der troede, de skulle røre ved mig, gik jeg så ud igen. Tog et bad, og gik ind og fik lidt mere vand at drikke. Nu var ”Mr. X” klar igen, og vi tog en omgang mere, indtil vi begge var tilfredsstillet.

Klokken var ved at være mange, så vi tog et bad mere, og så var det også ved at være lukketid.
Det var en hyggelig dag, og du (Giggolo-MC) var i mine tanker hele dagen. Og jeg glæder mig ekstra meget til at få min yndlings pik, den er savnet.

Det er ikke det samme at være i klubben uden dig. Men tak for en god overraskelse i hyggeligt selskab med ”Mr. X”.

Sommerpige

Kommentarer (1)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Relaterede artikler

Maj er store onani måned – ude, hjemme og i swinger klubben

Maj måned er store onani månedMaj måned er store onani måned, International Masturbation Month. Så glæd og fornøj dig selv og andre ved at onanere derudaf. Og der er rigtig mange gode og sunde årsager både kropsligt som mentalt til at springe med på spille-vognen. Læs mere

Det er DIG som planlægger dit online sex meeting!

Swingerdating inviterer til online sex meeting!!! Læs mere

Gloryhole slave søges til super kinky maskeparty

Swingerklub Adam og Eva søger en eller flere sutte-, slikke- og sexglade gloryhole slaver til klubbens store og kinky maskeparty fredag den 5. maj. Hardcore maskesex er lig med ekstra anonymitet, der borger for endnu mere grænsesøgende sexudskejelser end ellers. Læs mere

Bi Klubben Swinger Party – nu med hotwifes og slutwifes

Bi Klubben er Danmarks mest frisindede og rummelige mødested og forum for alle typer af seksuelle observanser og seksuelle udfoldelser. Og denne påskemandag krydrer vi sexkagen yderligere med en heftig dosis hotwifes og slutwifes. Læs mere

Gangbang søndag – slutty hotwifes spreder ben

Hele påsken zoomer Adam og Eva på frækkeste vis ind på de mange liderlige hotwifes og slutwifes. Dette gælder også påskesøndag, hvor mænd, kvinder og par kommer langvejs fra for at deltage i byens bedste gangbang. Tilmeld dig ugens helt store og super saftige sexshow allerede nu – og knep så med søndag! Læs mere


Nyeste artikler

Fem danskere: Sådan blev sexfantasi til virkelighed i swingerklubben

Fem danske nuværende og tidligere swingere fortæller om at udleve sexfantasier i swingerklubben. Har du selv erfaring med at gøre

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Mest læste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Andre læser nu

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger