semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
GUIDE: Slik nu din kvinde, mand


Af      Sex tips Kommentarer    
Få din mand til at slikke dig ordenligt
I anledningen af at Adam og Eva inviterer til det nye event ”Fredagsslik” fredag d. 12/05-17, har vi på opfordring fra vores dejlige medlemmer lavet en oral sex guide, så du kan møde velforberedt op og være klar til den vildeste slikke dag.

Step 1: Tag dig god tid


Du vil måske gerne helst bare gå til fadet og tag hende hurtigst muligt, men kvindekroppen er for det meste ikke indrettet på samme måde som din hit-and-run-maskine.

Den skal varmes op i ro og mag, hvis du vil give hende nogle eksplosive orgasmer. Så træk vejret dybt og find din indre ro, at tilfredsstille hende er en maraton ikke et 60 meter løb.

Tip: Det kan faktisk være svært at trække vejret, når du ligger
Sådan får du ham til at slikke dig
der i lang tid, så lær at trække vejret ordentlig gennem næsen. Du kan ligge hovedet en lille smule på skrå, hvis det virkelig kniber. 


Step 2: Udforsk hendes krop


Gå på opdagelse på maven, lårene, lænden og bagsiden af læggen- med dine øjne, fingre, læber og tunge. Inddel seancen i forskellige faser, som gerne må variere i længde og intensitet fra gang til gang.

Gå på opdagelse i hendes smukke former og kurver og veksl mellem at din mund og tunge er spids, bred, hurtig og langsom. Men hold dig til hele figuren. Klitten skal du gemme lidt endnu.

Koncentrer dig om hendes inderlår og lad hende skrige efter at mærke dig mellem sine skamlæber. Når hun stønner og jamre efter dig, så skift mellem skamlæber
Den bedste måde at give oralsex
og klitoris.

Koncentrer dig om én måde at slikke på, som ikke belaster dig. Nu skal der fokuseres. 

Tip: Selvom det er en kliche, så er det faktisk sandt, hele hendes krop er vigtig. Så fokuser ikke kun på hendes fisse. Hele hendes krop skal varmes op, før du dykker.

Step 3: Klitoris orgasmen


Skift nu fokus til klitoris. Hun er allerede godt ophidset, så hun er meget følsom. Vær derfor lidt blidere end da du startede ud. Prøv at kør tungen i ottetaller, hvor krydset lander lige oven på klitoris, det vil få alle nerver omkring klitten til at stemme i og summe helt ned i hendes tær, når du rammer midt punktet.

Du kan også tegne et ‘v' med din tunge, som starter i den ene
Kvinder skuffet over mænds oralsex
side lidt over hendes klit, går ned i en spids og op på den anden side, samtidig med at du bevæger din tunge som en larve, hvor du varierer og bruger de forskellige dele af tungen. Varier tempo og tryk for den ultimative oplevelse.

Når hun kommer, så kan du sagtens fortsætte med at slikke, men vær forsigtig. Skift lidt kurs og giv hende lidt luft. Dyk så ned og sørg for at hun får flere og flere orgasmer.

Tip: En kvinde har ligesom manden også forhud, hvis du trækker tilbage i forhuden blottes klitten fuldstændig og følelserne er eksplosive, men vær forsigtig.

Vores mandlige medlemmer siger:


- Kvinde vis os hvad du vil have, vi kan ikke læse dine tanker!

- Hvis man som mand ikke har følelserne med i det, så lad vær!

- Vi får lige så meget nydelse af, at se hende nyde- jo mere desto bedre.

- Hvis man får en kvinde til at komme, så giver det ligesom sådan et dyrisk selvtillids-boost.

Vores kvindelige medlemmer om NO-GO’s:


- Alfabet-teknikken, det er noget opreklameret sludder, som skulle simplificere dét at tilfredsstille en kvinde, tro mig- det gør det ikke!

- De fleste mænd tænder på en smule tænder ved et godt blowjob, det gør vi ikke!!! Ingen tænder ved skamlæber og klit, tak!

- Nogle tror, at det er sjovt/dejligt når de driller og stopper med at slikke. Og det er det måske også første gang. Men lad være med at gøre det til en vane. Det ødelægger ens rytme og mulighed for at komme overhovedet.

- God oralsex kræver omhyggelighed, så hvis du springer direkte ud i at slikke hårdt på klitoris, giver det sjældent nogen større nydelse. Din motor brænder jo også sammen, hvis du går fra1. til 5. gear med det samme..

Kommentarer (1)


Relaterede artikler

Hvad er god swinger sex

Kom med dit bud på, hvad der er god swinger sexHvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se, om vi ikke kan hjælpe hinanden til at opnå endnu bedre sex sammen. Både når det kommer til sex i klubben og i forbindelse med den private swinger komsammen. Læs mere

Vi danskere glemmer kondomet

Deltag i undersøgelsen om sex med en fremmed med eller uden kondom på. Og du bør ikke svare ud fra hvad din logik fortæller dig. Men ud fra, hvordan du reelt plejer at agere, når du ophidset står over for et godt og saftigt knald med en vildt fremmed. Læs mere


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Slik mig dybt i øjet!

De er skøre, de japanere – eller er de nu også det?

Andre læser nu

GUIDE: Slik nu din kvinde, mand

I anledningen af at Adam og Eva inviterer til det nye event ”Fredagsslik” fredag d. 12/05-17, har vi

Dobbelt-dogging – søndag 28. juli Se Sex i det fri i kalenderen

Sæt stort og saftigt dogging-kryds i kalenderen ud for søndag den 28. juli klokken 12.00 bag Istedrød rastepladsen (norgående retning)

Bedre sex, når du scorer online

Konklusionen af ny amerikanske undersøgelse er helt kort, at parforholdet er tanden mere holdbart, hvis man har fundet hinanden online.