semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Skamlæber skal være små, mener både swinger kvinder og mænd


Af     
skamlæberNu har både SwingerDating.dk’s kvindelige og mandlige profiler haft mulighed for at stemme på den type af skamlæber, man nu engang mest er til/tænder mest på, og den overordnede konklusion må være, at skamlæber helst ikke skal være alt for store – i hvert fald i den ideelle verden. Dette viser undersøgelsen, for både mænd og kvinder.

Om du har deltaget eller ej i skamlæbe-undersøgelsen, er vi meget interesserede i at høre, hvad du synes om resultatet. Afspejler det den virkelige verden?
Kom med dine input nederst på siden.

Syv forskellige typer


Ud fra syv fotos af syv vidt forskellige typer af skamlæber, fra de næsten ikke eksisterende til endda meget tydelige/lange skamlæber, faldt langt de fleste af stemmerne på foto nummer 1 og 2. Som skamlæber 1var de to modelfotos, hvor skamlæberne var mindst synlige.

Blandt mændene, der fik følgende spørgsmål: Jeg tænder mest på billede nummer?”, modtog modelfoto nummer 2, kvinden med næstmindst synlige skamlæber, 32 procent af stemmerne.
Efterfulgt af modelfoto nummer 1, kvinden med mindst synlige skamlæber, der fik 28 procent af stemmerne.

Modelfoto nummer 5 fik 25 procent af de mandlige stemmer, mens modelfoto nummer 6 og 7, de mest synlige skamlæber, kom i bunden med i alt blot 7 procent af stemmerne tilsammen.

Kvinder vil helst have små skamlæberHvor SwingerDating.dk’s mandlige brugere kun blev stillet et enkelt spørgsmål, blev de kvindelige brugere stillet to spørgsmål, og af en lidt anden karakter. Mens billederne, man kunne krydse af ud for, var nøjagtig de samme som skamlæber 2da mændene stemte.

Spørgsmål nummer et til kvinderne lød: Mine skamlæber ligner mest foto nummer? – og efter at have haft spejlet, Smartphonen eller kæresten nede mellem benene, meldte hele 38 procent af de kvindelige brugere tilbage, at egne skamlæber mindede mest om modelfoto nummer 2.
Mens modelfoto nummer 1 fik 34 procent af stemmerne.
Altså ganske godt i tråd med, hvad de mandlige brugere synes bedst om.

Modelfoto nummer 3 fik 13 procent af kvindernes ”mine skamlæber ligner mest foto nummer?” stemmer, mens modelfoto 6 og 7, hvor skamlæberne hænger mest udenfor missen, i alt blot modtog tre procent af stemmerne.

Lidt er godt, siger undersøgelsen


Spørgsmål nummer to til de kvindelige brugere lød således:
Jeg ville gerne have skamlæber som på foto skamlæber 3nummer? – og her var det altså modelfoto nummer 1, altså de mindste af slagsen, der med hele 46 procent løb med førstepladsen.
Efterfulgt af modelfoto nummer 2, der fik 40 procent af stemmerne.
De fem øvrige modelfotos fik alle kun meget få procenter.

Hvordan vi end vender og drejer undersøgelsen, så er både den danske mand og kvinde altså til ikke så store/synlige skamlæber.

Lad os høre din mening/holdning/kommentar til resultaterne!Nyeste artikler

FREAKY FRIDAY – HARDCORE MADRAS-SEX I GULVHØJDE

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

Mest læste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

FREAKY FRIDAY – HARDCORE MADRAS-SEX I GULVHØJDE

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra,

Andre læser nu

Skamlæber skal være små, mener både swinger kvinder og mænd

Nu har både SwingerDating.dk’s kvindelige og mandlige profiler haft mulighed for at stemme på den type af skamlæber, man nu

5 tips til god swinger sex

Sex er sex er sex, men ikke alt sex er altså lige god sex. Og hvad nu, hvis man slet

Øl gør Lars bedre i sengen

Lars har det som rigtig mange andre danskere. At en smule alkohol i blodet kun er en fordel i forbindelse