semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sex i klubben, hvad med dig


Af     
I swingerklubben sker der mange spændende tingDer er mange måder at gå i swingerklub og sexklub på – og ingen er mere rigtig end andre. Blot man naturligvis sørger for at respektere hinanden og overholder klubbens regler. Her fortæller Jane om sin måde at gå i fræk klub på. Herunder kan du også fortælle om din måde at dyrke sex i swingerklubben og/eller sexklubben på.

Sex i klubben, på Janes facon


Jane har været i de fleste sexklubber og swingerklubber rundt om i Danmark, og er hun på ferie i udlandet, besøger hun også gerne en fræk klub eller to undervejs. Og så er hun en af de klubgæster, der er ekstra impulsiv. For som hun siger: ”Jeg kan ikke spå om fremtiden, så jeg ved heller aldrig 100 procent, hvornår jeg Fortæl om dine oplevelser i klubben her på Swingerdating.dknæste gang har lyst til at tage i klub. Det kan være i aften, om 14 dage eller om tre måneder. Så det der med at planlægge dage og uger i forvejen og eventuelt lave faste aftaler med andre, det har jeg aldrig været til.

Men der er både fordele og ulemper ved at være så impulsiv – eller først tage i klub, når liderligheden atter melder sig. Som det jo reelt for Jane handler om. For det er jo ikke altid, der er lige meget gang i gaden, når man dukker op. Omvendt har Jane dog heller aldrig oplevet, at hun måtte tage hjem med uforettet sag.

-Når jeg først er liderlig og vil have noget mand, så betyder det noget mindre for mig, Så er der godt gang i sagerne på fællesmadrassenhvordan han ser ud, eller hvor gammel han er. Det er jo ikke en kæreste, jeg er på udkig efter, men derimod en god gang uforpligtende sex. Og da også gerne med mere end en mand. Og selv om der er mindre gang i klubben, når jeg møder frem, så er der altid en lille håndfuld mænd, der som regel gerne vil bidrage til at stille min lyst. Også selv om jeg sætter dem på hårdt arbejde. Til gengæld så får de lige så meget tilbage fra mig, som de nu giver mig.

Tænder ikke altid på at blive kigget på


Jane har også profil på sexdating sider, og også her er hun ret så impulsiv. Hun gider ikke skriver i ugevis, før det måske bliver til noget. Nej, skal det være, så skal det være her og nu, mens hun er på og ophidset. Men dette kan som regel altså også lade sig gøre, som hun siger.

-Jeg har det sådan med sex i klubben, at det er lidt forskelligt, om jeg er til at blive kigget på eller ej, når det nedelig går løs. Men det er nu heller ikke sådan, at det decideret generer mig at have tilskuere på – og ofte, for at være helt ærlig, så ænser jeg det næsten heller ikke. Og da slet ikke, hvis det seksuelle virkelig spiller. Så koncentrerer jeg mig nemlig kun om den eller de mænd, jeg nu lige er sammen med.

Til gengæld så tænder det mig altid ekstra, hvis manden mellem mine ben virkelig yder en indsats. For kører han på automatpilot, jeg et par gange eller tre har oplevet, så grænser det til en helt ligegyldig oplevelse. I min verden er man enten på – eller også så er man det ikke, og i så fald vil jeg hellere vente til en anden god gang.

Kan både give og modtage


Jane var tidligere, som noget yngre end i dag, hvor hun er i slutningen af 30erne, næsten udelukkende til at modtage, når hun var seksuelt sammen med en mand. Men indenfor de senere år er hun begyndt at finde stor fornøjelse i også at være den givende part i sengen. Ikke hver gang, men indimellem.

-Der har åbnet sig helt nye døre for mig i forbindelse med at være den givende – og i den forbindelse generer det mig fx ikke det mindste, også at give manden en god gang analsex, hvis det skulle være. Faktisk er det noget af det, jeg tænder allermest på. For den kontrol og magt, man i situationen har, er næsten ubeskrivelig. Og de fleste mænd bliver fuldstændig vilde, hvis man også gider dem analt. Og ja, jeg er søreme da også selv til at modtage analt. Men her betyder størrelsen af penis altså en del. For er manden alt for veludrustet, så gør det som regel mere ondt end godt, slutter Jane.

Hvordan og hvorledes du selv har det med at gå i fræk klub – og hvilken former for sex, der i klubregi tænder dig mest, har du nu mulighed for at dele med os her. Til glæde, fornøjelse og inspiration for alle os andre her på Swingerdating.dk. Samt dine ord ligeledes er en god mulighed for at komme hurtigere i kontakt med ligesindede, der tænder på nogle af de samme ting, som du selv gør.

Nyeste artikler

Længere eller tykkere pik undersøgelse

Så er pikken i fokus i forbindelse med endnu en undersøgelse her på Swingerdating.dk. Men til forskel fra sidst, vi

Danmarks største sperm party og afskedsfest

Lørdag den 25. februar afholder swingerklub Adam og Eva et sexbrag af en super fræk afskedsfest til ære for klubbens

Medium røven vinder

Den kvindelige røv har aldrig fået så kæmpe stor opmærksom i medierne, som den gør i netop disse år. Og

Mest læste artikler

Danmarks største sperm party og afskedsfest

Lørdag den 25. februar afholder swingerklub Adam og Eva et sexbrag af en super fræk afskedsfest til ære for klubbens

MILF kvinder søger sex nu

Det er ofte kvinder som nyder sex og ikke kan få nok.

Swingerklub er også hyggeklub

Rigtig mange mennesker, der intet kender til swinger miljøet, forbinder udelukkende ordet swingerklub med sex, sex og atter sex. Og

Andre læser nu

Sex i klubben, hvad med dig

Der er mange måder at gå i swingerklub og sexklub på – og ingen er mere rigtig end andre. Blot

Swinger mænd er til trans-sex

Først en stor tak til alle jer mænd, der har deltaget i vores undersøgelse af, om sex med trans-kvinder, aka

Gør SwingerDating flottere og frækkere

Vi giver et års SwingerDating medlemskab og en lækker middag til to, til det billede/profil som får flest stemmer pr