semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sex er bedst, når jeg IKKE sprøjter


Af     
Mange mænd tænder på at sprøjte ud over pigen, men ikke Finn
Har du det lige som Finn? At sex er bedst, når man ikke slutter af med en udløsning? Mange gange, for snart år tilbage, har 46-årige Finn ærgret sig gul og grøn over, at han lod champagnen springe. Fremfor at knibe balderne sammen igennem hele seancen, og så slutte, mens sexlegen stadig var god og liderlig. Har du det lige som Finn? Eller er sex bedst for dig, når seancen sluttes af med en forløsning/udløsning? Deltag i debatten herunder, hvor par og kvinder naturligvis også rigtig gerne må give deres besyv med.

Når jeg kommer, så er det jo slut!


-Jeg tør vædde på, at jeg ikke er den eneste mand, der har det på denne her måde, smiler Finn. Der i dag gør alt, for
For Finn er det helt slut, når først han har sprøjtet
ikke at komme, når han er seksuelt sammen med en kvinde. Men indrømmer samtidig, at det et par gange da er sket, at han er faldet i vandet. Og begge gange var det sammen med kvinder, der kunne noget helt specielt – og så måtte han simpelthen bare give slip. Men så var det desværre jo samtidig også slut. Sådan næsten da.

-Som ung mand kunne jeg ofte mere end en gang. Men selv den gang, husker jeg, var den første udløsning, den klart bedste. Nummer to bliver aldrig helt så god og fantastisk, hvis det overhovedet da lader sig gøre. Nå, men i dag, der har jeg det altså sådan, at jeg mere eller mindre gør alt, for ikke at komme hele vejen i mål. For så længe, jeg ikke giver slip, så forbliver spændingen og liderligheden intakt i både krop og sjæl. Og dette fortæller jeg naturligvis også til de kvinder, jeg nu er sammen med. Blot for at hun ikke skal få det dårligt over, at hun ikke kan få mig til at komme. For det kan hun jo godt! Jeg VIL bare ikke komme – og endnu er jeg ikke rendt på en kvinde, der ikke kan forstå mig, fortsætter Finn. Der via sin nye taktik i sengen kan holde den kørende i timevis. Til glæde og fornøjelse for både han selv og kvinden, han nu engang er seksuelt sammen med.

Gælder om at tænke på noget helt andet


-Nej, jeg er søreme ikke til tantra-sex eller noget andet åndeligt, hvor man tror på, at det gavner kroppen og ånden, at man holder udløsningen tilbage. Personligt vil jeg meget hellere dyrke sex indtil jeg fysisk bare ikke orker mere, end at trangen til at få udløsning skal stoppe legen. For giver jeg bare slip og kommer, så mister jeg også fuldstændig interessen for den kvinde, jeg nu er sammen med. Så meget hellere stoppe, synes jeg, mens legen stadig er god og liderlig. Og så eventuelt spille den af, hvis det endelig skal være, når jeg så er kommet hjem, slutter Finn. Som, når han nu tænker over det, rent faktisk har været ude for en enkelt kvinde, der var super ærgerlig over, at han helst ikke ville slippe klatten. Hun tændte nemlig for voldsomt på at sluge.
Og da man jo heller ikke bør være mere fanatisk end nu godt er, så tog Finn da heller ikke hjem fra den sexdate, uden til slut at have opfyldt hendes store sexønske. Men det var altså mere fedt for hende end for ham, pointerer Finn.

Hvor meget betyder det for dig – som mand, at få en eller flere udløsninger i forbindelse med sex? Og er der noget om, at begejstringen falder ikke så lidt efter den første forløsning? Deltag i debatten. Kvinder og par må naturligvis også meget gerne komme på banen med deres bidrag.


Relaterede artikler

Dogging i Dyrehaven – hvad siger du til det

doggingEr det ok med dogging (sex i det fri) alle steder i det fri? Lad os høre din uforbeholdne mening herunder – deltag også gerne i debatten, hvis du har egne erfaringer, gode som mindre gode, med forskellige typer af dogging i Danmark. Læs mere


Nyeste artikler

Kom til jule-pule-bal i kneppeland – med ”De Frisindede”

Hermed er du onsdag den 20. december fra klokken 19 - 23 indbudt til et ægte hardcore jule-pule-bal i kneppeland

En par aften der opfylder fantasier

Vi har i Swingersfun fået så dejligt travlt :-) - at vores mange gæster er lidt mere anonyme og ikke

GangBang klubben mødes Torsdag og Lørdag

Gang Bang og Cum klubben i SwingersFun mødes og der bliver kneppet igennem.

Mest læste artikler

Kom til jule-pule-bal i kneppeland – med ”De Frisindede”

Hermed er du onsdag den 20. december fra klokken 19 - 23 indbudt til et ægte hardcore jule-pule-bal i kneppeland

GangBang klubben mødes Torsdag og Lørdag

Gang Bang og Cum klubben i SwingersFun mødes og der bliver kneppet igennem.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Sex er bedst, når jeg IKKE sprøjter

Har du det lige som Finn? At sex er bedst, når man ikke slutter af med en udløsning? Mange gange,

John er til deepthroat

Læs om Johns store passion for at dyrke deepthroat - og deltag samtid i SwingerDating.dk’s undersøgelse af, hvor mange af

Dagens score-tip: Renlighed øger din score-chance i sexklubben

Dagens scoretip henvender sig primært til alle de, der går i sex- og swinger-klub, for også her, som alle andre