semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sådan styrer du et gangbang


Af      Gangbang klubben
Mange mænd om samme kvinde er lig med gangbang
Jens fra Midtsjælland, der ønsker at være anonym, fortæller her om sin måde at styre et gangbang på, når han lader fruen være seksuelt sammen med en lang række mænd.

Heldigvis holder langt, langt de fleste mænd sig til de uskrevne regler, når der er gangbang på menuen. Alligevel er der ofte flere gode grunde til at en eller måske flere styrer et gangbang. Primært for at kvinden/kvinderne i centrum af den seksuelle begivenhed skal føle sig trygge i situationen. Langt hen ad vejen dog også at sikre at alle de mandlige deltagere får en god og givende oplevelse. Og får nogenlunde lige lang tid sammen med kvinden/kvinderne, der byder sig til.

Sådan styrer du et gangbang


-Forsøger en fyr at overskride min frues grænser,
GangBang Klubben henvender sig til alle voksne danskere
så træder jeg naturligvis til for at stoppe manden. Og forstår han ikke budskabet, så bliver han resolut bedt om at forlade selskabet. Det kan fx handle om, at han forsøger at trænge op i hende uden kondom på, uden først at have fået lov til det. Men heldigvis, må jeg skynde mig at indskyde, så sker det kun sjældent, at en eller flere ikke forstår at opføre sig ordentligt, forklarer Jens. Der både afholder gangbang, og altid med fruen i centrum, i klubregi og i forbindelse med dogging. Når vejret i sommerhalvåret er til det.

-I virkeligheden er der ikke den store forskel på at afholde et gangbang i det grønne og i en klub. Og det er også mange af de samme mænd,
Pigerne er næsten altid i centrum
der normalt dukker op begge steder. Men jeg er da lidt mere på stikkerne, indrømmer jeg gerne, når det foregår i skoven eller ved en rasteplads. For her møder som regel mænd frem, vi aldrig tidligere har mødt. Og er det første gang, man deltager i et gangbang, så kender man formentlig heller ikke alle de uskrevne regler. Som at det ikke er ok at benytte fingrene.

I hvert fald ikke uden og spørge først. Det samme gælder med hensyn til at gøre det uden kondom på. Selv om der er gange, hvor fruen netop ønsker at opleve det uden. Og så er der naturligvis frit slag, fortsætter Jens. Der er meget opmærksom på mænd, som kun meget nødigt ønsker at overlade pladsen til de andre.
-Det er i vores verden bare ikke fair. Desuden tænder fruen på at blive taget af mange – og så nytter det altså bare ikke, at man ikke lader den næste i rækken komme til.

Deltager kun sjældent selv i gangbang


Jens og hans frue er begge i midten af 40erne, og de har været del af swinger miljøet på Sjælland og specielt københavnsområdet i snart 10 år. Så parret er pænt garvede, også når det kommer til gangbang aktivitet.

-Hun tænder på at blive seksuelt begæret af en masse mænd, og jeg tænder på, at andre mænd tænder på at være sammen med min frue. Og det kan da godt ske, at jeg selv deltager, men det sker kun sjældent. Til gengæld er det helt normalt, at jeg lige varmer hende lidt op, inden de første mænd kommer til. Og da hun godt kan lide at bruge hænderne, munden og blive taget vaginalt på samme tid, så kan der sagtens være fire fyre om hende ad gangen.

Imens holder jeg så lidt diskret øje. For jeg er jo hverken politimand eller bodyguard. Helst skal det jo være sådan, at man også har lyst til at møde op næste gang, vi afholder et gangbang. Så er man den mand eller kvinde, der sørger for ro og orden, bør man gøre det på en stille og rolig facon, er min anbefaling. Ellers ender man bare med at skræmme fyrene væk. Eller give dem en mindre god oplevelse, slutter Jens.

Relaterede artikler

Supersexede Medina - 3000 SwingerDating-profiler har stemt

Medina er Årets Frækkert Læs mere

Sexklubben myldrer med cougars

ældre kvinde søger sex med unge fyre, find din sexdate og udlev dine sexfantasierVi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske swinger klubmiljø i snart to år. Læs mere

Swingerklubben medlemlemmer i kø for sex

Trine fra klubbenEn del måtte desværre gå forgæves, da swingerklubben Adam & Eva fejrede 15 års jubilæum med seks timers lang sexfest. Læs mere


Nyeste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Du er inviteret.Vi mødes fra alle klubber

Vi ses til Fælles Onsdags klub Sex i Swingers Fun kl 10.00

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Mest læste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Andre læser nu

Sådan styrer du et gangbang

Jens fra Midtsjælland, der ønsker at være anonym, fortæller her om sin måde at styre et gangbang på, når han

Swinger undersøgelse danske mænd blandt Europas længste

Vi har skrevet om det før, altså om længden – eller måske mangel på samme – af pikken, og vi

Øjne, humor og personlighed scorer stort hos kvinderne

Nu skal man jo generelt tage diverse undersøgelser og statistikker med et gran salt, da man ofte får svar, som