semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sådan scorer du kvinder her på sitet


Af     
bagfra
Her får du en række gode fif til at score damer her på sitet, uden du nødvendigvis behøver ligne Brad Pitt eller være udstyret som den italienske pornohingst Rocco Siffredi.


Du kender det med garanti.
Du studerer dig selv intenst i spejlet, eller ser på fotos af dig selv.
Ok, du ligner ikke ligefrem en øgle, men det er heller ikke George Cloney eller Brad Pitt, der toner frem i glasset. Desuden er det også kun de færreste af os, der er født med blåt blod i årerne og eller en guldske i numsen, som generelt gør det noget nemmere at få damer på krogen.
Mange eksempler kunne her anføres, men dem gemmer vi til en anden god gang.

Dette bør
hot pige
dog på ingen måde afholde dig fra at gå efter guldet, at ”jagte” alle typer af kvinder her på sitet – eller for den sags skyld ude i den virkelige verden.
Fantastisk udseende og penge i stakkevis er nemlig ikke alt, heldigvis da, nutidens piger/kvinder går efter og tænder på.

Med god opførsel, pli og sans for at spille dine kort på den helt rigtige måde, kan du med garanti komme endda meget langt – og husk: Lykkes det ikke første eller anden gang, så kan tredje gang meget vel være lykkens gang.
Hertil kommer, at man hele tiden lærer – ikke mindst af mere negative erfaringer.

Vi mænd skal skille os
positivt ud fra mængden


Hvis du for alvor ønsker at gøre dig positivt bemærket
massage
her på sitet, så nytter det generelt ikke at have den holdning, at tingene nok sker af sig selv, for nu har du jo oprettet profil.
For det gør det altså ikke bare – og sådan selvfølgelig på alle typer af datingsider.

Kvinderne, der sidder i den anden ende af ledningen og vurderer dig (ofte lynhurtigt og kontant, hvorpå din chance hos vedkommende måske så er opbrugt), gider nemlig kun sjældent bruge ret lang tid og kræfter på en profil, hvis tekst og fotos lugter langt væk af, at man egentlig ikke er specielt dedikeret.

Har du derimod brugt god tid og kræfter på at skrive en vedkommende og fortællende tekst, der er værd at læse – og som endda fortæller nogle interessante
ung pige
og vedkommende detaljer om din unikke person, samt du har fået taget en håndfuld skarpe, vellignende og pæne fotos af dig selv, så er du allerede kommet et stort skridt nærmere kvinderne på sitet.

Specielt hvis billederne gerne flere sider af din personlighed.
Kører du derimod udelukkende på med fotos, der viser dit stive lem, så har du allerede diskvalificeret dig selv hos en lang række ellers ret så smukke og dejlige damer.
Det samme gælder naturligvis, hvis du udelukkende skriver om dine fortræffeligheder i sengen og størrelsen på din pik.

-En mand skal virkelig kunne skille sig positivt ud fra mængden, og også gerne have det skrevne ord i sin magt for at komme i betragtning” siger netdating-ekspert Vivi Hollænder, og fortsætter:

-Årsagen
babser
skal søges i både biologien og vores kultur.
Selv om vi ikke længere er hulemænd/kvinder, er vi trods alt stadig opdraget og kodet forskelligt genetisk, og det ligger dybt i os, at kvinder skal udvælge deres partnere med omhu, mens det for en del mænd styrker maskuliniteten, at kunne nedlægge så meget hunkøn som muligt.

Gamle kønsmønstre ændrer sig

-Siden Internettets fremkomst har vi dog set, at disse gamle kønsmønstre langsomt er ved at ændre sig. Flere og flere kvinder tør i dag stå ved, at de har lyst til at eksperimentere og afprøve grænser seksuelt, uden det nødvendigvis skal indebære et fast parforhold.
Bag skærmen kan de sidde trygt og anonymt og udforske de seksuelle muligheder, inden de kaster sig ud i at prøve tingene
seng
af.

Men historisk set er det altså stadig nyt, at kvinder kan tillade sig at være seksuelt opsøgende og udfarende – det har hidtil været mændenes privilegium.

I bund og grund er der tale om meget simple mekanismer, der bygger på udbud og efterspørgsel, tilsat nye og gamle kønsmønstre.
Hvem ved? Om 50 år er det måske kvinderne, der skal anstrenge sig for at få deres bid af kagen – både via nettet og ude i den virkelige verden.

Livet er et stort spil, hvor man både vinder og taber, og når det kommer til at score og forføre kvinder, så handler det om at kunne spille spillet – dog uden at gøre sig til noget, man ikke er.

For er der noget, igen generelt, kvinder
vagina massage
tænder vildt af på, så er det at finde ud af, at man i virkeligheden var fuld af løgn. Ok, det fik hende måske med i kassen et par gange, men ønsker du at få hende som sin faste og trofaste kæreste, så bør du altså generelt holde dig fra løgne og vilde overdrivelser.

Er du til gengæld sådan nogenlunde ærlig, charmende, giver hende positiv opmærksomhed og læser hende på den rigtige måde, det gælder dæleme også, når I skriver og chatter sammen, så er du allerede kommet meget tættere på målet.

Begge køn, både vi og de (altså kvinderne), føler sig langt hed ad vejen tiltrukket af udseendet, men kvinder har generelt nemmere ved at se igennem fingre med, at man ikke
elskere
er den helt store skønhed, hvis man derimod har andre og måske endnu bedre kvaliteter at byde dem på. Naturligvis helt generelt vurderet, for selvfølgelig er der undtagelser.

Kvinder øver sig i skønhedens kunst

-Mange kvinder begynder at øve sig meget tidligt i skønhedens kunst.
De lærer hurtigt, hvor stor en forandring makeup kan gøre, og hvad en sexet påklædning giver af opmærksomhed fra hankønnet.
Og mænd falder jo pladask for de små trick,” påpeger sexolog Vivi Hollænder, der også er dating-ekspert.

-Det er pigerne, der har gjort noget ud af sig selv og fører sig frem med selvsikkerhed, der tiltrækker mænd som fluer i byens natteliv.
På diskoteker og andre støjfyldte steder, er det ikke samtalens kunst og intellektet, der har de bedste udfoldelsesmuligheder.

Mænd skal såmænd heller ikke være ret gamle før de lærer, at der skal gøres en indsats for at score, og pigerne skal charmeres gennem opmærksomhed og komplimenter.
At opmærksomheden så gives med frække bagtanker – og komplimenterne måske er en smule overdrevne, betyder mindre, når blot det giver resultat.

Mange mænd pynter også på deres sociale status og evner, fordi kvinder er tilbøjelige for at falde for det. Der er altså en vis form for bedrag fra begge køn, når det gælder jagten på en partner.

Scoretrick eller bedrag? – alt afhængig af øjnene, der ser.
Der er dog ingen tvivl om, at det virker, og er der grobund for et forhold, der kan udvikles, får man efterhånden også øje for de indre værdier, slutter Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk

Du skal turde tage skridtet

Vi er nu nået frem til foråret 2013, og ligestillingen kønnene imellem har i Danmark aldrig været så udbredt som i dag, men når det lige netop kommer til at score og blive scoret, så både håber og forventer langt de fleste kvinder altså fortsat, at du, som en rigtig mand, tager føringen og initiativet – alt andet er umandigt, synes fleste kvinder.

Så det nytter altså ikke, at du blot sætter dig tilbage i kontorstolen og pænt venter på, at hun skal skrive til dig, for chancen for at hun gør det, er altså ikke vildt stor – og det er egentlig også selv om hun allerede har fået øjnene op for dig.
Nej, du skal selv tage initiativet, men altså ikke nødvendig med et pikfoto – også selv om din pik er nok så lang og tyk og fantastisk, oplevet med egne øjne.

Du skal simpelthen turde prikke hul på bylden, på en god og sober måde, hvorpå du så skal føle dig frem – lad være med alt for hurtigt at buse ud med både det ene og andet, men vær derimod tålmodig og venlig i din kommunikation med hende – og så skal du ikke mindst benytte dig af det, hun giver af oplysninger om sig selv.
For kører du udelukkende dit eget lille egoistræs, hvor det hele kun handler om dig, dig og atter dig, så er slaget formentlig ret hurtigt tabt.

Er hun derimod typen, der er til hurtig afklaring, måske allerede vil tale i telefon eller møde dig efter ganske få breve, så gælder det selvfølgelig om at rykke – og så slås resten af slaget altså ude i den virkelige verden, hvor det – under alle omstændigheder – jo for alvor gælder.

Er der bare ikke kemi og tiltrækning, når I mødes, så er der altså heller ikke så meget at bygge videre på – og så er det altså ret lige meget, om hun ligner nok så meget en fotomodel – og har nok så store bryster.

Specielt hvis du selvfølgelig er i markedet for en kæreste.
Hvis det derimod ”kun” er sex, du jagter, så kan du jo så bare håbe på, at kemien i stedet indfinder sig i sengen.

Det værste, du kan gøre, når du første gang sidder over for hende, er at fremstå hende overlegen, eller for den sags skyld underlegen, og man kan faktisk ret nemt falde i begge grøfter.
Nej, her og nu, hvor I mødes for at tjekke hinanden ud, der er i ligesindede – i hvert fald er det sådan, du bør gå til opgaven.

Respekter hendes grænser

Og så virk for dælen da interesseret i hende, også selv om du måske sidder der og tænker millioner af andre tanker, der meget nemt også kan være saftige og lettere vovede.
For hendes bryster buler jo ret så meget der under blusen, og hendes læber…..!

Se hende i stedet øjnene, få samtalen til at flyde, vær opmærksom og sød, fortæl selvfølgelig gerne om dig selv, men spørg mindst lige så meget ind til de ting, hun fortæller – og igen er du skridtet nærmere din drømmekvinde.

Andre vigtige og væsentlige ting, for at din første og klart vigtigste date med hende skal forløbe positivt, det er, at du skal komme til tiden, du skal have pli og opføre dig pænt, du skal være pænt klædt på (glem alt om arbejdstøj osv.), og så skal du selvfølgelig dufte rent og godt og være smilende – og ikke mindst forsøge at respektere hendes grænser.

Siger hun, hun skal gå klokken 22.00, så er det altså bare sådan – så er det jo bare ekstra positivt for dig, hvis hun 20 minutter i 22.00 pludselig udbryder, at hun altså godt kan strække den en halv time til.

At du ikke ligner en supermodel, er altså langt fra lig med, at du ikke kan – eller bør – gå efter guldet. Under alle omstændigheder er det meget vigtigt, at du hverken mister modet eller lysten eller for den sags skyld troen på, at det selvfølgelig kan lade sig gøre – for det kan det sgu.

Vi har alle sgu prøvet at date, og alle har vi nok også prøvet, at det bare ikke fungerede, at det bare ikke lige skulle være hende – eller at hun simpelthen vendte tommelfingeren nedad.
Ok, en runde er så tabt, ikke så meget at gøre ved det, men kampen er altså først lige fløjtet i gang.

------------------------

Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Fejr fødselsdag med Gangbang, kage og champagne

Onsdag vil fremadrettet (også!) være store F-dag i swingerklubben Adam og Eva, hvor du som sex- og mandeglad kvinde har

10 tegn på din ven er swinger

1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt

Andre læser nu

Sådan scorer du kvinder her på sitet

Her får du en række gode fif til at score damer her på sitet, uden du nødvendigvis behøver ligne Brad

Når pikken driller

For smukke kvinder, for mange mennesker, for store forventninger. For stort mindreværd, for lille pik. For lidt tryghed og alt

Sex eller sport i tv

Lægger det meget store udbud af store sportsbegivenheder i tv hen over sommeren en dæmper på din lyst og/eller muligheder