semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sådan gør du hende drøn-liderlig


Af     
1
De fleste kvinder vil have en rigtig mand i sengen, men også en mand, der ikke er alt for egoistisk. God sex kræver godt forspil, og skal oplevelsen være helt i top, så hjælp hende først til orgasme. Så får du til gengæld en kvinde i sengen, der er mere på og liderlig end du har oplevet tidligere.
2

Sexologer og journalister og andet godtfolk, der til hverdag beskæftiger sig med sex og erotik, kommer hele tiden med nye og ofte alternative måder, teknikker og højtflyvende filosofier til at sætte ekstra fut under sexlivet på – og helt fint med det.
Da ingen tvivl om, at man da også kan fyre godt op under hormonerne ved at komme væk fra det trygge og vante – specielt hvis man har været fast parforhold i mange år, hvor meget – også i sengen – så foregår pr. autopilot. Når det så er sagt, prøvet og gennemtestet – og under en eller
3
anden form måske også har haft sin positive virkning på sexlivet, så bør man/du også forsøge dig med nogle af de gamle travere.
Umiddelbart lyder det måske lidt kedeligt, måske endda lidt uopfindsomt, men der er jo lige som en årsag til, at det gamle og gennemprøvede langt hen ad sexvejen trods alt fungerer.

Godt og langt forspil giver pote


Selv om det har været på banen et utal af gange, er det fantastisk svært at komme uden om, at fx et godt og langt forspil, bestående af masser af kys og kærtegn, hensyntagen til partnerens lyst og behov, i høj grad ofte er lige netop det, der for langt de fleste både kvinder og mænd skal til, før det frække i sengen for alvor atter
4
fungerer og når nye højder. Og hvorfor dog ikke tage fat lige nu, fremfor at spilde endnu mere tid og kræfter på sex – eller måske blot ansatser til sex, der alligevel næsten ikke er besværet værd? Og hvorfor ikke (endnu mere oplagt) begynde med dig selv, manden i sengen, som i 19 ud af 20 tilfælde (synes ikke mindst kvinderne) bør være den, der tager initiativ og svinger ikke kun pikken, men i høj grad også taktstokken.
Evner du dette – altså at geare og lire hende op med et ordentligt forspil, som gør hende både våd og liderlig, inden du for alvor boller hende i vagina, munden og/eller numsehullet, så får du med garanti også en helt anden og meget mere liderlig kvinde
5
i sengen.
En kvinde, der for fulde omdrejninger nyder den sex, du nu engang dyrker med hende – en kvinde, der nyder og dyrker dig med hud og hår, som bare ikke kan få nok af dig og dine evner.

God sex er en fantastisk investering


Ofte er det enkle, meget paradoksalt, også det, der er sværest at forstå – og/eller føre ud i livet. Hvorfor forspil da nærmest heller ikke eksisterer i mange forhold, der har mange år på bagen. For man kender jo hinanden ud og ind, så hvorfor dog gøre denne ekstra indsats? Og så er man allerede ude på et skråplan, der – i sidste instans – meget nemt kan føre til såvel utroskab som skilsmisse. For det fungerer jo
6
bare ikke i sengen! Første skridt er helt klart at tage det lidt mere roligt, når der er erotik på menuen.
Det er fair nok, at du er liderlig, men ønsker du ekstra god og givende sex, så nytter det altså bare ikke som det første at udbryde: ”Skal vi kneppe?”.
Hvorpå hun uengageret og tør som en sandkasse – hvis du er heldig – smider sig fladt på ryggen og lader dig kneppe hende, ind til du smider klatten.
Jo, ok, du fik da din udløsning, men så var det altså heller ikke ret meget bedre.
De berømte to ryk og en aflevering – lidt lige som at tisse i bukserne, når man fryser.
Og så ind foran computeren eller fjernsynet igen.
Vil du derimod opleve rigtig fed sex sammen med konen/kæresten/elskerinden – ja, for den sags skyld sammen med luderen, så handler det om at investere, på både kort og lidt længere sigt.
Ved hun fx allerede om morgenen, at du har ekstrem lyst til at give hende en ordentlig omgang, når børnene er lagt om aftenen, så har hun den pirrende og tirrende tanke konstant i baghovedet (og det samme har du selvfølgelig!) – og det virker altså!
Og vælger I oven i købet at skrotte et par timer af det traditionelle fjernsynskiggeri til fordel for at dyrke hinanden og hinandens lyster i sengen, så bliver det seksuelle ikke kun så meget bedre – det gør jeres forhold generelt med garanti også.
For om man vil det eller ej, så betyder et godt sexliv altså ekstremt meget.

Sex med tungen


For mange mænd er seksuel aktivitet, lidt desværre, mere eller mindre ensbetydende med pik i hendes fisse, mund eller anus – og ikke så specielt meget andet og mere.
Men vil du for alvor have kvinden med på sex-vognen, så betyder kys altså ikke så lidt – og vi taler ikke mormorkys, men derimod de lange og lidenskabelige af slagsen.
Når man tungekysser, så penetrerer man ikke blot fysisk den person, man nu engang kysser med. Man er samtidig også ekstrem intim, hvor alle sanser kommer i spil – vi taler lugtesansen, smagssansen, synssansen, følesansen.
Dybe og intense kys, hvor man ser hinanden dybt i øjnene, smager på hinanden og udveksler kropsvæsker”, fortæller sexolog Vivi Hollænder, der godt kan forstå problematikken omkring utroskab eller ej, når det kommer til at kysse med en fremmed.
For at kysse lidenskabeligt grænser nemlig ret meget til at have sex, mener den københavnske sexolog.
”Desuden, fortsætter Vivi Hollænder, er jeg ret overbevist om, at kys betyder mere med alderen.
At personer i 40 – 50 års alderen lægger tanden mere i et dybt kys end de helt unge, der ofte kysser til både højre og venstre – og med næsten hvem som helst, der har lyst til at kysse”.
Men at kys skulle betyde mere for kvinder end for mænd, fx i forbindelse med små kærlighedserklæringer, forspil til sex mv., som nogle mener, er dog ikke Vivi Hollænders umiddelbare opfattelse.
Så det er altså ikke kun kvinden, men i høj grad også dig, som mand, der vil komme til at opleve ekstra stor lyst og liderlighed, hvis I kyssede noget mere og mere intenst i forbindelse med fx forspillet.

Lad fissen vente – bare en smule!


Hvis du har oplevet gammeldags striptease, altså hvor kvinderne, der smed tøjet, for alvor teasede deres publikum, inden bh-en og måske endda også trusserne trillede ned om anklerne, så kan du også bedre sætte dig ind i, hvordan du bør gebærde dig i sengen – sådan i lidt overført betydning.
Du skal nemlig tease hende, pirre og tirre hende, og ikke kun rent fysisk, men i høj grad også psykisk. I stedet for hurtigst muligt at trænge op i hende med pikken og/eller tungen og fingrene.
Og lad nødvendigvis heller ikke hende komme til din pik – i hvert fald ikke alt for hurtigt.
Og kan hun alligevel bare ikke lade din stav være, så kan du jo meget passende binde hendes hænder og fødder til sengestolperne, som samtidig giver dig noget mere frie hænder til at geare hende helt derop, hvor du ønsker hende.
Bind for hendes øjne og ørepropper kan være et yderligere krydderi.
Og ikke blot får du et bedre og meget større råderum, hun får samtidig frataget alt magt, ikke så få kvinder i høj grad også tænder på.
Under alle omstændigheder, håndjern og bind for øjnene eller ej, så gælder det nu om at gå langsomt frem, og gerne helt uden om – i første omgang – hendes fisse og numsehul.
Lige som du også bør vente lidt med at nulre hendes brystvorter og tage samme toppe i munden.
For jo længere tid, du kan holde hende på ”pinebænken”, jo mere tændt og liderlig bliver hun nemlig også – i hvert fald til en vis grad.
For på et eller andet tidspunkt, både for at tilfredsstille din egen og hendes lyst, skal du naturligvis gå mere direkte mellem benene på hende – og så skulle det dæleme være ret underligt, hvis ikke hun i mellemtiden er blevet endda ret godt våd.

Og så til hendes orgasme!


Så langt, så godt, og gå så herefter at give hende en orgasme – måske endda et par stykker.
For får hun en orgasme, inden du for alvor kaster dig over hendes huller, så vil du komme til at opleve en villighed fra hendes side af til både det ene, andet og tredje, der måske ellers kun meget sjældent kommer over hende.
Desuden, slet ikke at forglemme, så er det jo en nydelse og fornøjelse i sig selv at give hende denne her forløsning – eller sådan burde du i hvert fald opleve det.
Det er nemlig det ultimative tegn på, at du kan dine ting i sengen – og at du altså ikke er denne her fandens til egoist, hun ellers plejer at beskylde dig for at være.
Ok, ikke alle kvinder evner sådan lige at få en orgasme, men skal der være en chance for, at du skal være manden for tricket, så er det lange og intense forspil den helt rigtige vej at gå ud af.
Og skulle det ske, at hun alligevel ikke får sin orgasme, så har du med garanti gjort hende så modtagelig og lækker både fysisk og psykisk, at resten af seancen bør blive noget helt ekstra.
Hvis du altså forstår at holde dig i skindet længe nok til at nyde hende igen og igen.
Kvinder har det nemlig med at kunne køre på i en uendelighed, hvis du først har præpareret hende på den helt rigtige måde.
Så lad nu være med, hvis overhovedet muligt, at slippe klatten ved først givne mulighed – også selv om du plejer at kunne mere end en gang.
For den første udløsning/orgasme for os mænd, er som bekendt altid den mest fede og givende.

God fornøjelse – til jer begge!Nyeste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Du er inviteret.Vi mødes fra alle klubber

Vi ses til Fælles Onsdags klub Sex i Swingers Fun kl 10.00

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Mest læste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Andre læser nu

Sådan gør du hende drøn-liderlig

De fleste kvinder vil have en rigtig mand i sengen, men også en mand, der ikke er alt for egoistisk.

Har du Danmarks mest indbydende skamlæber? Vind 10.000 på Singlesex.dk

Ny stor konkurrence – KUN for kvinder eller kvinden i et par på Singlesex.dk

10 tegn på din ven er swinger

1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt