semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Sådan får du mere swinger sex


Af      Kommentarer    
Jo hurtigere du bliver del af fællesskabet, jo mere sex kan du regne medLæs artiklen og deltag i debatten omkring de mest effektive måder at få mere og bedre sex i swingerklubben og sexklubben på. Håber du har lyst til at hjælpe dig selv ved at hjælpe andre swingere her på SwingerDating.dk med dine bedste sextips og scoreråd.

42-årige Jeff, som i små 15 år har besøgt en lang række danske og udenlandske sex- og swingerklubber, giver længere nede i artiklen andre singlefyre gode råd omkring måder at score mere sex i klubben på.

Fremmøde i swingerklubben er ikke garanti for sex


Som bekendt er fremmøde i den lokale kneppeklub/swingerklub/sexklub ikke lig med 100 procent garanti for sex. Som hvis man fx smider en vis sum penge på bordet hos en prostitueret. For alle frække tiltag Gangbang er et stort hit i alle sexklubber og swingerklubberrundt om i landets klubber foregår konsekvent efter devisen, at ingen er tvunget til noget som helst – og at alle til enhver tid (naturligvis!) har lov og ret til at sige fra.

Dette gælder også i de situationer, hvor man ellers på forhånd (fx over nettet) har lavet aftaler med en eller flere andre personer om at have sex sammen i klubben. En sådan aftale kan lige på stedet brydes, hvis man af den ene eller den anden årsag alligevel ikke har lyst til at føre den ud i livet.

Når dette nu er skrevet og slået helt fast, så må det samtidig siges, at langt de fleste danske swingere har endda meget stor glæde og fornøjelse ud af at gå i klub. Dette I swingerklubben Adam og Eva udleves alle typer af sexlystergælder både mænd, kvinder og par.

Men nøjagtig som med alle andre former for klubber og foreninger, hvor ofte meget forskellige personer samles og mødes, så gælder det også for swingerklub universet, at en del besøgende bare klarer sig bedre end andre.

Og nej, det handler ikke altid og alder og udseende. Så langt fra, fortæller singlemanden Jeff fra København, der her kommer med sin egen personlige opskrift på, hvordan man som mand nemmere opnår sex i klubben.

Snak trusserne af kvinderne


-Man lærer som bekendt af sine erfaringer. Og de første gange, for snart mange år siden, hvor jeg besøgte en fræk klub her i Københavnsområdet, der troede jeg helt seriøst på, at det var nok bare at møde frem. Men sådan spiller klaveret desværre Hvordan bliver man bedst del af klubbens frække oplevelserikke helt, smiler Jeff, som hurtigt lagde den letterede reserverede og uengagerede rolle på hylden til fordel for at være mere smilende og social – og det gav straks pote, som manden forklarer.

-Jeg kan godt forstå det, for sådan havde jeg det også, at det de første gange kan være en lille smule overvældende at træde ind i denne her verden af sex, sex og atter sex. Men ret hurtigt finder man ud af, at det primært handler om at være sig selv. Som hvis man fx går på diskotek, på bar eller deltager i en større familiekomsammen – dog uden at drage direkte paralleller.

Men det gælder helt enkelt om at være smilende og imødekommende. Og ikke kun over for kvinderne, men også Unge og ældre danskere er hooked på at dyrke sex i klubover for de andre mænd i klubben. Så bliver det nemlig straks meget nemmere at blive del af fællesskabet, der er alle steder – og som samtidig er indgangen til at blive inviteret til at deltage i det ene, andet og tredje i klubben, fortsætter Jeff. Som desuden anbefaler smalltalk som en rigtig god måde at komme i trusserne på kvinderne på.

Gem dig ikke væk i klubmørket


-Vi møder jo alle op for det samme. Nemlig for at få en god og fræk aften. Men er man helt ny i klubben, så er det kun helt naturligt, at de andre besøgende først ser en lidt an. Nøjagtig som man i andre sociale situationer også ser andre lidt an.

Men frem for at gemme sig væk Bliv del af fællesskabet og få mere sexi klubmørket, man i situationen ellers godt kan have tendens til, så gælder det om hurtigst muligt at komme ind i kampen – og her er smalltalk, er min egen erfaring, et rigtig godt våben. Og frem for udelukkende at tale om pik og kusse, der faktisk godt kan virke lidt frastødende – også i en swingerklub, så tal meget hellere om vind og vejr og alt muligt andet dagligdags.

Og vær heller aldrig bange for at spørge ind til både det ene og andet omkring, hvordan tingene nu engang foregår i klubben. På den måde får man både hul på bylden med hensyn til at få kontakt til andre. Samtidig lærer man også meget mere om klubben fra de lidt mere garvede gæster, der har erfaring med hvordan og hvorledes.

Men dermed stadig ikke sagt, at man er garanteret sex. Det er man jo aldrig. Heller ikke efter 10 og 15 år som besøgende. Men jo mere man bliver del af det fællesskab og sammenhold, der findes i enhver klub, jo større er chancen for sex naturligvis også, slutter Jeff.

Giv dine gode råd og tips videre


Om du er enig eller uenig med Jeff, om du har været del af swinger-miljøet i 20 år eller måske endnu ikke har sat din nøgne fod i en sexklub eller swingerklub, så må du/I rigtig gerne komme med jeres input (tips og gode råd) omkring det at blive en positiv del af den lokale swingerklub.

Læs meget mere om Københavns ældste og mest populære swingerklub, Adam og Eva, lige her

Om du er mand, kvinde eller del af et par, der går i klub – eller godt kunne tænke sig at komme til det, så giv rigtig gerne dit besyv med.

Kommentarer (0)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Relaterede artikler

Liderlige lørdage i juli

Kvinder kan også godt selv - og vi mænd kigger meget gerne på, gør vi!Varme og ferie og de lange, lyse nætter får hormonerne til at boble løs i alle os sexglade danskere – og når det så endda går hen og bliver lørdag, hvor seksuel aktivitet hos de fleste af os rigtig gerne må være på menuen, så kan det snart ikke gå hen og bliver mere sommer-hot. Læs mere

Pigesex, trekanter og Swingers fun

Skriv dig på og mød op til dette event, næste gang Læs mere

Fejr fødselsdag med Gangbang, kage og champagne

Du vil få en fødselsdag i Adam og Eva, du aldrig vil glemme igenOnsdag vil fremadrettet (også!) være store F-dag i swingerklubben Adam og Eva, hvor du som sex- og mandeglad kvinde har mulighed for fx at blive fødselsdags-fejret i den helt store kneppestil med et kæmpe gangbang knald. Krydret med velsmagende kage og champagne til alle fremmødte sexgæster, samt en fræk surprise-gave til fødselsdagsbarnet (altså dig!) Skænket af Gangbang Klubben i samarbejde med Adam og Eva. Læs mere

Liderlig Lørdag i Adam og Eva

Er du til rød, gul eller grøn sex? Eller måske alle regnbuens farver?Lørdag er for de fleste lig med fridag, frihed og overskud til at være/blive ekstra ophidset og liderlig. Lørdag er også den hotte dag på ugen, hvor der i swingerklubben Adam og Eva afholdes særligt sexfrække særevents. Find ud af, hvilken eller hvilke lørdage til og med lørdag den 11. juni (indtil videre), du skal sætte et stort, saftigt og knalderødt sexkryds ud for. Læs om den kommende måneds særarrangementer i Adam og Eva Læs mere

Dårligt forårsvejr, god weekend sex

Koldt vejr indbyder til at få varmen i forbindelse med swinger sex i Adam og EvaGlem for et øjeblik haven, skoven og stranden. I hvert fald i den kommende weekend. Kig i stedet forbi swingerklubben Adam og Eva, hvor dårligt forårsvejr over Danmark kun indbyder til endnu mere hotte sexudskejelser. Skriv dig på weekendens sexfrække events i knalde-klubben lige her Læs mere

Bisex med dryppende hot stearin

Det bliver dryppende hot i Biklubben i Adam og EvaTorsdag den 7. april finder Biklubben i swingerklubben Adam og Eva stearinlysene frem – og ikke udelukkende for at opnå en super hyggelig og lummer atmosfære. Denne torsdag aften i tidsrummet 19.00 – 00.00 skal der nemlig sexleges med dryppende varm stearin i klubben. Læs mere


Nyeste artikler

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

SwingerDating går HELT ANALT

Frem til og med søndag den 2. april går Swingerdating.dk i samarbejde med vores [a href='https://singlesex.dk/' target='_blank']søsterside for sexsøgende singler,

Mest læste artikler

Swingerklub er også hyggeklub

Rigtig mange mennesker, der intet kender til swinger miljøet, forbinder udelukkende ordet swingerklub med sex, sex og atter sex. Og

Sexklubben myldrer med cougars

Vi har talt med Kim fra Vestegnen, der har været del af det danske sexklubmiljø i snart to år.

Sådan scorer du en cougar

Janus er til modne kvinder, og han scorer dem på nettet og i swingerklubben. Læs hans tips til at score

Andre læser nu

Sådan får du mere swinger sex

Læs artiklen og deltag i debatten omkring de mest effektive måder at få mere og bedre sex i swingerklubben og

Hvordan kommer man med til en privat sexfest?

En anonym bruger af SwingerDating spørger til, hvordan man kommer med til private sexfester og swingers-arrangementer? Måske du kan hjælpe

Øjne, humor og personlighed scorer stort hos kvinderne

Nu skal man jo generelt tage diverse undersøgelser og statistikker med et gran salt, da man ofte får svar, som