semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Så går vi tur med hunden- Dogging eller Sex i det fri


Af      Sex i det fri
Find dogging sex på Swingerdating.dkLige så snart, foråret og sommeren er over os, stiger vores lyst til ”at gå tur med hunden” – også kaldet dogging. Er du også hoppet med på hundevognen? På SwingerDating.dk møder du flere tusinde par, piger og mænd som tænder på Dogging og uforpligtende sex med helt fremmede

Dogging-fænomenet stammer fra England, og det har spredt sig rundt om til resten af Europa, og i høj grad også her til Danmark.
Kort fortalt er dogging, når ligesindede mødes i den fri natur og dyrker deres seksuelle lyster med fremmede – det kan handle om at kigge på, selv at blive kigget på, eller måske begge dele.

Typisk skabes aftalerne med ofte vildt fremmede via diverse sitets og forums på nettet – i Danmark blandt andet via SwingerDating, Find dogging sex på Swingerdating.dkhvorpå man efterfølgende mødes rundt om på aftalte dogging- steder. Vi taler offentlige toiletter på rastepladser, visse strandstrækninger, skove og andre ødesteder, hvor man kan udleve sine lyster i nogenlunde fred og ro for tilfældigt forbipasserende.

Dogging steder


En del prøver simpelthen lykken ved at opsøge et af kendte dogging-steder, for simpelthen at se, om der skulle befinde sig nogen at hygge sig med. Nogle gange er der bid, andre gange kører man forgæves.

En af de væsentligste årsager til, at dogging er blevet så populært, er formentlig, at man har mulighed for at lege med forskellige typer af fantasier og identiteter, der kan være både pirrende og lystfremkaldende.

Dogging: Gå tur med hunden


(Kode)ordet dogging blev i sin tid benyttet af folk i England, der undskyldte sig med at Find dogging sex på Swingerdating.dkskulle gå en tur med hunden, når de i virkeligheden var på jagt efter sexoplevelser i det offentlige rum.
Det siger dog sig selv, at ikke alle, der dyrker dogging, er hundeejere.

At sætte mærkat på, hvem der frem for andre ”går tur med hunden”, er nærmest umuligt.
Man mener dog, at der fortsat er en overvægt er en forholdsvis stor overvægt mænd, specielt i aldersgruppen 30 – 50 år. Observatører, voyeurs, som man også kalder folk, der kan lide at sexlure, er som regel enlige mænd, hvor langt størsteparten lever et ganske almindeligt familieliv – altså lige bortset fra deres lille ”hunde-hobby”, der dog overhovedet intet har med dyresex at gøre.

Som udgangspunkt er dogging, hvis man bruger sin sunde fornuft, helt ufarligt.
Der findes dog en nogle risici, Find dogging sex på Swingerdating.dkman bør være opmærksomme på.
Hver gang, man har at gøre med personer, man fx kun kender sporadisk via nettet, bør man naturligvis være en smule varsomme overfor. Ikke alle er jo lige ærlige omkring deres intentioner.

Det samme gælder at møde helt alene frem på et ukendt sted/plads.
99 ud af 100, må dog lige slås fast, er blot på udkig efter en dejlig stund, en fed og fræk udendørsoplevelse, men forbrydelser, som i alle andre situationer, kan altså ske.
Så det handler altså om at være forsigtig og opmærksom på sine omgivelser.

Vær fornuftig - sikker sex


Hertil kommer naturligvis, hvis man involverer sig seksuelt med vildt fremmede, at man kan risikere at pådrage sig seksuelt overførte sygdomme.

Derfor bør man altid sørge for at benytte kondom eller anden passende Der sker ofte en masse på strandenbeskyttelse. I mange år var dogging specielt populært blandt swingere og homoseksuelle.

I dag er heteroseksuelle mænd og kvinder i høj grad også hoppet med på ”hundevognen”.

Nyeste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

OBS: Søndags gangbang fremrykket til lørdag

Denne uges store søndags gangbang i swingerklub Adam og Eva vil blive afholdt allerede lørdag. Fredag aften er det sidste

Mest læste artikler

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Andre læser nu

Så går vi tur med hunden- Dogging eller Sex i det fri

Lige så snart, foråret og sommeren er over os, stiger vores lyst til ”at gå tur med hunden” – også

Opnå endnu mere gratis opmærksomhed

Nøjagtig som ude i den virkelige verden (som om cyberspace ikke er nok så virkelig!), så gælder det altså om

Dating tips – det er (også) i detaljen, du scorer her på SwingerDating.dk

Selvfølgelig er det ikke KUN i detaljen, du får større succes med din profil her på SwingerDating.dk. Mange faktorer, som