semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Rie: Derfor er jeg gangbang pige


Af      Gangbang klubben Kommentarer    
Fyrene hjælper hinanden med at få en god oplevelse
45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden var i fast forhold, kunne hun ikke engang forestille sig med sex med to mænd ad gangen. Og da slet ikke op imod 30 eller 40 fyre, der står i kø for at knalde hende.

Men, som Rie selv siger, så kan tingene fra den ene dag til den anden pludselig vende helt rundt.

Jeg blev ”lokket” til mit første gangbang


”Da jeg i 2014 blev single, ville jeg ikke have mere med mænd at gøre. Og sex hang mig langt ud ad halsen. Men man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt. Og vendepunktet for mig kom den dag, hvor jeg under
Rie tager gerne 30 - 40 mænd på en god og fræk aften i klubben
en bytur rendte på en kanon sød mand. Der ”desværre” viste sig at være til swingersex, fandt jeg efterfølgende ud af. Men da havde vi allerede haft sex sammen.

Min første sexoplevelse i mere end et halvt år, og endda en rigtig fed en af slagsen. Så jeg ville have mere. Også selv om fyren besøgte swingerklubber og deltog i private sexfester.

Det korte af det lang blev så, at vi så hinanden de næste måneder, og manden her var vildt dejlig og lækker i sengen. Og det handlede kun om sex, ikke om at blive kærester. Der passede mig rigtig godt. Og så var det, at han lige så langsomt begyndte at bearbejde mig hen i mod at jeg skulle tage med ham i
Mange kvinder nyder at være centrum for mange mænds begær
klub. Uden at jeg nødvendigvis behøvede at deltage i noget.

Til sidst blev jeg så nysgerrig på dette her klubhalløj, at vi en onsdag aften endte op i Swingerklub Adam og Eva ude i Vanløse. Og jeg var dødnervøs. For man læser jo så meget om disse her klubber. Alligevel kunne det vel ikke gå helt galt, da jeg havde ”min mand” ved min side.

Og nej, helt galt det da heller ikke. Tværtimod. For under en time efter, vi var trådt ind af døren, var en større samling mænd i gang med at tilfredsstille mig. En efter en, hvis ikke flere på samme tid var over mig på en gang.

Som var intet mindre end en mindre åbenbaring for mig. For
Ikke så underligt, hvis man som kvinde er lidt øm dagen efter
pludselig var jeg midtpunkt i et sexorgie, som både fysisk og mentalt var intet mindre end fantastisk. Der var i hvert fald sådan, jeg i øjeblikket oplevede det. Og de fire timer, vi var inde i klubben, fløj bare afsted. Derfor betød det også mindre, at jeg blev ”lokket” til at deltage i mit første gangbang.”

Gangbang gør mig fysisk træt og booster mig mentalt


I dagene efter oplevelsen i Gangbang Klubben i Adam og Eva, var jeg skiftes vildt flov og helt høj over min måde at have ageret på. At jeg på den måde havde ladet mig kneppe sønder og sammen af en lang række fremmede fyre. Hvor flere af dem havde været på mig både tre og fire
Gangbang sex med kvinden i midten er populært
gange.

Seancen havde været super fed og fræk, og fantastisk givende. Aldrig havde jeg rent seksuelt følt mig så efterspurgt og attraktiv. Ja, som en helt lille sexdronning. Omvendt døjede jeg også med tankerne om, at jeg havde været alt for nem og billig. At jeg netop havde ladet alle og enhver komme til.

Lige gyldigt hvad, så gik der ikke mere end en lille uges tid, inden jeg sammen med min sexpartner var på den igen. Og denne gang til et privat sexparty i Nordsjælland. På en gård, hvor jeg igen endte op som centrum for et større gangbang. Hvor jeg endnu engang glemte alt omkring mig og bare tog imod, hvad der nu kom. Og efter den omgang, der har jeg 100 procent været
Man er ike billig, fordi man som kvinder tænder på gangbang
hooked.

Rent fysisk, når jeg er midt i det, så nyder jeg bare oplevelsen fuldt ud. Når jeg så efterfølgende kommer hjem til mig selv, så er jeg bare vildt træt. Dog kun rent fysisk, for mentalt er jeg helt oppe under loftet.

Sådan en omgang, hvor måske 30 mænd har haft sex med mig, trætter fysisk og kan også gøre mig en smule øm. Til gengæld fungerer oplevelsen som super energi til hjernen – og er også lidt som et drug, jeg er blevet en smule afhængighed. Der må i hvert fald ikke gå alt for lang tid imellem hvert gangbang.”

Blev kneppet af pædagogen fra børnehaven


”Jeg er mor og har en godt job, og så har jeg en familie, som med garanti ikke ville kunne acceptere den måde, ”jeg seksuelt deler ud af mig selv på”. Derfor går jeg også meget stille med dørene omkring min passion for at swinge. Hvor gangbang er og bliver min favorit aktivitet.

Men et er, at ingen uden for klubberne og de private fester ved, hvad jeg et par gange eller tre om måneden hygger mig med. Noget andet er, at man til de her fester og sammenkomster risikerer at rende på folk, man kender. Som den dag i klubben, hvor næste mand i rækken, der skulle kneppe mig, var en af de mandlige pædagoger nede fra børnehaven.

Men et eller andet sted var det bare ok. Vi var der jo begge for det samme. Og vi nikker da også til hinanden, når jeg indimellem ser ham i børnehaven. Så værre er det altså heller ikke.

Derimod kan jeg godt have mareridt om pludselig at møde en fra arbejdet eller familien til en sexfest. Det ville godt nok være akavet. Så det håber jeg aldrig sker.

Jeg er nu 45 år og savner ikke tosomheden. Dog vil jeg ikke udelukke, at jeg en skønne dag igen finder sammen med en mand, hvor kærligheden kommer til at betyde mere end det seksuelle. Eller i hvert fald lige så meget. Og så må vi jo så se, om jeg kan få ham ”lokket” med i klubben.

Hvis ikke….ja, så må vi se. Men den tid, den udfordring. Lige nu så nyder jeg bare tilværelsen og mit nye og meget anderledes sexliv til fulde.”

Knus Rie

Kommentarer (1)


Relaterede artikler

GANGBANG: Knald julen og nytåret ind

Julemændene står i kø for at give pigerne stav i Gangbang Klubben i swingerklub Adam og EvaGrib chancen for at knalde julen og nytåret ind med to store gangbang events i swingerklub Adam og Eva i København. Julen knaldes ind fredag den 23. december. Læs mere

Byens bedste gangbang, hver søndag

Søndag er kvinderne atter i centrum i swingerklub Adam og EvaIntet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du nemlig mulighed for at deltage i byens bedste gangbang. Et super hardcore sexevent, som hver uge trækker mænd, kvinder og par til swingerklubben langvejs fra. Læs mere

Så ofte onanerer vi swingere

Kvinder, der swinger, holder sig ikke tilbage med at onanereFor noget tid siden igangsatte vi her på SwingerDating.dk en brugerundersøgelse af, hvor ofte vi swingere onanerer om ugen. Mænd kontra kvinder, og resultatet er på mange måder interessant. Læs mere

Swinger sex og onani er sundt

Onani er super brændstof for krop og sjælDet er først og fremmest lysten, der driver værket, når vi tager i swingerklub Men gode og positive sidegevinster er også værd at tage med. Og disse findes der rigtig mange af for såvel krop som sjæl ved med jævne mellemrum at onanere og dyrke sex. Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Svensk kvinde søger bukkake hjælp

Skal det være Svensk eller Dansk sperm ?

Opnå endnu mere gratis opmærksomhed

Nøjagtig som ude i den virkelige verden (som om cyberspace ikke er nok så virkelig!), så gælder det altså om

Andre læser nu

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden

Søg sex til festival-musikken:

Roskilde SEXtival

Steg til Mascha Vang & Gulddreng

Så har vores søsterside for sexsøgende singler, Singlesex.dk for tieende år i træk kåret en mandlig