semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Pivfræk maskesex i Adam og Eva


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    

maskesex i mørket giver større mulighed for sexkontakt
Fredag den 27. januar fra klokken 18.00 – 01.00 står den på pivfrækt maskeparty i swingerklub Adam og Eva. Sex i forklædning, med maske på, giver dig anonymitet og mulighed for at udleve mere skjulte og ”forbudte” fantasier. Så på med masken og af med bukserne.

Maskesex gør sexfri


Der er en super fræk årsag til, at lyset fredag aften i swingerklub Adam og Eva vil være ekstra dæmpet. Voksenlegepladsen i Vanløse vil ikke være helt kulsort. Men dog så dunkel og mulig ”at gemme sig væk i”, at du kan udleve de selv mest hotte og kinky sexfantasier.

Sammen med alle de andre kvinder, par og mænd, du har mulighed for at dyrke sex med i mørket, når det først går løs
Sexfantasier udleves bag masken i swingerklub Adam og Eva
rundt om i klubbens snørklede gange og dertil indrettede knepperum. Oven i hatten vil aftenens og nattens sexgæster alle være iført masker, der i høj grad hjælper yderligere på ens anonymitet.

Og har du ikke selv en maske med til de hotte udskejelser, så låner du en efter eget valg i klubben. Fredag viser vi nemlig ikke ansigt. I hvert fald ikke vores sande ansigt.

Masken giver nemmere sexkontakt


Du kan ikke sammenligne det kommende maskesex party i swingerklub Adam og Eva med en super fræk fetichfest. Og så alligevel lidt. For lige så snart, du har mulighed for at ”gemme dig” bag et ”kostume” og/eller en maske, så bliver du helt automatisk også mere sexfri.

De besøgende i Adam og Eva i morgen aften med
Hun er mere fri til at give sig hen, når hun har maske på
garanti også vil komme til at opleve. På egen lystne og afklædte krop. Samt som sex nysgerrig tilskuer rundt om i klubben, når fantasierne og hormonerne først for alvor bliver sluppet fri i mørket.

Samtidig er det nemmere end ellers at skabe sexkontakt med andre, når alle er i samme båd. Når alle bærer masker. Så maskesex festen er også en gylden mulighed for ham og hende, som af natur er lidt mere genert og tilbageholdende.

Desuden er det nemmere at gå skridtet videre, når alt det frække foregår i dunkel belysning og ens ansigt er skjult. At bryde en eller flere af de seksuelle grænser, man fantaserer om, men ikke helt tør udleve, når man nøgen og uden maskering står ansigt til ansigt med den frække mulighed.

Sådan kommer du med


Hvis du er blevet sex fristet til at komme forbi swingerklub Adam og Eva i morgen aften, så husk at skrive dig på ”jeg skal i klub” listen Til glæde for dig selv og alle de andre profiler, som i morgen aften skal dyrke hardcore maskesex i Vanløse i København.

Kommentarer (0)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Relaterede artikler

Rie: Derfor er jeg gangbang pige

Fyrene hjælper hinanden med at få en god oplevelse45-årige Rie fra København er til gangbang sex. Nu vil hun fortælle om hvorfor. For få år siden, da singlekvinden var i fast forhold, kunne hun ikke engang forestille sig med sex med to mænd ad gangen. Og da slet ikke op imod 30 eller 40 fyre, der står i kø for at knalde hende. Læs mere

Spis, sex og syndigt samvær – fredag aften og nat

Kom til spisning, maraton sex og partnerbytte fredag aften og nat i swingerklub Adam og Eva kl 18.00 Læs mere

Byens bedste gangbang, hver søndag

Søndag er kvinderne atter i centrum i swingerklub Adam og EvaIntet helligt i swingerklub Adam og Eva. Heller ikke på en søndag. Faktisk slet ikke på søndage. Her har du nemlig mulighed for at deltage i byens bedste gangbang. Et super hardcore sexevent, som hver uge trækker mænd, kvinder og par til swingerklubben langvejs fra. Læs mere

Swinger sex og onani er sundt

Onani er super brændstof for krop og sjælDet er først og fremmest lysten, der driver værket, når vi tager i swingerklub Men gode og positive sidegevinster er også værd at tage med. Og disse findes der rigtig mange af for såvel krop som sjæl ved med jævne mellemrum at onanere og dyrke sex. Læs mere

Vi swinger os til faste forhold

Danske singler swinger som aldrig før, og en del finder sammen som parLæs og bliv måske inspireret af Annie og Kenneth, der swingede sig til fast forhold og ægteskab. Parrets historie er langt fra enestående. Flere og flere danske singler finder fast partner via swinger miljøet. Læs mere


Nyeste artikler

Fem danskere: Sådan blev sexfantasi til virkelighed i swingerklubben

Fem danske nuværende og tidligere swingere fortæller om at udleve sexfantasier i swingerklubben. Har du selv erfaring med at gøre

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Mest læste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Andre læser nu

Pivfræk maskesex i Adam og Eva

Fredag den 27. januar fra klokken 18.00 – 01.00 står den på pivfrækt maskeparty i swingerklub Adam

Vind Fifty Shades of Grey produkter i Isabels Univers

Dejlige Isabel er tilbage med sit Isabels Univers i swingerklubben Adam og Eva hver onsdag formiddag fra

Danmarks største sperm party og afskedsfest

Lørdag den 25. februar afholder swingerklub Adam og Eva et sexbrag af en super fræk afskedsfest til ære for klubbens