semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Pernille og Morten er valgbabes


Af     
Enhedslistens Pernille Skipper er favorit blandt mændene på SwingerDating.dk
Det var så det valg til Folketinget, og uanset om man jubler eller græder over resultatet, så kan vi i hvert fald da glæde os over, at interessen her på SwingerDating.dk for, stemt med underlivet, at kåre årets valgbabes, fra dag et, afstemningen blev lagt op, var endda rigtig stor – og alle kandidater endte da også med at få stemmer.

Pernille Skipper mere sexet end Johanne Schmidt


Blandt de kvindelige kandidater var de to frontfigurer hos Enhedslisten, Johanne Schmidt-Nielsen og Pernille Skipper, der – måske ikke så underligt, tænker sikkert mange mænd – var i førerposition fra start til valgkampsafslutning. Dog det meste af tiden med et lille overtag til Pernille Skipper, der endte med at modtage hele 28 procent af stemmerne fra de mandlige
De Radikale Venstres formand, Morten Østergaard, går lige i trusserne på Swingerdating.dk
brugere her på SwingerDating.dk - der altså synes, at den og charmerende kønne Skipper-pige er allermest sexindbydende af de 10 mulige kandidater.

På andenpladsen hos kvinderne finder vi Johanne-Smidt-Nielsen, der modtog 24 procent af stemmerne, mens Venstres politiske ordfører (i skrivende stund) på tredjepladsen opnåede 11 procent af stemmerne. Et mulehår foran den nu tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, der kaprede 10 procent af de mandlige brugeres stemmer.

Morten Østergaard tanden mere sexet end Manu Sareen


Hvor det blandt de kvindelige kandidater til valgbabe titlen var de to lækre kvinder fra Enhedslisten, der endte med at fighte om sejren, så endte det blandt de mandlige babe-kandidater med at være to hotte skår fra de Radikale Venstre, nemlig partformand Morten Østergaard og nu afgående minister, Manu Sareen, der i sidste ende kæmpede til sidste valgdag om de kvindelige brugeres gunst og stemme.

I sidste ende, som tallene da også ret tydeligt viser, var der dog ikke den store spænding om sejren – Morten Østergaard er oplevet med kvindernes øjne og underliv altså bare en smule for lækker og indbydende til sådan for alvor at komme uden om. Østergaard-baben fik hele 27 procent af de kvindelige stemmer, mens Manu Sareen måtte ”nøjes med” 17 procent. Efterfulgt af Venstres Lars Løkke Rasmussen (forment ny kommende Statsminister) og nu tidligere Fødevareminister Dan Jørgsen fra Socialdemokraterne.

Vinderflæsk er snart på vej


Som bekendt, så var der mere end ”blot” ære og titel på spil i kampen om at blive Årets kvindelige og mandlige valgbabe 2015, der var dæleme også fem kilo lækkert flæsk til hver vinder på højkant – og flæske-præmierne er meget snart på vej til både Pernille og Morten.
Vi lader dog lige de to hotte babes trække vejret oven på en forrygende og ikke så lidt hæsblæsende valgkamp op til Folketingsvalget, men præmierne skal nok komme frem.

Hvis de to babes dog ikke vælger, der selvfølgelig også er en mulighed, at donere flæsket videre til måske mere værdigt trængende. Det vender vi selvfølgelig pænt tilbage til, når vi har fået kontakt med jeres udvalgte.

Sidst med ikke mindst, så vil vi sige alle, der afgav stemme i forbindelse med babevalget 2015 her på SwingerDating.dk en meget stor tak – og selv om det måske ikke lige var din favorit, der løb med titel og flæsk, så håber vi meget, at du kan støtte op om de demokratiske valgte.

Relaterede artikler

Frække fantasier om Helle og Løkke

Helle Thorning-Schmidt kan både udstråle sødme og handlekraftDe danske mænd og kvinder, der i de her uger kandiderer til en plads i Folketinget efter valget den 18. juni, præger mediebilledet mere end nogensinde, fra morgen til aften, døgnet rundt. På nettet, i radioen, i aviser, blade og ikke mindst i tv. Men politikere står jo ikke kun for ofte ”tørre” og talrige budskaber, de er også mennesker af kød og blod og (enkelte af dem) har endda udstråling – måske endda erotisk udstråling. Er det noget, der påvirker dig? Deltag i debatten herunder. Læs mere

8 tegn på, hun er liderlig

Sådan ser du om hun er liderligLiderlighed, der som regel kommer i bølger, er ikke lige sådan til at undertrykke. Når liderligheden først har meldt sin lettere påtrængende ankomst, så kan man nemlig ikke bare spise eller drikke eller tænke den væk, og selv om man fx tager sig en forløsende spiller, så er det stadig lidt som at tisse i bukserne for at holde varmen. Liderligheden kommer som regel nemlig lynhurtigt snigende tilbage i ens hoved og krop igen. Læs mere

10 tegn på din ven er swinger

Hun er glad for sex1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Andre læser nu

Pernille og Morten er valgbabes

Det var så det valg til Folketinget, og uanset om man jubler eller græder over resultatet, så kan vi i

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Update uge 15

Første gang i sexklub, Christian Grey,