semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Opnå endnu mere gratis opmærksomhed


Af     
uartig chatNøjagtig som ude i den virkelige verden (som om cyberspace ikke er nok så virkelig!), så gælder det altså om at blive set, deltage i festerne og sammenkomsterne og gøre positivt opmærksom på sig selv, hvis man ønsker at blive bemærket mest muligt.

Sådan selvfølgelig også i netdating-universet, herunder naturligvis også her på SwingerDating, hvor første skridt er at oprette profil og gå online, hvorpå det modsatte køn (eller hvem man nu engang ønsker at komme i kontakt med) har mulighed for at finde frem til dig – og selvfølgelig den anden vej rundt.

Men der findes altså ret mange måder at komme endnu mere ud over stepperne på herinde.
Her kommer en række oplagte muligheder, der endda ikke koster dig en krone ekstra.

Skift tasteprofilfoto


Den første tid, om man er par eller solo, man er ny på sitet, skal man nok få god opmærksomhed, for hvem er mon den nye pige/dreng/par i klassen?
Men efter noget tid, så tager andre nye profiler over, men det betyder altså ikke, at du/I nødvendigvis behøver ryge bagerst i køen med hensyn til at tiltrække opmærksomhed.

For sørger man med jævne mellemrum at udskifte sit fotos/sine fotos, så får man også ret hurtigt opmærksomheden tilbage igen. Desuden ser ingen ens ud på to billeder, så med et nyt foto, måske skudt fra en anden vinkel, i et andet lys, andre omgivelser osv., kan man uden tvivl skabe endnu mere interesse om sin profil og person. Desuden er billeder om noget med til at sex i det fri1understrege, hvem man nu engang er.

Lav om på profilteksten


Lige som med profilfotos og diverse typer af billeder overhovedet, så kan du også have gavn af med jævne mellemrum at lave om på eller i hvert fald opdatere den tekst, andre kan læse om dig.
Mange kigger langt hen ad vejen næsten kun fotos, og sådan er det bare, men der er altså også de profiler, som bruger god tid og kræfter på at forsøge at læse sig frem til, hvem der er i den anden ende af ledningen.

Og hvis der kun intet eller meget lidt står, eller hvis der står helt det samme som for fx to år siden, så virker man altså ikke specielt dedikeret med hensyn til at ville have kontakt.
Hvem dælen gider fx læse en avis med de samme tekster og billeder igen og igen?
Selv en nok så lille indsats for at optimere/lave om på det skrevne, kan hurtigt give pote.

Tag med til festerne


Ok, det koster selvfølgelig lidt kroner at tilmelde sig et arrangement i swinger-klubben eller den kommende (for nu at tage et oplagt eksempel) sex-i-det-fri fest lidt uden for Randers.
Til gengæld får du så meget mere end selve festen/arrangementet og muligheden for at møde andre profiler med oven i prisen. Alle andre, der skal med til festen, ynder nemlig at klikke sig rundt på de profiler, der skal med – lige som profiler, der endnu ikke har tilmeldt sig, selvfølgelig også lige skal tjekke, hvem der denne gang skal med. Så alt i alt er det slet ikke en så dum en ide at melde sig under fanerne på den front.

Forum giver dig ekstra opmærksomhed


Hvis du er vild med at skrive, og/eller blot har lyst til løbende at fortælle din omverden om både det ene og andet, der falder dig ind, så bør du bruge lidt tid og kræfter på at skriver i Forum, der er en rigtig god måde at skabe opmærksomhed om din person og egne interesser og holdninger på.
Og er du ikke selv til at starte tråde, så kan du jo altid kommentere på livet løs på andres indlæg, der også er med til at markere din endda meget levende og interesserede tilstedeværelse på sitet.
Ved at skrive i Forum kan du desuden få taget hul på emner, der lægger dig på sinde, samt få indblik i hvordan andre tænker og agerer omkring alt frækt mellem himmel og jord.
Skriv eller besvar indlæg.

Chat dig til ny vennekreds


Hvorfor chatte? Hvorfor dog ikke?
For åbner du ikke munden og gør opmærksom på dig selv, kan du vel heller ikke forlange, at den type af personer, du herinde lige nøjagtig er på udkig efter, skal finde frem til dig.
Ved at chatte har du desuden mulighed for at vise helt andre sider af dig selv end lige din profiltekst og fotos på profilen evner.
Desuden er chat den helt perfekte måde at skabe kontakt lige nu og her, når tiden og lysten er til det.
Lynhurtigt kan du finde ud af, om du er på bølgelængde med personen/personerne, du chatter med, eller om du hurtigt skal videre til de næste muligheder på listen.
Chat kan føre til både det ene, andet og tredje, og så er der hul igennem lige så snart, der skrives tilbage.

Hvem vil have sex nu?


Alle ovenstående muligheder for at skabe ekstra opmærksomhed omkring sig selv og sin person, koster i princippet kun lidt tid og kræfter, når du først er kommet ind på sitet.
Det samme gælder i høj grad også SwingerDatings ”Hvem vil have sex nu” gratis-tjeneste, hvor du lynhurtigt får ekstra meget eksponering på sitet. En fantastisk mulighed, hvis du er på jagt efter det ene, andet eller tredje frække, lige nu og her.
Skriv din sexbesked lige her

Nyeste artikler

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Hvor anal glad er du

I forbindelse med vores HELT ANALT tema tager vi nu temperaturen på, hvor analglade mænd og kvinder her på SwingerDating

OBS: Søndags gangbang fremrykket til lørdag

Denne uges store søndags gangbang i swingerklub Adam og Eva vil blive afholdt allerede lørdag. Fredag aften er det sidste

Mest læste artikler

Danmarks største anal gangbang – knep med!

Lørdag den 1. april står den på kæmpe anal gangbang krydret med anal-barbering, rimming og analfisting for alle anal fornøjede

Hvad er god swinger sex

Hvad og hvordan er god swinger sex for netop dig? Kom med dine bedste bud, og lad os samtidig se,

Solvej siger farvel med søndags gangbang

Kom forbi Adam og Eva og sig et pænt farvel til Adam og Evas populære tirsdags-pige, som takker af på

Andre læser nu

Opnå endnu mere gratis opmærksomhed

Nøjagtig som ude i den virkelige verden (som om cyberspace ikke er nok så virkelig!), så gælder det altså om

Dating tips – det er (også) i detaljen, du scorer her på SwingerDating.dk

Selvfølgelig er det ikke KUN i detaljen, du får større succes med din profil her på SwingerDating.dk. Mange faktorer, som

Pikken i hullet

For manden opstår spændingen ved, at hvem som helst på den anden side af væggen kan gribe ”mikrofonen”. Kvinden, der