semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Nordens største swinger netværk har fået vokseværk


Af      Kommentarer    
Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent bosiddende her på sitet. Der kort og godt betyder, at Nordens største swinger netværk, Swingerdating.dk, nu kun er blevet endnu større – som er rigtig godt nyt for os alle!

To klubber, et medlemsskab


Så fremover skal du altså kun besøge og søge efter sex på en netside – nemlig lige her, for hurtigt og effektivt at skabe kontakt til seksuelt ligesindede både i Danmark og i resten af Norden.

Samtidig vil de danske søsterklubber, Swingerklub Adam og Eva i København og Swingerklub SwingersFun i Allerød, kun yderligere intensivere samarbejdet – som også kun bringer positivt for alle swinger entusiaster med sig.

Husk i
den forbindelse, at opretter du medlemskab i den ene eller anden klub, bliver du/I helt automatisk også medlem af søsterklubben. Din/Jeres garanti for at kunne deltage i lige så mange og varierede og kinky events og frække fester, som det nærmest vil være umuligt at gabe over.
Men da hellere have frit valg på alle hylder end skulle nøjes.

Vi swinger både privat og i klub


Danmark og resten af Norden sexswinger som aldrig før – og rigtig mange nordmænd og ikke mindst svenskere finder igen og igen vej til såvel Adam og Eva i København som den diskret beliggende Swingerklub SwingersFun på Irisvej i Allerød (midt imellem Øresundsbroen og færgetrafikken mellem Danmark og Sverige i Helsingør).

Men langt fra alle, der benytter sig af Nordens
største swinger netværk, swinger i klub. Rigtig mange swinger på privat basis – og/eller swinger i både klub og til privat arrangerede events og fester, hvor kontakten skabes og efterfølgende vedligeholdes via vores netværk.

Hurtig og diskret kontakt


I dag skal alt helst gå så hurtigt som muligt. Sådan i høj grad også, når det kommer til noget så dyrisk og lystbetonet som lige netop sex. Her skal der smedes, mens jernet er både stort og varmt – og dette vil vi med de nye tiltag nu kun sætte ekstra meget turbo under.

På SwingerDating.dk er diskret og hurtig kontakt til ligesindede alfa og omega. Oven i dette kommer, at de frække søstre, Adam og Eva og SwingersFun, efter bedste evne vil samarbejde og supplere hinanden.


Så når lysten til det næste swingerklub-besøg i dag, i morgen eller i næste uge opstår, så har du nu hele to frække klubber at vælge imellem. Hertil kommer naturligvis, at både Adam og Eva og SwingerFun har flere typer af ofte meget forskellige events kørende i løbet af samme dag.

Kun yderligere krydret med, at der helt naturligt er større chance for at møde og være seksuelt sammen med helt nye bekendtskaber, hvis du ikke knepper i den samme klub hver gang. Eller møder op til den samme event hver gang.

Ønsker du selv at afholde en sexfest, så……!


Det samme gælder naturligvis med hensyn til kontakt til andre kvinder, mænd og par på SwingerDating.dk, der ønsker hurtig kontakt til andre swingere, der afholder private arrangementer. Eller hvis du nu selv planlægger at afholde en form for privat sexfest for swingere.

Hertil kommer, ikke at forglemme, de snart rigtig mange danskere, svenskere og normænd mv., som særligt i løbet af sommerhalvåret ynder at dyrke alle typer af sex i det fri, også kendt som dogging. Dogging entusiasterne er det naturligvis også muligt at opnå lynhurtig kontakt til via netværket. Men den sommertid, den kommende sexglæde.

Nu skruer vi ekstra op for blusset


Om du er helt ny her på SwingerDating.dk og/eller i swinger miljøet, eller du eventuelt har flere års erfaring med at benytte dig at Nordens største swinger netværk, så vil vi kraftigt anbefale dig, at blive hængende. For i månederne fremover skruer vi nu ekstra meget op for aktiviteterne – både her på sitet og ude i klubberne.

Som sagt, så kommer der hele tiden mange nye swingere til – og interessen for at krydre sexlivet med uforpligtende seksuel aktivitet med ligesindede, vil formentlig kun yderligere tage til i de kommende år. Hvor kun endnu flere par og singler vil tage springet.

Så sørg nu for at score din store bid af sex-kagen, der kun vokser sig større og større?


Kommentarer (1)


Nyeste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Du er inviteret.Vi mødes fra alle klubber

Vi ses til Fælles Onsdags klub Sex i Swingers Fun kl 10.00

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Mest læste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Andre læser nu

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

9 sex tips, der vil virke for dig

Der er altid lærerigt at høre om, hvad der virker for andre i sengen. Specielt hvis man er blevet lidt

Årets Frækkert – Swing med og afgiv din stemme nu

Vi takker for de mange stemmer. Åreste frækkert 2013 er nu fundet, mere info senere.