semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Niels er hemmeligt biseksuel


Af      Bi Swingerklub Kommentarer    
I Bi-klubben i swingerklubben Adam og Eva kommer mange biseksuelle mænd
Det er 100 gange nemmere at være biseksuel kvinde end at være biseksuel mand, mener Niels, der lever et dybt hemmeligt dobbeltliv – og som Swingerdating.dk nu har lavet interview med.

Manden har kone og børn og har i al hemmelighed et sexliv ved siden af ægteskabet med andre mænd. Niels mener at der findes rigtig mange andre fyre, der griber deres biseksualitet an på nøjagtig samme måde som han selv gør. Og lidt overraskende, påpeger Niels, at netop spændingen og ”det ulovlige” ved at være seksuelt sammen med en anden mand betyder mindst lige så meget som selve sexakten. I hvert fald for ham.

Biseksuel – i al hemmelighed


-Jeg har tænkt meget over, om det ikke ville være lige så fantastisk og
I skoven dybe og stille ro sker der lidt af hvert
givende at have sex med andre mænd, hvis jeg nu ikke skulle skjule det? Og er med tiden kommet frem til, at netop det ”forbudte” er flødeskummet på kagen. Forbudt både i forhold til, at jeg er gift, samt at mange her i Danmark fortsat ser skævt til en, hvis de ved, at man som mand er til sex med eget køn.

Og selv om jeg kun kender meget lidt eller slet intet til de fyre, yngre som ældre, jeg har sex med, så har jeg i hvert fald fundet ud af, at jeg ikke er den eneste biseksuelle mand, der er såkaldt godt gift og lever et borgerligt liv med kone, børn, villa og vovse, fortæller Niels, som i virkeligheden hedder noget helt andet.
Flagstanden er rejst - og lysten til at være sammen med en anden mand brænder i hele kroppen
Her i artiklen ønsker manden nemlig at være anonym, og det respekterer vi naturligvis.

-Frem til jeg var omkring de 30 år, havde jeg udelukkende været sammen med kvinder, men følte mig samtidig kun mere og mere tiltrukket af mit eget køn også. Som kun yderligere tog til i styrke, når jeg fx var i svømmehallen, på stranden eller klædte om med gutterne i den lokale håndboldklub.

Men det tager altså sin tid, det gjorde det i hvert fald for mig, for alvor at indse, at det altså er ok at have de her frække tanker og lyster. Og endnu længere tid og tage sig sammen til og føre dem ud i livet. Så det var først, da jeg havde været gift i små
Er du med på en hurtig sutter????
10 år, at jeg endelig tog mig sammen til i hvert fald at afprøve sex med en anden mand. Og selv om førstegangsoplevelsen ikke var den største succes, det indrømmer jeg gerne, så var jeg heller ikke i tvivl om, at forskellige former for sex med andre mænd helt klart også var mig. Og ville være det fremover.

Kunne aldrig være kæreste med en mand


Tanken har med jævne mellemrum da strejfet Niels, om han i virkeligheden mere skulle være til mænd end til kvinder. Altså være mere homo end heteroseksuel. I dag er han dog kommet frem til, at han aldrig kunne lægge samlivet og sex med en kvinde på hylden. Og den kvinde, altså Niels’ hustru, har manden nu kendt og været fast
Dogging foregår natulrigvis også med kvinder, men er ikke Niels
sammen med snart 20 år. Uden nogensinde og have været hende utro med andre kvinder.

-Jeg har altid oplevet mig selv som mand med meget stort M – og ideen om at leve sammen med en anden mand, den tiltaler mig slet ikke. Så skulle konen en dag gå fra mig, jeg aldrig håber, vil ske, så vil jeg lynhurtigt finde sammen med en anden kvinde. Det er helt garanteret, fortæller Niels, der aldrig har haft kun en fast mandlig sexpartner – og heller ikke ønsker at få det. Det er nemlig det spændende, uforudsigelige og uforpligtende der driver værket.

-For mit vedkommende handler sex med andre mænd udelukkende om netop kun sex – og ikke mindst spændingen ved at gøre de her grænseoverskridende ting,
Vi har alle vores skjulte seksuelle lyster og laster
hverken min familie eller omgangskreds på nogen måde kender til. Eller skal komme til at kende til.

Og for at være pænt sikker på, at jeg ikke render på personer, jeg kender, når jeg jager sexoplevelser med ofte vildt fremmede fyre, så foregår det aldrig alt for tæt på hverken mit hjem eller arbejdsplads. I det hele taget er jeg meget forsigtig med, hvordan jeg griber de her sexture an. Læs mere om egne sex i det fri/dogging muligheder i dk

Jagt, forløsning og så hjem igen


-Når to eller flere mænd er seksuelt sammen, så er der ikke meget snak, men kun action, fra første til sidste sekund. Og når man så har fået sin
Offentlige toiletter med hjemmelavede gloryholes er yderst populære blandt mænd
udløsning, så damper man lige så stille af igen – og denne form for at være sammen tiltaler mig endda rigtig meget.

Dette gælder med garanti også for langt de fleste andre fyre, der i al hemmelighed har sex med andre mænd, fortsætter Niels, som flere gange har forsøgt at lægge sin biseksualitet på hylden til fordel for udelukkende tænke og agere som en 100 procent heteroseksuel mand. Men sådan spiller klaveret altså bare ikke.

-Et utal af gange, når jeg fx har opsøgt fremmede fyre på fx rastepladser og offentlige toiletter, har jeg i bilen på vej hjem højt og helligt lovet mig selv, at det var sidste gang. Og det sker da også, indrømmer jeg gerne, at jeg efter sådan en tur ligefrem
Mænd samles på rastepladser, i skoven og på stranden og dyrker hinanden
væmmes over mig selv. For jeg har jo en skide sød og dejlig kvinde derhjemme. Men igen og igen, så kan jeg bare ikke holde mig selv fra at tage på de her ture – og det gælder altså hele året rundt.

Med hensyn til at passe på sig selv og hende derhjemme, når det kommer til risikoen for at rage kedelige kønssygdomme til sig, så dyrker Niels kun oralsex med mænd uden gummi på. Analsex foregår konsekvent altid med gummi, og selv om lysten til at tage ladningen i munden i situationen ofte er stor, indrømmer Niels, så har han aldrig overskredet denne nok så væsentlige og farlige grænse.

Er ikke mig selv, når lysten tager over


-Jeg kan næsten ikke forklare det på anden
Sex i det fri, også kendt som dogging, er meget brugt af fyre, der er til sex med fyre
måde, end at jeg ikke er mig selv, når lysten til sex med en mand atter tager bolig i mit hoved og krop. Og lysten og trangen kan komme fra det ene sekund til det næste, og så bygger den sig bare mere og mere op. Over dage, indimellem måske også over en hel uge eller mere, hvis jeg ikke lige har mulighed og en holdbar undskyldning for at tage hjemmefra et par timer eller fire.

Til gengæld så forsvinder ”besættelsen” lynhurtigt igen, når jeg har fået udlevet lysten og har fået en udløsning, eller i sjældne tilfælde to af slagsen. Og så er det, at det som regel er lidt svært at se sig selv i spejlet. For hvad skete der lige der?
Ikke alle mænd, der også er til mænd, fortæller om det


Og var jeg virkelig sammen med denne her vildt fremmede fyr, som måske både var mindre pæn og tiltalende, men til gengæld var med på hele? Men jo, det var jeg altså! – og så vælder skammen ind over mig. Men altså kun lige indtil næste gang, som sagt, lysten tager over.

-I de her perioder, hvor jeg bygger op til, at jeg meget snart skal på jagt igen, er jeg dog blevet ret god til at opretholde en fejlfri facade udadtil. Jeg passer mit arbejde, jeg er ægtemand og familiefar, jeg går til sport og lever et ganske normalt og borgerligt liv.

Men konstant og hele tiden sidder lysten og liderligheden i kroppen og i baghovedet på mig – og får mig indimellem til at onanere op til 3 – 4 gange om dagen. Som i situationen, specielt hvis lysten længe har været der, er en stor nødvendighed for at kunne holde trangen stangen.

Har sex med konen og fantaserer om mænd


-Og det sker da også, at ”det går ud over konen” – at jeg nærmest i døgndrift er klar og parat til at springe på hende. Og når vi så har sex derhjemme, som selvfølgelig er fedt for os begge, er det meget svært for mig ikke at fantaserer om, at hun er en mand. Specielt hvis hun har en af de dage, hvor jeg gerne må tage hende analt.

Til gengæld, må så også siges, så har jeg som regel bedre sex med hende derhjemme end med de her fyre rundt omkring. Vi kender jo hinanden og ved jo nøjagtig, hvad der tænder og tæller. Men når det kommer til måske ugelange forspil og det forbudte og spændingen ved igen at opsøge fremmede fyre, så slår intet en tur ud i det blå for at score en omgang hurtig mandesex, smiler Niels. Som i sommermånederne, som nu, helt klart har de bedste muligheder for at finde og score mandesex.

-Hvis man er helt ny i gamet, jeg jo også engang selv har været, så er det nemt at blive frustreret og også lidt opgivende. For hvordan skal man gribe alt det her an, og hvordan dælen skal man finde en at være sammen med? Men så er et jo kun godt, at vi i dag har nettet, hvor det er super nemt at søge oplysninger og komme i kontakt med ligesindede.

Selv har jeg dog undladt at skrive med andre mænd, der søger sex med mænd, men har blandt andet via SwingerDating.dk fundet frem til mange fede steder rundt omkring, hvor der med jævne mellemrum foregår uforpligtende og ofte meget spontan sexaktivitet. Selv kalder jeg det sex i det fri, andre kalder det for dogging.

Og selv om jeg selv kun har været på besøg i Adam og Eva i Vanløse et par gange indtil videre, så vil jeg klart anbefale Bi-Klubben, der er en slags klub i klubben. Et rigtig godt sted at besøge og udleve sine biseksuelle lyster. Uden at skulle frygte at det risikerer at komme uvedkommende for øre.

Bi-Klubben i Adam og Eva


Mange der benytter sig af mulighederne for hurtig og ofte uforpligtende kontakt til ligesindede her på Swingerdating.dk, kender også, om da ikke andet af omtale, til swingerklubben Adam og Eva i Vanløse ved København. Hovedstadens ældste og mest populære swingerklub, hvor Bi-Klubben et par gange eller tre om ugen huserer.

I Bi-Klubben kommer både mandlige og kvindelige biseksuelle og transpersoner – og den sex, der dyrkes på Bi-klub-dagene, er ofte meget hardcore og eksperimenterende former for sex.

-Personligt er jeg ikke så meget til at tale med og involvere mig med de mænd, jeg seksuelt er sammen med. Og dette respekteres heldigvis også i en klub som Adam og Eva – og i Bi-Klubben. Og har man slet ikke lyst til at tale om sig selv, men måske bare kigge på eller deltage, hvis man bliver spurgt, så er dette også helt ok. Som tiltaler mig rigtig, rigtig meget, fortæller Niels, og slutter så:

-Personligt får jeg næsten lige så meget ud af blot at være til stede i klubben, når der er gang i gaden, som selv at deltage. For mig handler det nemlig pænt meget om stemning og atmosfære og være til stede, når der sker både det ene og andet – og det gør der sgu altid. I hvert fald de gange, jeg har været der.

Og så er klubben det perfekte sted at tage hul på sin biseksualitet på. Jeg gjorde det ikke selv i klubben, men vil klart anbefale andre det. Her foregår det hele nemlig under trygge forhold, og rammerne er også lige i øjet – og møder man frem i fx Bi-Klubben, så er der 100 procent garanti for at mødes med ligesindede, som besøger stedet for nøjagtig det samme som en selv.

Kommentarer (2)


Relaterede artikler

Test sexgrænserne på lørdag

Kvinder, der boller kvinder, vækker altid begejstringVi ses på Lørdag Læs mere

Find dogging venner i Adam og Eva

Sex er sex - og mange dyrker det både i det fri og i swingerklubbenHenrik fortæller om en hurtig og effektiv måde at finde og score sexvenner i dogging miljøet og swingerklub miljøet på samme tid. To fede og frække fluer i samme hug. Måske inspireres du til at gå i Henriks afklædte fodspor. Læs mere

Dogging, hvad siger loven

Du må godt - også i det grønne i Danmark, men sørg for at finde et sted, hvor I kan være i fredEn del dogging entusiaster og brugere af Swingerdating.dk har henvendt sig med spørgsmål omkring lovligheden ved at dyrke sex i det offentlige rum, altså dogging? Det korte svar til dette er, at man både må være nøgen og dyrke sex i fx skoven og på stranden. Læs hvad Naturstyrelsen skriver om sex i naturen. Læs mere

Bi, homo eller heteroseksuel

Om hun er lige så meget til ham som til hende betyder mindreEns seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere man nu engang har her og nu. Hertil kommer de lyster man ”ud af det blå” bare sådan lige pludselig begynder at tænde på. Læs mere


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

DOGGING: Har DU knaldet udendørs i år? – Vi tænder på sex i det fri

Dogging som er uforpligtende sex i det fri, er ved at blive stort i Danmark, og swinger- og sexdating folket

GangBang og Threesome fantaiser udleves

SwingersFun mødes og der bliver kneppet igennem.

Mest læste artikler

DOGGING: Har DU knaldet udendørs i år? – Vi tænder på sex i det fri

Dogging som er uforpligtende sex i det fri, er ved at blive stort i Danmark, og swinger- og sexdating folket

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Gloryholes kan ikke stoppes til

35 rastepladser i Danmark, viser en ny opgørelse, DR Nordjylland har lavet, er blevet ofre for seksuelt hærværk, som Vejdirektoratet

Andre læser nu

Niels er hemmeligt biseksuel

Det er 100 gange nemmere at være biseksuel kvinde end at være biseksuel mand, mener Niels, der lever et dybt

Swingerklub i julen

Så er vi dæleme ved at være der igen, helt fremme ved indgangen til december måned, der som bekendt ikke

Ekstra Bladet søger singlekvinder

Pernille, der arbejder som caster på Ekstra Bladet TV, søger nysgerrige og modige singlekvinder i alderen 28 – 40 år,