semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Når pikken driller


Af      Noveller/historier
For smukke kvinder, for mange mennesker, for store forventninger. For stort mindreværd, for lille pik. For lidt tryghed og alt for mange negative tanker. Præstationsangst har mange årsager, men næsten altid en konsekvens: manglende rejsning.

Sten fra swingerklub klub Adam & Eva: Tænk på noget andet


Som swinger i gennem mange år kan det ikke undgås, at man pludselig bliver svigtet af sin bedste ven. Da jeg er meget bevidst om, at det af og til sker - og at det ikke er nogen katastrofe, så siger jeg bare, at jeg lige har bruge for en kaffepause. Og så forsvinder jeg helt fra sengen, eller hvor vi nu er, og tænker eller snakker om noget helt andet. Efter et kvarters tid er jeg klar igen, så skal jeg nok tage initiativet, og sørge for, at hun ikke bliver snydt. Jeg tror, det vigtigste er at være helt afslappet og ikke gå i panik, for så kommer den ikke til at virke igen.

Steffan: Piger reagerer skidt


- Det sker, når jeg ikke er i en seksuel tankegang, men pigen er. Jeg kan ikke rigtig gøre noget ved det, mens det sker, men jeg tænker over det bagefter, prøver at finde ud af, hvorfor det skete, og så kaster jeg det fra mig og begynder at tage flere seksuelle initiativer i min hverdag. Jeg prøver at reagere på min lyst, når den kommer, og jeg er sammen med en pige.

Piger reagerer tit ganske dårligt. Det kunne skyldes flere ting, at man ikke kan få den op. Stress, følelsesmæssig adskillelse fra sin partner, har andre projekter i tankerne, men hun ser det stort set kun som ’han er ikke tiltrukket af mig, og siden mænd er omvandrende stive pikke, så må jeg være grim og utiltrækkende’.

Nogle gange med det samme. Så bliver hun mut og stille, og hvis man har det dårligt med, at man ikke kan give hende det sex, hun vil have, så får man det værre af hendes stilhed. Man vil jo gerne have, at hun har det bedre, end da man mødtes, ikke føle sig grimmere.

Tina: Tag det som en oplevelse


Jeg har oplevet et par fyre, som ikke kunne få den op at stå under sex. Jeg har datet unge fyre, som jeg tror har følt sig lidt underdogs og derved haft præstationsangst. Jeg har taget det som en oplevelse og ikke gjort det store nummer ud af det, så har vi bare dyrket noget oralsex, og de har prøvet at forkæle mig og få mig til at nyde på anden vis. Jeg må indrømme, jeg føler det ikke, som om det har noget med mig at gøre, men mere som lidt træls, for man fik ikke den sex, man havde forventet.

Bruno: Hun var for smuk


Jeg har været i den situation en gang i mit liv. Det er nederen. For det første var hun en utrolig smuk og veldrejet kvinde, flot ansigt, sødt smil og flotte tænder, en krop der var skåret ud af en mands fantasi, men så kom problemet. Hun var ganske enkelt for smuk, jeg fik sgu mindreværdskomplekser, ganske enkelt.

Selv om min hjerne var vild, og jeg var total tændt på hende. Jeg troede et eller andet sted i min underbevidsthed, at jeg ikke kunne klare hende, at jeg var ikke god nok for denne utroligt smukke kvinde. Jeg begyndte at ryste og få det dårligt, den ene del af hjerne ville op i hende - den anden sagde nej.

Hun var heldigvis meget forstående. Hun sagde, at hun havde oplevet det før, at mænd ikke kunne, når de endelig fik hende under dynen. Vi fik en god snak om det, og ud fra det kunne jeg fornemme, at jeg ikke var alene i båden, vi er faktiske nogle mænd, som får det problem. Jeg fik dog chancen senere, og der var der ingen problemer, jeg tog revanche!

Nikolai: Fortæl om det


Det er bestemt ikke særlig sjovt, men jeg har vænnet mig til at fortælle det fra starten, så ikke der bliver nogle skuffede miner. Så vil jeg hellere have, at de er klar over, at det kan ske. De fleste tager det meget pænt og det ender med, efter vi har lavet andre hyggelige seksuelle ting, at penis som regel bliver stiv. Mest fordi jeg så føler mig afslappet og så går det af sig selv. Jeg har dog prøvet, at et par stykker har været afvisende. Det er ikke særligt sjovt, når det jo ikke er noget, man er særligt stolt af.

Nina: Tag det roligt


Jeg tager det helt roligt - og fortæller ham - ikke med ord - at det nok skal komme. Jeg er ret selvsikker i en seng og synes, jeg kan mærke den anden ret godt. Jeg har stor tålmodighed, så jeg tror på det. Og det har ikke slået fejl endnu.

Tina: Nederen


Fornemmelsen slår min selvtillid 14.000 km tilbage, for så er det mig, der er noget galt med. Og så kan han være noget så ked af det eller hårdnakket sige at det absolut ikke er min skyld. Jeg kommer hele følelsesregistret igennem; Ked af det og flov (mest over mig selv), så jeg har svært ved at blive tændt igen, når han prøver at gøre det godt igen. Det værste af det hele, at jeg næsten ikke tør gå i seng med ham igen, for det vil være nederen for mig, hvis det skete igen.

Ea: Ødelægger meget


Jeg har været sammen med en fyr igennem to år, som ikke har kunne få den op og stå 8 ud af 10 gange. Jeg føler, at jeg ikke er særlig tiltrækkende, og at jeg ikke er god nok i sengen. Jeg tager det meget personligt. Jeg siger til ham, at det er helt okay, men han bliver stadig sur på sig selv over det. Det ødelægger rigtig meget i et forhold.

Susanne: Brug numsen


Nogen gange er mænd selv gode til at aflede ved at forkæle mig, mens de andre gange intet siger og håber på rejsning senere, hvilket sjældent sker. For mig betyder hans rejsning intet som sådan. Der er andre måder at dyrke hans krop på, og i dag hvor de fleste mænd er til numseleg, er det en af mine foretrukne måder at aflede ham på, for rent faktisk har jeg mere ondt af ham end gal på ham over den manglende rejsning.

Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Fejr fødselsdag med Gangbang, kage og champagne

Onsdag vil fremadrettet (også!) være store F-dag i swingerklubben Adam og Eva, hvor du som sex- og mandeglad kvinde har

10 tegn på din ven er swinger

1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt

Andre læser nu

Når pikken driller

For smukke kvinder, for mange mennesker, for store forventninger. For stort mindreværd, for lille pik. For lidt tryghed og alt

Sex eller sport i tv

Lægger det meget store udbud af store sportsbegivenheder i tv hen over sommeren en dæmper på din lyst og/eller muligheder

Mai-Britt og Clement er Årets Steg

Vores søster-side for sexsøgende singler,www.singlesex.dk har juletraditionen tro kåret årets mandlige og kvindelige steg. Og i år pegede