semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Når du giver hende fingeren:


Af     
Sprøjte orgasmer
Sådan får du hende (bedst) til at sprøjte

Hvis du endnu ikke har hørt tale om sprøjteorgasmen, bedre kendt som den kvindelige G-punkts orgasme, også kendt som en såkaldt våd orgasme, så har du nok ikke fulgt vildt meget med i medierne. For er der en sexform, hvor partneren bogstaveligt talt kan give hende en hjælpende hånd, så er det i forbindelse med den så berømte og berygtede – på godt og ondt – orgasmeform.

Desuden er du nok heller ikke typen, der går på sex- eller swingerklub. For er der et sted, et lukket forum for ligesindede, hvor der for alvor sprøjtes igennem, så er det lige netop i swinger-miljøet – herunder i høj grad også Adam og Eva i Vanløse, hvor der endda med jævne
Sprøjte orgasmer
mellemrum arrangeres deciderede sprøjte orgasme events.

Næste gang allerede den 17 August, du kan læse mere om det under punktet Særarrangementer.

Hvor analsex, hvis vi blot går 20 – 25 år tilbage i tiden, var noget af det mest hotte og ”forbudte”,man overhovedet kunne kaste sig ud i, så er den kvindelige sprøjteorgasme, udløst via en vedvarende stimulation af hendes G-punkt, en af de sexoplevelser, der i den helt store stil leges og eksperimenteres med her i 2012. Og intet tyder på, at interessen atter er ved at klinge af – nærmest tværtimod!

Snart vil nemlig alle mænd (og kvinder, der er til kvinder), der har hørt om orgasmeformen – og/eller måske har oplevet andre par, der udøver den, selv ønske at få sin kvinde til at sprøjte Og kvinderne er da langt hen ad vejen også med på den væske-udløsende sexleg. Hvem kan nemlig sige nej til at opleve en ”ny form” for seksuel stimulans og orgasme, hvis det overhovedet kan lade sig gøre? I dag kun de færreste!

Sådan stimulerer du bedst G-punktet
For at finde og stimulere kvindens G-punkt, der befinder sig 4 - 6 centimeter oppe i skeden, oppe imod skambenet, er det klart nemmest, hvis hun ligger på ryggen, med let spredte og let bøjede ben.

Anbring gerne en pude eller lignende under hendes bagdel, så hendes hofter skydes en lille smule op – og er hun ikke på forhånd våd, er det en rigtig god ide at benytte glidecreme, der får det hele til at – ja, glide så meget nemmere.

Desuden kan det være ret så ubehageligt for hende, hvis man(d) blot går til makronerne uden af varme hende ordentligt op først. Lige som med alle mulige andre former for seksuel aktivitet. Før så et par fingre, det er nemmest med pege- og langfingeren (bøj fingrene som kroge, hvor fingerspidserne peger let opad) små fem centimeter ind i skeden på hende – op til G-punktet, der føles en smule rillet på overfladen.

Massér med fingerspidserne så let på punktet, der i forbindelse med vedvarende stimulation vil blive mere og mere glat/blødt/svampet. Området bliver som regel også en smule større, altså udvider sig under fingermassagen, mens hun
samtidig bliver mere og mere våd i skeden – og samtidig kan tåle mere og mere ”hårdhændet” stimulation. Hvis du samtidig presser hende let på maven med håndfladen, lige over skambenet, kan det fremme processen.

Du skal dog hele tiden have hende 100 procent med i projektet, tolke hendes signaler, lytte til hendes ord og krop, for går du over hendes grænser, presser alt for meget på, er løbet måske kørt. Det er ikke nok, hun er med fysisk, den psykiske side af sagen skal i høj grad også være i vinkel.

Lige inden, væsken begynder at flyde/springe for alvor, føler hun ikke sjældent, at hun skal tisse. En i situationen for kvinden, hvis hun aldrig har oplevet den følelse tidligere, noget ubekvem fornemmelse/følelse, men til gengæld helt normalt.

At hun føler dette fortæller egentlig bare, at hun/I er på helt rette vej. At væsken, der som regel kort efter begynder at pible, løbe, måske endda sprøjte i kaskader, er lige på trapperne.

Det er dog meget forskelligt, hvor meget væske der kommer – det kan variere fra gang til gang, og fra kvinde til kvinde.
Væsken er klar og uden lugt, og har intet med urin at gøre – og mange mænd elsker at labbe den i sig, når der først er åbnet for hanerne.

En god ide er dog under alle omstændigheder, inden I for alvor kaster jer over at sprøjte-lege, at sørge for at gøre det på et underlag, der kan tåle den megen væske. Det kan nemlig godt blive heftigt – kan vi på forhånd godt love.


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Sut, sug & gummi-spil

Om du er single eller i parforhold, kan onani-legetøj sætte yderligere krydderi på onanien/sexlivet.

Andre læser nu

Når du giver hende fingeren:

Sådan får du hende (bedst) til at sprøjte

Gode råd og regler hvis du vil besøge en Swinger Klub

Uanset om man tager i swingerklub alene, eller som par. Er det vigtigt at man før man tage afsted, får

Vis os dine skamlæber – og hvordan ville du helst have, de så ud?

Deltag i Swingerdating.dk’s 100 procent anonyme undersøgelse kun henvendt kvindelige profiler og kvinder, der er del af en parprofil –