semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Mors Dag i sengen eller sexklubben


Af      Swinger råd

Hun vil gerne, hvis du behandler hende pænt

DET er det Mors Dag HVER DAG husk det


og det skal selvfølgelig fejres, specielt hvis man naturligvis ER mor – eller har en mor. Alle kvinder, er vores bud, mor eller ej, bør dog hyldes og feteres igen og igen – om det er Mors Dag eller ej. Og hvad er næsten bedre og mere tilfredsstillende end at gøre det i dobbeltsengen eller måske endda i swingerklubben, hvor fyrene sexvanen tro nok skal sørge for at tage rigtig godt imod de fremmødte kvinder.

Mors Dag i swingerklubbenJa, vi ved godt, at Mors Dag helt traditionelt står i blomsternes og den fylde chokolades sukkersøde tegn, men det ene udelukker vel ikke det andet – og endnu er man altså ikke gået galt
Så er der dømt Mors dag for alle pengene
i byen ved at fetere en kvinde, mor eller ej, da kvinder helt generelt bare nyder og elsker at blive behandlet efter fortjeneste. Så måske burde det bare ikke være Mors dag hver eneste dag?? – eller måske i stedet ”bare” Kvindens Dag?

Mors Dag med frem og tilbage


Nå, men tilbage til det frække, til det hotte og ophidsende i dobbeltsengen, til en ordentlig omgang frem og tilbage, enhver mor/kvinde trods alt engang imellem, nogle kvinder oftere end andre, trænger til at opleve og gennemleve.

Og en ordentlig omgang sex er altså kun ekstra god og givende, i hvert fald oplevet med kvindens krop og psyke, hvis hun bliver pirret og tirret i den helt store stil inden knaldeaktiviteterne for alvor sættes ind.

Er din
Mors Dag gavner også far
kvinde i sengen først våd og varm og lige til at gå ombord i, så er hun som regel også så meget mere på, det gælder både fysisk og mentalt, og det har kun de færreste mænd altså specielt meget imod.

Så når mor har fået sine blomster og chokolade af ungerne, så er det meget pasende blevet fars tur, i enerum, til at komme til ”mor” – og på en lidt mere voksen og ”ufølsom” måde.

Giv hende, mor eller ej, hvad hun nu engang fortjener og sukker efter – og du vil i dobbeltsengen og swingerklubben blive belønnet efter alle kunstens sexregler.
Sådan er mor nemlig også!

Relaterede artikler

Swinger fødselsdag, fantasier udleves

Tusind tak til alle som var med til at gøre min fødselsdag rigtig fræk og festlig! Læs mere

Sådan får du mere swinger sex

Jo hurtigere du bliver del af fællesskabet, jo mere sex kan du regne medLæs artiklen og deltag i debatten omkring de mest effektive måder at få mere og bedre sex i swingerklubben og sexklubben på. Håber du har lyst til at hjælpe dig selv ved at hjælpe andre swingere her på SwingerDating.dk med dine bedste sextips og scoreråd. Læs mere

Spar dine ladninger til lørdag

Kvinderne tager liderlige imod, når der er Bukkake Party i swingerklubben Adam og EvaPå Lørdag i Biklubben afholdes der stor og saftig spermfest, Bukkake Party i swingerklubben Adam og Eva. Hvor alle kvinde- og sexglade mænd har mulighed for at krydre dagen med op til flere ”Nuuuuuuu kommer jeg!” ladninger. Så kom ”stangstiv” forbi og sprøjt begejstret med! Læs mere


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Andre læser nu

Mors Dag i sengen eller sexklubben

DET er det Mors Dag HVER DAG husk det

Pernille og Morten er valgbabes

Det var så det valg til Folketinget, og uanset om man jubler eller græder over resultatet, så kan vi i

Frækkeste GloryHoles billeder

Upload dine Gloryholes billeder