semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Maske Party, smid hæmningerne


Af      Swingerklub Adam & Eva

Deltag i lørdagens Maske Party i swingerklubben Adam og Eva
Lørdag den 23. april 2016 afholdes igen det super frække og anonyme Maske Party i Adam og Eva i Vanløse. Sexfesten i Københavns ældste og mest populære swingerklub foregår i tidsrummet 20.00 – 02.00. Maske Party henvender sig til alle os nye som mere garvede swingere, der tænder på at dyrke alle tænkelige former for klubsex med seksuelt ligesindede – i ekstra dæmpet belysning og gemt inde bag en maske.

På med masken, smid hæmningerne


Langt fra alle skuespillere er lige så åbne og udadvendte i privatlivet som når de medvirker på film, i tv eller står på en teaterscene. For det at man påtager sig en rolle, ifører sig en maske, gør at man bliver mere åben og fri til at skeje ud. Det samme
Kvinderne går gerne i kødet og skødet på hinanden
gælder for langt de fleste når det kommer til diverse former for seksuel aktivitet. Om det foregår hjemme i privaten eller, som nu her på lørdag den 5. marts i Adam og Eva, at man fx deltager i en super fræk sexfest, hvor der med garanti vil blive gået til makronerne fra første til sidste sekund.

For lige så snart, masken er kommet på, så er det meget nemmere at smide hæmningerne til fordel for at udleve sine frække fantasier og lyster i selskab med alle de andre maskeklædte kvinder, mænd og par. Der ligeledes er mødt frem i klubben/voksenlegepladsen for at få en uforglemmelig aften og nat med fokus på alt det frække.

Lån eller tag din egen maske med


Når du lørdag møder frem
Når du gemmer dig bag en maske, er det nemmere at skeje seksuelt ud
i Adam og Eva i Vanløse, kun fem minutters kørsel fra Københavns centrum og tæt på offentlige transportmidler, så har du mulighed for at låne en maske i klubben, hvis du ikke selv har en med. Desuden vil lyset denne aften og nat være ekstra dæmpet, så du helt anonymt har mulighed for at give den gas.

Under Særarrangementer har du mulighed for løbende at tjekke ud, hvilke sexfrække events Adam og Eva har i støbeskeen for de kommende lørdage. Samt skrive dig på de events, du ønsker at deltage i. På den måde har alle andre mulighed for at se, at netop du påtænker at møde frem. Samtidig har du mulighed for at tjekke de profiler, der indtil videre har meldt sig under fanerne.
Lørdag kan du også få gratis prøvemedlemsskab, så længe der er plads.

Relaterede artikler

Er du swinger debutant, så sig det

Kvinderne bider til bollerne i swingerklubbenDer er som bekendt en første gang for alt. Den første gang man kyssede. Den første gang man fik orgasme. Den første gang man for alvor dyrkede sex. Og hvis du seriøst påtænker at blive del af swinger miljøet, så bliver du på et tidspunkt også nødt til at debutere. En skønne dag at tage det så afgørende skridt ind over dørtærsklen til den private swinger fest. Eller ind i den lokale sexklub eller swingerklub. Læs mere om Københavns ældste og mest besøgte swingerklub, Adam og Eva i Vanløse Læs mere


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Maske Party, smid hæmningerne

Lørdag den 23. april 2016 afholdes igen det super frække og anonyme Maske Party i Adam og Eva i Vanløse.

Sexdating, sundt at sluge sæd

Ny undersøgelsen fortæller, at det på længere sigt forebygger kræft at sluge sæd. Desuden er det påvist, at mandens sæd

Gav onani-cup i fødselsdagsgave til min ven

En af mine mandlige venner har altid været meget nysgerrig på sexlegetøj, men han har aldrig rigtigt fået taget sig