semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Lasse Rimmer, gammel gris eller tyr


Af     

Hvis begge parter hygger sig, hvad er der så galt?
Er Lasse Rimmer en gammel gris eller en heldig tyr? Komikeren har åbenlyst en stor forkærlighed for helt unge kvinder, og det har altså sat danskernes sind i kog. Hvad er din holdning? Deltag i debatten herunder.

Lasse og de unge piger


Hvis du følger blot en smule med i de danske medier, herunder de sociale medier, så er det nok ikke gået din næse forbi, at stand-up komikeren, 43-årige Lasse Rimmer, for ganske nyligt har fået sig en ny, ung kæreste. Nemlig kun 23-årige Line, der har overtaget landets måske mest sexede, kvindelige politiker, Nikita Klæstrup plads i dobbeltsengen ved siden af den kendte komiker. Endnu tidligere har Lasse Rimmer været kæreste med en helt tredje, meget ung kvinde, så det er nok ikke skudt
Han må jo have noget, hun vil have
helt ved siden af at påstå, at manden har en stor forkærlighed for helt unge piger.

Og der er der altså en del danskere, der egentlig synes er ret godt gået af ham. For agerer Lasse Rimmer egentlig ikke bare, som rigtig mange voksne mænd til hverdag drømmer og fantaserer om? Imens mindst lige mange, helt ovre i den modsatte grøft, godt og grundigt har ondt i røven over, at en SÅ gammel mand, kan falde for en SÅ ung kvinde. Hvorpå begrebet gammel gris som regel ret hurtigt kommer i spil.

Kan aldersforskellen blive FOR stor?


I forbindelse med debatten, der indimellem har været pænt ophidset, der har været omkring Lasse Rimmers nye forhold, har flere andre kendte, der selv har meget yngre eller ældre kærester, bakket op om det nye par. Blandt andre har Ibi Støving, der er gift med den 14 år yngre fodboldspiller, Simon Makienok, bakket op om det nye par. Det samme har skærmtrolden Hans Pilgaard, der også selv har en noget yngre kæreste.

Men kan aldersforskellen rent faktisk godt blive for stor? – og er det i det hele taget noget, man overhovedet bør blande sig i? Eller ligger der eventuelt helt andre årsager til grund for de mange udmeldinger, både for og imod, der har været i kølvandet på, at Lasse Rimmer og den unge Line nu har fundet sammen? Lad os høre hvad netop du synes om det med stor aldersforskel (mere end 10 år), når det kommer til at være kærester? Og ser du fx anderledes på det, hvis man ”blot” er bollevenner?


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Andre læser nu

Lasse Rimmer, gammel gris eller tyr

Er Lasse Rimmer en gammel gris eller en heldig tyr? Komikeren har åbenlyst en stor forkærlighed for helt unge kvinder,

Er din penis lang nok? – deltag i centimeter-undersøgelsen

Deltag i SwingerDating.dk’s helt anonyme sexdating og swinger undersøgelse af, om danske mænd generelt synes, at deres penis er stor

1. maj gangbang, puds flagstangen

Søndag den 1. maj kan du både nå at flashe den røde fane i Fælledparken og efterfølgende gøre dit frække