semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Lasse Rimmer, gammel gris eller tyr


Af     
Hvis begge parter hygger sig, hvad er der så galt?
Er Lasse Rimmer en gammel gris eller en heldig tyr? Komikeren har åbenlyst en stor forkærlighed for helt unge kvinder, og det har altså sat danskernes sind i kog. Hvad er din holdning? Deltag i debatten herunder.

Lasse og de unge piger


Hvis du følger blot en smule med i de danske medier, herunder de sociale medier, så er det nok ikke gået din næse forbi, at stand-up komikeren, 43-årige Lasse Rimmer, for ganske nyligt har fået sig en ny, ung kæreste. Nemlig kun 23-årige Line, der har overtaget landets måske mest sexede, kvindelige politiker, Nikita Klæstrup plads i dobbeltsengen ved siden af den kendte komiker. Endnu tidligere har Lasse Rimmer været kæreste med en helt tredje, meget ung kvinde, så det er nok ikke skudt
Han må jo have noget, hun vil have
helt ved siden af at påstå, at manden har en stor forkærlighed for helt unge piger.

Og der er der altså en del danskere, der egentlig synes er ret godt gået af ham. For agerer Lasse Rimmer egentlig ikke bare, som rigtig mange voksne mænd til hverdag drømmer og fantaserer om? Imens mindst lige mange, helt ovre i den modsatte grøft, godt og grundigt har ondt i røven over, at en SÅ gammel mand, kan falde for en SÅ ung kvinde. Hvorpå begrebet gammel gris som regel ret hurtigt kommer i spil.

Kan aldersforskellen blive FOR stor?


I forbindelse med debatten, der indimellem har været pænt ophidset, der har været omkring Lasse Rimmers nye forhold, har flere andre kendte, der selv har meget yngre eller ældre kærester, bakket op om det nye par. Blandt andre har Ibi Støving, der er gift med den 14 år yngre fodboldspiller, Simon Makienok, bakket op om det nye par. Det samme har skærmtrolden Hans Pilgaard, der også selv har en noget yngre kæreste.

Men kan aldersforskellen rent faktisk godt blive for stor? – og er det i det hele taget noget, man overhovedet bør blande sig i? Eller ligger der eventuelt helt andre årsager til grund for de mange udmeldinger, både for og imod, der har været i kølvandet på, at Lasse Rimmer og den unge Line nu har fundet sammen? Lad os høre hvad netop du synes om det med stor aldersforskel (mere end 10 år), når det kommer til at være kærester? Og ser du fx anderledes på det, hvis man ”blot” er bollevenner?


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Birthes anal barbering og rimming

54-årige Birthe er til såkaldt blid analsex, og kun når hun virkelig er i humør til at få den i

Andre læser nu

Lasse Rimmer, gammel gris eller tyr

Er Lasse Rimmer en gammel gris eller en heldig tyr? Komikeren har åbenlyst en stor forkærlighed for helt unge kvinder,

Anne tjener på at nedgøre mænd seksuelt:

Skal jeg ydmyge dig til fed udløsning?

Denne type pik tænder mig mest

Alle kvinder til tasterne og stemmeurnerne. Nu har du nemlig mulighed for, helt anonymt, at afgive din stemme på den