semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Kontormusen er sex-sagen


Af     
sexet kontor mus
Glem fitness-dullen og den kvindelige direktør

Engelsk undersøgelse fortæller, at manden bør satse på IT-pigen og kontormusen, hvis han ønsker god og givende sex, krydret med en ordentlig spandfuld sexlegetøj.

At give (og ikke mindst få!) rigtig god sex, handler i meget høj grad om fælles kemi, om at være på seksuel bølgelængde, samt at kunne både give og modtage i sengen.
Hertil kommer naturligvis gensidig tiltrækning og en nogenlunde lige stor lyst til samme type af sex – på samme tider af døgnet.

Sagt mere enkelt, som dog kun gør sex-sagen tanden endnu mere kompliceret:
Rigtig mange ting skal gå op i en højere enhed, hvis det seksuelle mellem to – eller flere – parter skal blive eminent godt og
skrivebords sex
frækt.

Sekretæren er mindst egoistisk

Og nemmere bliver puslespillet ikke af, at man øjensynlig også bør tage i betragtning, hvad personen, man nu engang har i sexkikkerten, arbejdsmæssigt beskæftiger sig med.

I hvert fald hvis man skal tro en større britisk undersøgelse, hvor mere end 2000 mænd og kvinder (alle i parforhold) anonymt svarede på spørgsmål omkring god og dårlig sex med udgangspunkt i eget og partnerens arbejde.

Helt overordnet er konklusionen, at personer m/k, der arbejder på kontor og med IT, er de mindst egoistiske i sengen.
Altså den gruppe af personer, der umiddelbart tænker mere på partnerens lyst og behov end egne ditto. Samtidig er de også dem, der er mest åbne over for brugen af sexlegetøj, siger undersøgelsen.

Til
sexet kontor mus
gengæld skulle fitness-instruktører og fitness-freaks være mindst lige så selvoptagede i sengen som foran spejlet nede i motionscentret.
Så selv om kroppen måske er noget nær perfekt, så er der altså dømt klare minuspoint, når det kommer til selve sexudførelsen – i hvert fald oplevet med partnerens øjne. Generelt vurderet – over en bred, engelsk kam.

IT-nørder svælger i sexlegetøj

Ifølge samme undersøgelse, foretaget af Storbritanniens førende, uafhængige PS3 Internetside med video- og konsol-spil (for det ikke er løgn!), spiller brugen af sexlegetøj (i fællesskab med partneren) en vigtig rolle i sexlivet for hele 8 ud af 10 personer, der arbejder indenfor IT-branchen. Det samme gør sig gældende for blot 3 ud af 10 personer, der
fitness sex
er beskæftiget i fitnesscentret.

Når det kommer til håndværkere og fabriksarbejdere, der udfører manuelt arbejde, er det næsten 7 ud af 10, der regelmæssigt ”lister” et eller flere stykker sexlegetøj med under dynen, når der er sex på menuen.

På spørgsmålet: Hvor ofte har du sex med din partner? – er det kontorfolket, der her indtager førstepladsen. 53 procent af de, der arbejder på kontor, svarede, at de har sex tre eller flere gange om ugen. Tæt fulgt af fitness-folket, der med 47 procent indtager andenpladsen.

Så er du til mange gange sex om ugen med en partner, der tænker mere på egne end dine behov – og som samtidig ikke er alt for vild med sexlegetøj, er det øjensynlig en ret fin ide at tegne medlemskab i det lokale træningscenter hurtigst muligt.

I bunden af skalaen finder vi personer med egen virksomhed, hvor blot 21 procent kan overkomme at have sex tre eller flere gange om ugen.

Så er du havnet i et forhold, hvor det frække så langt fra fylder op i kalenderen, så skal du altså på jagt efter en selvstændig erhvervsdrivende, der øjensynlig hverken har tid eller overskud til noget så tids- og energikrævende som netop sex.

Egoist-listen

På spørgsmålet: Vægter du din partners sexbehov højere end dine egne?, var procentfordelingen af ja-svar i den britiske undersøgelse fordelt således:

Sports- og fitness-ansatte: 41 %
Firmaindehavere: 49 %
Håndværkere: 53 %
Arbejdsledige: 69 %
Kontor-ansatte: 74 %
IT-ansatte: 82 %

Relaterede artikler

Anne tjener på at nedgøre mænd seksuelt:

Foto: Camsjov.dkSkal jeg ydmyge dig til fed udløsning? Læs mere

Fræk polterabend-ide:

Mads og NannaTekst: FB Læs mere

Nyt fra ordbogen : De seksuelle sprog

sms sexHusk at holde dig opdateret :-) ikke mange ved at Latin er smssex med fremmedord Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Gør kinky fantasi til virkelighed

Ofte skal der ikke specielt meget til at booste sexlivet på en helt ny måde – som fx at gå

Kontormusen er sex-sagen

Glem fitness-dullen og den kvindelige direktør

Andre læser nu

Kontormusen er sex-sagen

Glem fitness-dullen og den kvindelige direktør

Biklubben – en pryd for Priden

”Biklubben – Her udleves fantasier og dyrkes sex!”

Unge fantaserer om sex i naturen

Tre unge, to piger og en fyr, fortæller nu om deres fantasier omkring sex i det fri – ny undersøgelse