semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Kom til jule-pule-bal i kneppeland – med ”De Frisindede”


Af      Kommentarer    
Hermed er du onsdag den 20. december fra klokken 19 - 23 indbudt til et ægte hardcore jule-pule-bal i kneppeland i Swingerklub SwingersFun på Irisvej i Allerød.

Det er swingerparret og parprofilen SecretogKralle , der via swingerlogen ”De Frisindede” inviterer, arrangerer og i løbet af aftenen byder op til lidt mere end flirt og kinddans. Du ved at læse parrets profil da også lynhurtigt bliver klar over.

Eventen, der er helt unik og med seksuel julegaranti også kommer til at udvikle sig helt unikt, er henvendt alle, der tænder på et brag af en julefest i klubben i Allerød. Hvor indretning og omgivelser på alle både tænkelige og utænkelige måder indbyder til sex, sex og atter sex.

JULERØD dresscode


Nu er det jo en
julefest, det handler om – og udelukkende, naturligvis, henvendt liderlige voksne, der egentlig helst vil være splitternøgne frem for at have tøj på.

Men for bare at få en lille smule jul klemt ind imellem de mange støn, suk, sprøjt og godt med sved på panden, så må du som gæst affinde dig med følgende dresscode: RØD – resten styrer du så helt selv.

Så mød eventuelt frem som rød og forførende nissepige/julemand. Eller ifør dig et rødt slips eller en rød butterfly. Lige som en indbydende, julerød kønsbehåring i dagens anledning uden tvivl også vil gøre tricket (og vække yderligere begejstring). Eller på hvilken som helst anden måde du nu engang vælger at signalere rødt på til jule-pule-festen.

Desuden vil der blive serveret gløgg,
pebernødder og kage til at holde blodsukkeret højt på denne aften, hvor du kan regne med at få brugt godt med kræfter – og med at få kneppet rigtig mange kalorier ud af kroppen i swinger-varmen.

Vigtig info: Denne aften koster det kun 200 kroner for mandlige medlemmer, og 50 kroner for kvinder og par, der er medlemmer.
Hvis du IKKE er medlem af logen *De frisindede* : Husk et et medlemskab til Nordisk Swinger forening kræves da vi er en lukket forening. Par medlemskab 1 år 300 kr Single medlemskab 1 år 200 krKun de hurtige kan være helt sikre


Onsdag den 20. december, det er jo kun jul en gang om året, bliver der jule-pule-knald på drengen fra morgen til
aften – og rosinen i den super frække pølseende, men Secretogkralle i front, bliver uden tvivl et ekstraordinært tilløbsstykke.

Så vil du i være sikker på at komme med til december måneds seksuelle Big Bang i SwingersFun, så er det altså nu, du skal gøre plads i din personlige kalender og samtidig sørge for at skrive dig på eventen i ”Vi skal i klub” kalenderen

For det er dem, der kommer først til mølle, der med sikkerhed har sikret sig en billet til det helt store før-jul-kneppe-bal.

Swingerlogen ”De Frisindede” knepper med


Som sagt og skrevet, så er denne jule-event for ALLE – og krydres og boostes denne helt specielle aften af et superfrækt swingerpar. Et kinky og sexglad par, der er del af swinger-logen ”De Frisindede”, hvor flere af de øvrige loge-medlemmer også planlægger at lægge vejen forbi ”fire-timer-med-hardcore-sex-seancen” på Irisvej.

Der er din, vores og alles sex-sikkerhed for, at ikke et seksund går til spilde, når tøjet først er lagt i omklædningen og december måneds opsparede lyster skal knaldes ud rundt om i swingervillaen.

Skulle du skulle have spørgsmål vedrørende eventen ”Jule-pule-bal i kneppeland”, så sidder SecretogKralle klar ved tastaturet - og du kan helt roligt spørge ind til alt mellem himmel og jord. Vi taler nemlig her om et meget lidt berøringsangst swingerpar.

Kommentarer (1)


Nyeste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Jan blev swinger via gangbang

Alle veje fører som bekendt til Rom. Rigtig mange veje kan også føre til at blive swinger. En sekssporet motorvej

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Hvad er sex fetish?

Vi har brug for hjælp på SwingerDating

Andre læser nu

Kom til jule-pule-bal i kneppeland – med ”De Frisindede”

Hermed er du onsdag den 20. december fra klokken 19 - 23 indbudt til et ægte hardcore jule-pule-bal i kneppeland

47-årige Heinrich deler gerne sin hustru - Vil du med til fest?

Ægteparret Jette og Heinrich har været sammen i mere end 30 år, og sexlivet er bedre end nogensinde.

Nytårs Party kun for Par og Single kvinder

Nytårs party kun for par og Single kvinder