semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Kæmpe fastelavnsknald i Adam og Eva


Af      Swingerklub Adam & Eva
Sæt et stort og frækt kryds i kalenderen ud for fastelavns-søndag, den 26. februar. Her har du nemlig mulighed for at deltage i det helt store og hardcore fastelavn-knald i swingerklubben Adam og Eva i Vanløse i København. Imens ungerne rundt om i landet knalder katten af tønden og bliver kåret til kattekonger og kattedronninger, så vil der også blive uddelt flotte og frække sexlegetøjspræmier til de mest aktive og hardcore gangbang kvinder i forbindelse med klubbens store fastelavns-arrangement.

Vi donerer på dagen vin de mest aktive gangbangere – og husk i denne forbindelse: Jo flere mænd, der møder frem, des mere aktive har klubbens sexglade piger mulighed for at være. Specielt når det kommer til lige netop gangbang aktivitet. Så mød frem og giv pigerne mulighed for at opleve en fastelavns-søndag, de ikke glemmer lige med det samme igen.

Boller op, boller ned, en masse bollerier


Adam og Eva er Københavns ældste og mest populære swingerklub, beliggende kun små 10 minutters kørsel fra Rådhuspladsen. Og selv om klubben har et bibelsk navn, er der ikke specielt meget helligt over sexaktiviteterne i voksenlegepladsens bollevenlige lokaler på Skjulhøj Alle. Og da slet ikke om søndagen, hvor sexbesøgende fra både nær og fjern kommer forbi for at kneppe hjernen ud i selskab med andre fri- og ligesindede.

Men ingen fantastisk gangbang-klub og gangbang-events på ugentlig basis, uden en lang række sextrængende piger, der tænder på at være centrum for de mandlige gæsters begær. Og kvinder, der tænder på at være sammen med endda rigtig mange mænd på skift, er der heldigvis kun flere og flere af i Adam og Eva.

Uden tvivl også sådan den 26. februar, når gangbang folket atter mødes for at knalde hjernen ud i Vanløse – og denne søndag krydret med indbydende og velsmagende fastelavnsboller, masser af flødeskum til diverse former sex- og afslikningslege. Boller op, boller ned, en masse bollerier – fastelavns-søndag i Adam og Eva.

Kom og knald med! – og husk nu at skrive dig på under nuRelaterede artikler

Skal gangbang fantasier udleves

Gangbang kvinder er ofte ret krævende - en del kan slet ikke få nokSkal mine frække gangbang fantasier udleves eller ej? Dette for kun flere og flere danskere så påtrængende og aktuelle spørgsmål, kan være meget svært at svare entydigt på. Men når man overhovedet har denne type af super frække sexfantasier, må det trods alt være et tegn på, at lysten til at udleve fantasierne under en eller anden form er til stede. Læs mere

Swingerklub Gangbang eller privat

3, 4 og 5 mænd om samme kvinde er normalt i forbindelse med gangbangSwingerDating.dk er nordens førende søgested og forum for aktive swingere. Samtidig er vores side et yndet sted at finde nye deltagere til private gangbang fester, der afholdes landet over. For at blive del af de kun flere og flere private gangbang events, gælder det først om at blive del af miljøet. Ved blandt andet at være aktiv og social her på SwingerDating.dk – og så ikke mindst opføre sig ordentligt, når muligheden byder sig. Nøjagtig som i alle andre sociale sammenhænge. Læs mere

Swingersex forlænger livet

En god numse har ingen alder !Swingersex er som en god rødvin Læs mere

Tillykke, Adam og Eva

Adam og Eva fejrer fødselsdag med et ordentlig knaldI den kommende weekend, fredag den 6., lørdag den 7. og søndag den 8. november fejrer Københavns ældste og meste populære swingerklub, Adam og Eva på Skjulhøj Alle i Vanløse, 15 års fødselsdag. Der helt naturligt fejres med et stort knald af en forlænget weekend med alt godt og frækt for underlivet på plakaten. Tjek alle de frække fødselsdags-arrangementer i klubben lige her og nu Læs mere


Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Kæmpe fastelavnsknald i Adam og Eva

Sæt et stort og frækt kryds i kalenderen ud for fastelavns-søndag, den 26. februar. Her har du nemlig mulighed for

Anne tjener på at nedgøre mænd seksuelt:

Skal jeg ydmyge dig til fed udløsning?

Det er DIG som planlægger dit online sex meeting!

Swingerdating inviterer til online sex meeting!!!