semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Jeff’s ydmygelser og nedgørelser


Af     
Jo mere ydmygende, jo bedre for Jeff
Jeff ynder at betale penge for at blive seksuelt ydmyget og nedgjort af kvinder. Det tænder manden rigtig meget at blive nedgjort på grund af sin lille pik. At blive tvunget til sex med andre mænd, er også ekstremt ydmygende for manden, der her ønsker at være anonym. Deltag i debatten herunder, hvor du kan lufte dine holde og meninger og eventuelt fortælle om egne erfaringer med seksuel ydmygelse og nedgørelse.

Ydmygelser tænder mig for vildt!


”Man kan ikke se på folk, hvad de seksuelt er til. Derfor er jeg heller aldrig den, der dømmer eller fordømmer andre, der er til noget, som ligger mig selv fjernt”, forklarer Jeff, der har rundet de 50 år, og som er fast gæst rundt om på diverse sex-klinikker på
Ned på gulvet med dig! En del tænder på ydmygelser
Sjælland. Klinikker, hvor der arbejder kvinder, der har specialiseret sig i at ydmyge og nedgøre deres mandlige kunder for et pænt beløb pr. seance.

”Det er dyrt, det koster mig rigtig mange penge, men er alle kronerne værd, og jeg er jo ikke kun helt oppe under taget, når det står på. Også før og efter, jeg besøger klinikken, svæver jeg på en lyserød sky. Specielt hvis herskerinden har været ekstra streng ved mig. Har tvunget mig til nogle af de ting, som hun udmærket godt ved, der er vildt ydmygende for mig. Som fx og sluge indholdet af en anden mands brugte og efterladte kondom. Ellers hvis hun tvinger mig til at sutte en anden slavefyr af, inden han sprøjter i munden på mig.
Nu sørger du for at sutte pikken ordentligt, ellers får du den ikke i numsen!
Bare tanken får mig til at krumme tæer, så ydmygende og nedværdigende er det.”

Jeff har ikke den største pik at byde kvinderne på, og dette faktum, som han igen og igen påpeger, er et ekstra ømt punkt for ham. Så begynder herskerinden at køre på, at sådan en lille stump da ikke kan bruges til noget. At ingen kvinde gider være sammen med en, der er så petit, så er det den absolutte verbale nedgørelse i Jeff’s univers – og det tænder ham.

Nedgørelserne er nødvendige


”Jeg har selvfølgelig tænkt over, hvorfor jeg higer så meget efter de her oplevelser, hvor en anden person fuldstændig har magten og kontrollen over mig – og samtidig på det groveste sviner mig til. Men sådan har det bare altid været, og det er med årene kun blevet endnu mere udpræget.

At blive trukket rundt som en hund ude i det offentlige rum, hvor alle kan se mig, er også vildt ydmygende. Specielt hvis jeg bliver bundet til en lygtepæl eller lignende, hvor folk kommer forbi.
Men samtidig med, at jeg føler mig ekstremt ydmyget og nedgjort, når jeg står der på fortovet på alle fire med et hundehalsbånd stramt om halsen – og kinky lingeri inde under tøjet, så giver det mig også et kæmpe kick, der er meget nødvendigt for mig”.

Der er også en anden side af mandens sexliv, og den udlever Jeff med hustruen derhjemme – og her er vi ovre i den mere mainstream afdeling. Med samleje et par gange eller tre om måneden, hvor han generelt er den dominerende, mens hun er den modtagende part.

Nøgen ned ad Strøget


”Jeg har et godt og solidt sexliv med fruen derhjemme, og underligt nok, så har hun aldrig brokket sin over min lille og uduelige pik. Selv om den altså er ret så lille, kan jeg godt love. Men det er turene til klinikken, hvor jeg for alvor mærker, at jeg lever – og lever op igen. Det er her, jeg får tanket batterierne op igen. Og dårligt er jeg kommet ud af døren igen, før jeg begynder at se frem til næste dosis ydmygelse og nedgørelse” slutter Jeff. Der har en fantasi om at gå nøgen hele vejen ned ad Strøget i København. Så alle på hans vej, der ser ham, kan undre sig over, at man kan have en SÅ lille pik. Men dette bliver desværre nok kun ved fantasien, indrømmer manden.

Har du kommentarer til artiklen om Jeff, eller måske selv har kendskab til denne form for seksuel tilfredsstillelse, så deltag i debatten, hvor alle er mere end velkomne til at komme til orde.

Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Erogene Zoner i Adam og Eva

Torsdag i tidsrummet 09.00 - 16.00 burde du helt klart overveje at lægge vejen forbi swingerklubben Adam og Eva i

Fejr fødselsdag med Gangbang, kage og champagne

Onsdag vil fremadrettet (også!) være store F-dag i swingerklubben Adam og Eva, hvor du som sex- og mandeglad kvinde har

Andre læser nu

Jeff’s ydmygelser og nedgørelser

Jeff ynder at betale penge for at blive seksuelt ydmyget og nedgjort af kvinder. Det tænder manden rigtig meget at

Find dogging venner i Adam og Eva

Henrik fortæller om en hurtig og effektiv måde at finde og score sexvenner i dogging miljøet og swingerklub miljøet på

Derfor er din pik ikke længere!

Alle mænd har på et tidspunkt stillet sig spørgsmålet: Hvorfor ser min pik ud, som den nu engang gør? –