semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Hvordan bruger du selv gloryholes


Af      Afstemning    
Afstemning
eksempel på et brugt gloryhole
Et hul er et hul er et hul - og en pik er en pik er en pik. En mand og en kvinde fortæller, hvorfor de bruger swingerklubbernes 'glory holes'

Det rene knald


Glory holes opfylder den fantasi om det rene knald - kønsdele, der mødes uden forudgående kontakt. Anonymt begær og liderlighed, uden at man behøver at forholde sig til den personlige tiltrækning af partneren.

Personerne foran hullerne kan kaste sig over den eller de pikke, de synes bedst om - og mændene bag væggen finder spænding og ophidselse i at vise deres erigerede lem frem og vente på ’bid’.

Ingen af parterne behøver at spekulere på, om de synes om personen på den anden side, siger sexolog Vivi Hollænder.

Vi lever i en kultur, hvor vi er opdraget til, at det er socialt uacceptabelt at fremvise sine kønsdele for andre. Ikke desto mindre er der mange mennesker, der netop tænder på dette og omvendt også at blive kigget på. Men går man det i offentlige rum, risikerer man at krænke andre og overtræde loven.

Desuden har mange, både mænd og kvinder, seksuelle fantasier om sex med flere partnere, ofte ansigtsløse, anonyme kroppe. Swingerklubber og glory holes gør det muligt at udleve disse fantasier i trygge rammer og sikkerhed for, at alle involverede er frivilligt med på legen. Typisk ønsker hverken ekshibitionister eller voyeurs at krænke andre mennesker, siger Vivi Hollænder fra Bedresex.nu.

Ingen dansk sex- eller swingerklub uden såkaldte 'glory holes', der giver medlemmerne mulighed for at dyrke forskellige former for sex med hinanden - ganske anonymt.

Et glory hole er kort sagt et hul i en væg, hvor man kan stikke sin penis ind og håbe på, at der er nogen i værelset ved siden af, der bider på.

Hul igennem til sex


Vores glory holes er meget populære, fortæller Trine, talskvinde for sexklubberne Adam og Eva i Vanløse og Swingers No.1 på Østerbro, begge København.

Det tænder medlemmerne, at de ganske anonymt kan følge med i, hvad der foregår af frække ting og sager på den anden side af væggen. Desuden ynder mange mænd at stikke deres lem igennem et hul - enten i håbet om at få bid, eller måske blot for at provokere dem, der nu er sig på den anden side, fortsætter Trine, der har svært ved at forestille sig klubberne uden vægge med glory holes.

Netop det med at se på i det skjulte, at være anonym, er for mange noget af det mest pirrende ved at gå i sexklub, mener Trine.

Fisker efter opmærksomhed


- Hvis jeg på forhånd ved, der er en eller flere kvinder i rummet ved siden af, er det ekstremt ophidsende at stikke tissemanden igennem et hul for at se, hvad der så sker. Og selv om der intet sker, er handlingen ophidsende nok i sig selv. For jeg er jo udmærket klar over, at de i rummet ved siden af tænker sit, når et stift lem pludselig titter ud af hullet, siger 45-årige John, der er kommet i swingerklubben på Østerbro i to år.

Det hænder da, at jeg også deltager i andre aktiviteter i klubben. Dog tænder jeg klart mest til at belure andre, samt med min tissemand fiske efter opmærksomhed og nærkontakt via hullerne - og det sker faktisk tit, at man får en fysisk reaktion fra den anden side.

Til at begynde med som regel via en hånd, der piller ved en, hvorpå oralsex efterfølgende også kan komme på tale - og er man rigtig heldig, kan man da godt rende på en dame, der tænder på at dyrke decideret sex via et glory hul, fortæller John, der langt fra altid er klar over, hvem der befinder sig bag væggen. Men det gør kun legen ekstra fræk, synes han.

Fremmed sex er fræk sex


- Noget af det bedste ved at gå i sexklub er, at vi alle er i samme båd. At vi kommer i klubben for at dyrke noget uforpligtende sex. Desuden behøver man ikke være bange for at familie, venner og eller bekendte finder ud af, hvad vi render rundt og laver, da vi er meget diskrete og sørger for at værne om hinandens anonymitet, siger Mette, der sammen med sin mand besøger Swingers No.1 et par gange om måneden.

Begge tænder på at lege via de dertil borede glory holes


En mand er sgu en mand, og det samme gælder altså for en pik! Det er pirrende og spændende, når jeg leger med en eller flere af de pikke, der springer mig i møde via hullerne, siger Mette, hvis ægtemand selv ynder at stikke sit lem igennem et glory hole for at se, om noget frækt skulle ske.

Og det er da garanteret hændt, at Mette har haft fingre i sin egen mands lem, uden dog at være 100 procent sikker i sin sag.

Relaterede artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

SlutwifeHer kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan dog godt være begge dele på samme tid) – og hvad er det nu lige, udtrykket Hanrej dækker over? Læs mere

Hvad er transseksualitet?

En gruppe af transseksuelleEt menneske - en mand eller kvinde, som ønsker mere eller mindre at klæde og føle sig som det andet køn. Det kan godt være at dette er usædvanligt, men det er ikke unormalt. Transvestisme findes i alle kulturer verden over og er kendt gennem historien. Den er uafhængig af køn, uddannelse og beskæftigelse, også selv om det er blandt mænd, man bliver mest op-mærksom på det. Læs mere


Nyeste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Du er inviteret.Vi mødes fra alle klubber

Vi ses til Fælles Onsdags klub Sex i Swingers Fun kl 10.00

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Mest læste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Andre læser nu

Hvordan bruger du selv gloryholes

Et hul er et hul er et hul - og en pik er en pik er en pik. En mand

En par aften der opfylder fantasier

Vi har i Swingersfun fået så dejligt travlt :-) - at vores mange gæster er lidt mere anonyme og ikke

Vind hotelophold for to – hvor mange lodder knepper DU i trussen?

Deltag i vores store december/jule-pule-konkurrence om et lækkert hotelophold for to inkl. middag, morgenmad og en enkelt overnatning. Som vinder