semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Hvad er transseksualitet?


Af     
En gruppe af transseksuelle
Et menneske - en mand eller kvinde, som ønsker mere eller mindre at klæde og føle sig som det andet køn. Det kan godt være at dette er usædvanligt, men det er ikke unormalt. Transvestisme findes i alle kulturer verden over og er kendt gennem historien. Den er uafhængig af køn, uddannelse og beskæftigelse, også selv om det er blandt mænd, man bliver mest op-mærksom på det.

Hvorfor gør vi det?


For at have det godt! Man har forsket længe omkring, hvorfor visse personer er køns overskridende, uden at finde noget entydigt svar. Som regel ved vi ikke selv, hvorfor vi gør det og både måden og behov, er vidt forskellig fra person til person.

Alle har dog det tilfælles at ingen har valgt at blive transvestit.
Eksempel på hvad er transseksualitet
Den er en del af vores personlighed, og vi har bare valgt at bekende os til vore følelser. En transvestit som ikke kan få lov til at udleve begge sine sider, oplever ofte en stærk følelse af isolation, og kan ende i dyb depression.

Hvordan begynder transseksualitet?


Oftest i en meget tidlig alder. De fleste opdager allerede ved 5-6 års alderen en stærk følelse af noget mandigt og kvindeligt i sig. Følelsen forstærkes gennem puberteten og den vågnende seksualitet. Ofte medfører denne fornemmelse skyld og skam. Sædvanligvis er transvestismen livslang!

Hvor almindeligt er det?


Ingen ved rigtig hvor almindeligt transves-tismen er, men det er meget mere end du tror. Der er desværre ingen forskning at læne sig op ad. Nogle hævder fra 1 - 6 % af befolkningen, afhængig af hvordan man definerer udtrykket transvestit. Men sandsynligheden for at du kender mindst 3, er meget stor.

Hvordan mærker jeg om en af mine venner er transvestit?


Du mærker det ikke, Vi er eksperter i at lyve og snyde. Det er helt almindeligt, at vi ikke engang afslører noget som helst overfor vores allernærmeste. Vi lever ofte vores ekstra liv, gemt i kufferter og tasker på lofter og i garagen. Du mærker det først, når personen beslutter sig til at dele hemmeligheden med dig. Og husk da på, at personen sandsynligvis har været transvestit i alle de år I har kendt hinanden. Var det en god og rar person inden, er der ingen grund til at tro at dette ændrer sig. Faktisk ændrer ingenting sig, ud over at denne person ikke mere behøver at leve et skjult liv for dig.

Og du har fået en tillid, som du ikke må misbruge!

Der findes flere foreninger i Danmark som tager sig af transvestitters og transseksuelles netværk og problemer.

Det er den største af dem som er initiativtager til denne internationale ”Spring ud dag” for transvestitter og transseksuelle, og som også sponserer denne dags aktiviteter her i Danmark

TID: www.transvestit.dk

Mest almindelige udtryk…!


Transvestit eller TV´er


Kommer af latin ”Trans” som betyder /over/over på den anden side/flytte. ”Vestus” betyder klædedragt. Mand eller kvinde med ønske om at klæde sig og føle sig som det modsatte køn.

Groft anslået og afhængig hvor man skiller begrebet, finder der mellem 40.000 og 50.000 mænd her i Danmark, som regelmæssigt klæder om til kvinde, og dermed falder ind under at være transvestit.

Transseksuel eller TS´er


Kommer af latin ”Trans” og ”Sexus” – det kønslige. Mand eller kvinde som ikke er tilfreds med sit biologiske køn, og stræber efter at forandre sin krop og livsstil til det modsatte af det køn, han eller hun er født til.

Transgender og transperson

Det er moderne udtryk for transvestitter og transseksuelle som en helhed. Transgender kom fra Engelsk talende lande og og ordet transperson kommer fra Sverige. Men begge udtryk bruges her i landet også.

Drag, Drag artist, Drag Queen/Drag King


Skuespiller eller artist som benytter sig af det modsatte køns klæder og udtryk, uden nødvendigvis at føle sig som det modsatte køn.

Det er dog ikke ualmindeligt med flydende grænser imellem disse kombinationer.


Hvordan lever vi


Dobbelt! Vi er helt almindelige mennesker som lever og fungerer præcist som alle andre. F.eks. er en mandlig transvestit, fuldstændig ligeså meget mand, som alle andre mænd. Forskellen ligger i, at vi mere eller mindre ofte ønsker at tilhøre det modsatte køn. derfor har en transvestit almindeligvis 2 forskellige garderober, og ofte også både et pige og et drengenavn. På grund af omgivelsernes manglende viden, er det kun ganske få, der vover at træde ud i offentligheden, af hensyn til arbejde, familie og venner.

Vil I skifte køn?


Nej! Transvestitter er gennemgående tilfredse med deres biologiske køn, og har kun sjældent behov for at ændre det. Det forekommer dog ikke sjældent, at nogle anvender hårfjerning, mildere hormonbehandlinger, ect. for at harmonisere dele af kroppen til sindet.

Er I homoseksuelle?


At være transvestit har intet at gøre med hvilket køn man deler seng med. De fleste er heteroseksuelle, få er biseksuelle eller homoseksuelle, ligesom i den almindelige verden. Mange er gifte og har børn.

Hvad synes partneren om dette?


Kærlighed overvinder det meste, Mange viser forståelse og hjælper partneren med at udleve sin transvestisme, andre vil ikke medvirke.

Nogle kan slet ikke acceptere, at der findes en transvestisme i forholdet, og forbyder den, ind imellem med skilsmisse som resultat. Ofte forestiller partneren sig, at transvestitten vil skifte køn, desuden er det psykisk frustrerende for en, selv forstående partner at skulle skjule alting overfor familie, venner og naboer. Og problemerne bliver ikke mindre, hvis der er børn i forholdet.

Findes der kvindelige transvestitter


Naturligvis. Men det er næsten et ligestillings spørgsmål. En kvinde som er kortklippet, har skjorte, bukser og flade sko bliver jo ikke opfattet som transvestit, og opfatter i øvrigt heller ikke sig selv som transvestit. Uanset hvor maskulint hun end klæder sig, opfattes hun næsten aldrig som transvestit. Tænk på at det for 50 år siden ikke var særligt passende for en kvinde at gå med lange bukser. Og længere tilbage var det faktisk forbudt. Hvis en mand går i kjole eller nederdel, nylonstrømper og sko med hæl, vil han altid blive opfattet som transvestit, eller i værre fald, som ”landsbytossen”

Hvordan ønsker I at blive mødt af omverdenen?


Accepter os som vi er. Vi er venlige og imødekommende mennesker og vil gerne mødes venligt og imødekommende. Gerne med et smil på. Og selv om vi ikke vækker lige så stor opmærksomhed i dag som for bare 10 år siden, kræver det stadig meget stort mod og energi at udleve vores personlighed i det offentlige rum. Vi gør det for vor egen skyld, ikke for at skabe opmærksomhed eller provokere nogen.
Relaterede artikler

Valgbabe 2015, stem med underlivet

Stem på årets valgbabeKan du huske Nikita Klæstrup fra Guldborgsund, kommunalvalgets helt store valg-babe? – selv om den unge pige på forhånd hverken var kendt eller endte med at blive stemt ind. Et godt udseende og sexapeal sælger nemlig også. Og sådan selvfølgelig også i forbindelse med valget til Folketinget her den 18. juni. Læs mere

10 tegn på din ven er swinger

Hun er glad for sex1) Swingeren omstiller sig lynhurtigt seksuelt Læs mere

Biklubben Mød Swingernes Dronninger

Vi mødes i biklubbenGenåbnings swinger party i Biklubben Læs mere

Jack homo dogger, konen ved intet

Dogging, sex i det fri, er for alle aldreJack er gift med en kvinde, men har en hemmelig passion for at være seksuelt sammen med fremmede mænd i det fri, for det meste på rastepladser rundt om på Sjælland. Specielt her om sommeren, hvor dogging folket atter kommer ud af busken. Jack både giver og modtager, når han homo dogger, som manden selv kalder det – og så tænder han på at lege seksuelt med ilden. Læs mere


Nyeste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Du er inviteret.Vi mødes fra alle klubber

Vi ses til Fælles Onsdags klub Sex i Swingers Fun kl 10.00

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Mest læste artikler

Swinger sex med dryppende hot stearin

På fredag i SwingersFun hvor fantasierne udleves med fælles hjælp og lyst bliver der tændt lys – og ikke

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

First Time Swinging i SwingersFun

Ugens PARTY Night - her kan alt kan ske

Andre læser nu

Hvad er transseksualitet?

Et menneske - en mand eller kvinde, som ønsker mere eller mindre at klæde og føle sig som det andet

Er du sex-social – deltag i undersøgelsen

En del mennesker, formentlig helt specielt mænd, er såkaldt sex-sociale – der helt ind til benet handler om, at man

GangBang og Threesome fantaiser udleves

SwingersFun mødes og der bliver kneppet igennem.