semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Helt ny swinger pige fortæller


Af     
Heidi er ny i swingermiljøet
I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle grænser og teste alverdens typer af sex, der kræver flere involverede og mere end en dobbeltseng. Flere og flere danskere udlever i dag en væsentlig del af deres sexliv i den lokale sex- eller swingerklub – og intet tyder på, at tilgangen til klubberne i de kommende år vil blive mindre. Tværtimod!

Her fortæller 33-årige Heidi, der er helt ny i swingerklub miljøet, om sine seksuelle håb og fantasier for den nærmeste fremtid, der forhåbentlig både kommer til at involvere sex med flere mænd og pigesex.

Swinger for at prøve mine grænser af!


-Jeg har naturligvis ikke sat tid på, men jeg ved på forhånd, at
Der er mulighed for alle former for sex, når man swinger
jeg kun kommer til at gå i swingerklub i en periode. Måske et år, måske længere, men det skal i hvert fald være nu, hvor jeg er single og selv helt styrer og bestemmer, hvad jeg vil og ikke vil seksuelt.

Desuden er det nok ikke helt forkert at sige, at jeg er sprunget ud som swinger i klubregi for at prøve mine grænser af. For at teste nogle af de lyster og fantasier, jeg i nogle år har gået rundt med, men som ikke kunne lade sig gøre, fordi jeg har været i forhold, fortæller singlepigen Heidi, der rigtig godt kunne tænke sig at blive taget af flere mænd på skift – og her tiltaler netop en fræk klub hende ekstra meget.

-Som det
Det er denne her form for sex, Heidi fantaserer om
er pt., så har jeg intet behov for at binde mig, heller ikke en engang til en fast elsker, så at kunne møde frem i en swingerklub, når jeg har tid og ikke mindst lyst, og så kunne tage hjem igen, når jeg har fået nok, det passer rigtig godt til den hverdag og det liv, jeg ønsker mig lige nu.

Det er fint nok, at jeg er på fornavn med de, jeg nu leger med, men at udveksle telefonnumre og tage på cafe sammen, det gør jeg kun med mine veninder – og dem har jeg ikke sex med, smiler en meget ærlig Heidi, der endnu ikke har taget skridtet ind i klubverdenen. Men hun vil gøre det her meget snart – og glæder sig helt vildt til alt det nye.

Swinger med både mænd og kvinder


Jeg aner ikke, om jeg er biseksuel, nok mere bi-nysgerrig – under alle omstændigheder, så kunne jeg også godt tænke mig at prøve sex med en anden kvinde, men her er jeg en smule nervøs på forhånd. Jeg ved jo hvordan en mand skal håndteres, men hvordan lige med en kvinde?

Nå, men det er vel også en af de ting, både mænd, kvinder og par kommer i klubberne for – altså for at springe ud på det dybe og så håbe, at det går godt. Eller i det mindste bare tåleligt.
Så ja, jeg har tænkt mig at swinge med både mænd og kvinder, men selvfølgelig kun, hvis det går godt med pigesex-debuten. Men mon dog ikke!

Med hensyn til klub, Heidi bor lidt uden for København, så har singlepigen endnu ikke besluttet sig, og da hun ingen kender i miljøet på forhånd, så tager formentlig nok bare en chance med det første og bedste sted.

Hvis den klub, jeg nu engang vælger, alligevel ikke tiltaler mig, så må jeg jo bare forsøge mig med en anden klub – sådan er det jo også med så meget andet, man skal jo tage hul et sted.
Føler jeg mig til gengæld hjemme og godt taget imod, jeg naturligvis håber på, så bliver jeg med garanti også hængende. Det tager vel også lidt tid at komme ind under huden på de andre medlemmer og selve stedet, tænker jeg.

Stopper som swinger, når jeg finder en kæreste


Det skal være nu, hvis det overhovedet skal være, for jeg vil ikke kunne swinger, når jeg er i forhold – og mit næste forhold skal meget gerne holde livet ud. Desuden er jeg alt for jaloux anlagt til, at andre kvinder skal røre ved eller blot kigge på min mand, når han er nøgen.

Så når jeg på et tidspunkt, om der går 1, 2 eller 5 år, render på den helt rigtige fyr, så stopper jeg pænt med at swinge igen – og kan forhåbentlig føre nogle af mine nye seksuelle erfaringer med over i det nye forhold.

Indtil videre, for at sige det meget lige ud, så har jeg ikke prøvet forfærdeligt meget, når det kommer til sex – så fantasierne og lysterne har virkelig fået tid til at hobe sig op.
Men nu har jeg altså chancen, og den vælger jeg så at tage!!! slutter den kommende swinger pige.

Nyeste artikler

Kæmpe oktober-swinger-fest i Adam og Eva – med øl, fisse og pølse til alle

Sæt frækt kryds i kalenderen ud for fredag den 27. oktober fra klokken 18 – 02. Her afholder swingerklub Adam

Klubsex for kun 100 kroner (gælder i oktober) – Swingers Fun går i retro mode

Hele oktober måned er Swingers Fun i Allerød gået i super dekadent og frækt retro-mode. Swinger-villaen på Irisvej skruer tiden

Swingers Fun åbner op for kælderen

Klubben i retro design - med Retro priser i Oktober

Mest læste artikler

Klubsex for kun 100 kroner (gælder i oktober) – Swingers Fun går i retro mode

Hele oktober måned er Swingers Fun i Allerød gået i super dekadent og frækt retro-mode. Swinger-villaen på Irisvej skruer tiden

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Hvordan kommer man med til en privat sexfest?

En anonym bruger af SwingerDating spørger til, hvordan man kommer med til private sexfester og swingers-arrangementer? Måske du kan hjælpe

Andre læser nu

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Pernille og Morten er valgbabes

Det var så det valg til Folketinget, og uanset om man jubler eller græder over resultatet, så kan vi i

Kæmpe fastelavnsknald i Adam og Eva

Sæt et stort og frækt kryds i kalenderen ud for fastelavns-søndag, den 26. februar. Her har du nemlig mulighed for