semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Helt ny swinger pige fortæller


Af     

Heidi er ny i swingermiljøet
I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle grænser og teste alverdens typer af sex, der kræver flere involverede og mere end en dobbeltseng. Flere og flere danskere udlever i dag en væsentlig del af deres sexliv i den lokale sex- eller swingerklub – og intet tyder på, at tilgangen til klubberne i de kommende år vil blive mindre. Tværtimod!

Her fortæller 33-årige Heidi, der er helt ny i swingerklub miljøet, om sine seksuelle håb og fantasier for den nærmeste fremtid, der forhåbentlig både kommer til at involvere sex med flere mænd og pigesex.

Swinger for at prøve mine grænser af!


-Jeg har naturligvis ikke sat tid på, men jeg ved på forhånd, at
Der er mulighed for alle former for sex, når man swinger
jeg kun kommer til at gå i swingerklub i en periode. Måske et år, måske længere, men det skal i hvert fald være nu, hvor jeg er single og selv helt styrer og bestemmer, hvad jeg vil og ikke vil seksuelt.

Desuden er det nok ikke helt forkert at sige, at jeg er sprunget ud som swinger i klubregi for at prøve mine grænser af. For at teste nogle af de lyster og fantasier, jeg i nogle år har gået rundt med, men som ikke kunne lade sig gøre, fordi jeg har været i forhold, fortæller singlepigen Heidi, der rigtig godt kunne tænke sig at blive taget af flere mænd på skift – og her tiltaler netop en fræk klub hende ekstra meget.

-Som det
Det er denne her form for sex, Heidi fantaserer om
er pt., så har jeg intet behov for at binde mig, heller ikke en engang til en fast elsker, så at kunne møde frem i en swingerklub, når jeg har tid og ikke mindst lyst, og så kunne tage hjem igen, når jeg har fået nok, det passer rigtig godt til den hverdag og det liv, jeg ønsker mig lige nu.

Det er fint nok, at jeg er på fornavn med de, jeg nu leger med, men at udveksle telefonnumre og tage på cafe sammen, det gør jeg kun med mine veninder – og dem har jeg ikke sex med, smiler en meget ærlig Heidi, der endnu ikke har taget skridtet ind i klubverdenen. Men hun vil gøre det her meget snart – og glæder sig helt vildt til alt det nye.

Swinger med både mænd og kvinder


Jeg aner ikke, om jeg er biseksuel, nok mere bi-nysgerrig – under alle omstændigheder, så kunne jeg også godt tænke mig at prøve sex med en anden kvinde, men her er jeg en smule nervøs på forhånd. Jeg ved jo hvordan en mand skal håndteres, men hvordan lige med en kvinde?

Nå, men det er vel også en af de ting, både mænd, kvinder og par kommer i klubberne for – altså for at springe ud på det dybe og så håbe, at det går godt. Eller i det mindste bare tåleligt.
Så ja, jeg har tænkt mig at swinge med både mænd og kvinder, men selvfølgelig kun, hvis det går godt med pigesex-debuten. Men mon dog ikke!

Med hensyn til klub, Heidi bor lidt uden for København, så har singlepigen endnu ikke besluttet sig, og da hun ingen kender i miljøet på forhånd, så tager formentlig nok bare en chance med det første og bedste sted.

Hvis den klub, jeg nu engang vælger, alligevel ikke tiltaler mig, så må jeg jo bare forsøge mig med en anden klub – sådan er det jo også med så meget andet, man skal jo tage hul et sted.
Føler jeg mig til gengæld hjemme og godt taget imod, jeg naturligvis håber på, så bliver jeg med garanti også hængende. Det tager vel også lidt tid at komme ind under huden på de andre medlemmer og selve stedet, tænker jeg.

Stopper som swinger, når jeg finder en kæreste


Det skal være nu, hvis det overhovedet skal være, for jeg vil ikke kunne swinger, når jeg er i forhold – og mit næste forhold skal meget gerne holde livet ud. Desuden er jeg alt for jaloux anlagt til, at andre kvinder skal røre ved eller blot kigge på min mand, når han er nøgen.

Så når jeg på et tidspunkt, om der går 1, 2 eller 5 år, render på den helt rigtige fyr, så stopper jeg pænt med at swinge igen – og kan forhåbentlig føre nogle af mine nye seksuelle erfaringer med over i det nye forhold.

Indtil videre, for at sige det meget lige ud, så har jeg ikke prøvet forfærdeligt meget, når det kommer til sex – så fantasierne og lysterne har virkelig fået tid til at hobe sig op.
Men nu har jeg altså chancen, og den vælger jeg så at tage!!! slutter den kommende swinger pige.

Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Sommerpiges sex udfordringer i Adam og Eva

Bliv inspireret til super frække oplevelser og sexudfordringer af SwingerDating profilerne Sommerpige og Giggolo-MC, der er i swinger-forhold sammen.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Andre læser nu

Helt ny swinger pige fortæller

I swingerklubben finder du ligesindede – i alle voksne aldre – og har god mulighed for at lege med seksuelle

Sådan undgår du at brække benet under sex

Vejret er varmt og fristende og hormonerne bobler, men som kvinde bør man vare sig med svalende sex i havet

Dating tips – det er (også) i detaljen, du scorer her på SwingerDating.dk

Selvfølgelig er det ikke KUN i detaljen, du får større succes med din profil her på SwingerDating.dk. Mange faktorer, som