semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+




Guiden til mand-kvinde-mand-trekanten


Af     
Forkæl hende med en ekstra mand
Trekantsex er populært, og varianten mand-mand-kvinde er i fremmarch. Der er dog aspekter, man som par bør tænke godt over, inden en ekstra mand inviteres med i dobbeltsengen. Trods nok så meget snak parret imellem, inden en ekstra mand inviteres med ægtesengen, så findes der altså en del faldgruber, der kan slå selv den nok så selvsikre ægtemand af hesten.

- Flere og flere par benytter Swingerdating.dk til at finde en ekstra mand til trekantsex - og singlemænd, der ønsker at stille sig til rådighed for legesyge, er der helt klart heller ingen mangel på. Det oplever man både på nettet og rundt om i landets sexklubber, lyder det fra manden bag swingerdating,dk, Morten Fabricius.

Men er man som par helt ny i gamet, er
det altså en rigtig god ide på forhånd at sikre sig, så godt man nu kan, inden man laver den første trekantsaftale, forklarer Morten Fabricius, tidligere indehaver af tre københavnske sexklubber, der i dag driver SwingerDating.dk.

Frem med målebåndet


Selv om det for mange måske lyder lidt plat og banalt, påpeger Morten Fabricius, så betyder længden på egen penis altså ekstremt meget for rigtig mange mænd. Så at få en fremmed mand med i sengen, der har en længere penis end en selv, er altså ikke altid det bedste træk - hverken for ham eller den kvindelige part.

Mænd vil nemlig altid skele til, hvordan andre mænd er udstyret, og når det kommer til situationen, hvor ens hustru skal bolles af en fremmed mand, så kan det altså
I Swinger Klub Adam & Eva , er der stort udvalg af lækre mænd, du uforpligtende kan forkæle din kone med
pludselig skabe problemer. Måske ikke lige i situationen, man har jo trods alt sin stolthed, men om ikke andet så efterfølgende. For var det nu mere lækkert for hende med denne her ekstra lange penis?

Desuden kan det også komme til at hæmme hendes udfoldelser og nydelse. For det skal jo helst heller ikke se ud som om, at hun nyder denne her store penis lidt for meget. Så allerede her kan et nybagt trekantseventyr være godt på vej i graven - og måske endda ægteskabet med, hvis det efterfølgende udvikler sig til det helt store drama.

Så er man i det mindste i tvivl, om længden kommer til at spille en rolle, så bør man, hvis da overhovedet muligt sikre sig, at den ekstra mand i
Husk ALTID gummi og sikker sex
sengen bare ikke er så stor mellem benene. Måske burde man endda angive max længde på penis i sin søgetekst på nettet, anbefaler Morten Fabricius.

Find en yngre mand


Et godt råd er også, at man bør forsøge at finde en yngre mand, gerne måske 10 år (eller mere) yngre, der formentlig aldrig ville kunne blive en trussel i forbindelse med ’overtagelse’ af hustruen.

Omvendt er der i disse år også ret stor fokus på såkaldte ’cougars,’ altså kvinder, der tænder på meget yngre mænd, så man skal nok lige tage en seriøs alderssnak med sin hustru under alle omstændigheder.

En trussel imod ægtemandens mandighed kan også være af mere økonomisk karakter. Så lad være med at tale job og indkomst, nøjes med at være frække sammen, forklarer Fabricius.

En
helt tredje ting, hvis man ønsker at undgå unødig ballade på hjemmefronten, er at lade manden i huset have kontakten til denne her mand/mænd, man som par sexleger med. Lad ham om at finde og arrangere.

På den måde kan han vælge en mand, han ikke umiddelbart selv føler sig truet af, og samtidig behøver han heller ikke være bange for, at den ekstra mand i sengen og hustruen begynder at have noget kørende bag ryggen af ham.

For når hun hverken kender til hans telefonnummer eller til hvor på nettet eller andetsteds, kontakten er blevet skabt - ja, måske kender hun ikke engang mandens rigtige navn, så er risikoen selvfølgelig også forsvindende lille for, at noget ubehageligt for parforholdet efterfølgende kommer til at ske.

Relaterede artikler

Danmarks Største Threesome Party

Threesome party i Swinger klubbenSæt et frækt, rødt kryds i kalenderen ud for lørdag aften og nat, hvor swingerklubben Adam og Eva i Vanløse fyrer op under Danmarks største og mest sex-heftige Threesome Party nogensinde. Læs mere

Ensom – bliv del af swinger miljøet

Ensom - så bliv del af swinger miljøetEnsomhed, at føle sig ensom, at være ensom og udenfor for døren, er på ingen måde fedt – og er man først blevet parkeret på sidelinjen, kan man have god brug for en hjælpende hånd. Læs mere


Nyeste artikler

Par leger med par og piger. I er Inviteret

Årets første PAR aften med Nordiske SwingerForenings medlemmer . Vi serverer derfor en let anretning mellem kl 18.00-20.00.

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Dogging debutant taler ud

Conrad er en af de mange danskere, der her i sommer har prøvet kræfter med dogging fænomenet. Sidste efterår blev

Mest læste artikler

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Kig på, når andre swinger – det tænder

Onsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter,

Svensk kvinde søger bukkake hjælp

Skal det være Svensk eller Dansk sperm ?

Andre læser nu

Guiden til mand-kvinde-mand-trekanten

Trekantsex er populært, og varianten mand-mand-kvinde er i fremmarch. Der er dog aspekter, man som par bør tænke godt over,

Hvilken størrelse kvindebryster tænder du mest på?

A, B, C, D, E eller måske endnu større??? – og hvad med udseendet og spændstigheden af brysterne? Deltag i

Private swinger fester ? Mest læste artikel nogensinde - og høj aktuel nu

En anonym bruger af SwingerDating spørger til, hvordan man kommer med til private sexfester og swingers-arrangementer? Måske du kan hjælpe