semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Swingerklub Adam og Eva | Ugen i A&E | Vi skal i Swinger klub | Særarrangementer | Dogging | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
FREAKY FRIDAY – med liderlige hotwifes og slutwifes


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    

Langfredag bliver en super fræk og ekstremt uhellig omgang i Adam og Eva. Her vil voksenlegepladsen vrimle med drønliderlige hotwifes og slutviwes, som vil begæres, serviceres og ædes af potente mænd på stribe.

Freaky Fridag placeres der kneppevenlige madrasser rundt omkring i klubbens gange, så du kan dyrke hende hårdt og kontant oppefra, nedefra og bagfra, UDEN at få brandsår på knæerne. Fredag aften udlever vi de mest heftige og saftige fantasier om hardcore gulvsex med gymnastiklæreren eller gymnastiklærerinden, som nøgen og liderlig rigtig gerne lærer fra sig.

Klik her for at tilmelde dig eventetSå er din kone/kæreste/elskerinde slutwife (hvor du 100 procent suverænt bestemmer hvor, hvornår, hvordan og med hvem, hun seksuelt skal være sammen med), så tag hende med til FREAKY FRIDAY. Så hun kan få den helt store omgang fremmed pik i gulvhøjde – igen og igen. Til glæde og glæde og fornøjelse for jer begge.

Alle mænd til hullerne


Er din kone hotwife (gift kvinde, der med ægtemandens accept har sex med andre mænd og/eller kvinder), så er der også bud efter hende/jer. Nyd din kone få så meget potent mandfolk rundt om på klubbens madrasser, at du til sidst næsten ikke kan være i den egen krop.

Er du singlemand, så bliver der denne fredag aften og nat brug for alle dine talenter ved hullerne. Kvinderne/pigerne kommer nemlig ikke for kun at blive kigget på. De vil have frække fingre, slikken mund og stiv pik. Kvinderne vil på korset, en tur i gynækologbænken og på rad og række kneppes igen og igen. Så du kan godt gøre dig klar!

Langfredag er hotwifes og slutwifes i seksuelt centrum – sammen fejrer vi super kinky påskeferie med ekstra fræk og kneppeheftig FREAKY FRIDAY.

Her bliver du klogere på, om hende derhjemme er hotwife eller slutwife

Kommentarer (0)

×

Søgeresultater

Ingen emoji fundet

Nyeste artikler

Frække glory hole fantasier

Jeff tænder på glory hole sex, og det mentale tænder ham lige så meget som det fysiske ved at dyrke

Svedig swinger sex

Den netop overståede super varme weekend, den sidste af slagsen i maj måned, har på alle måder lagt op til

Hvilken sex stilling virker bedst for DIG?

Det er meget individuelt, hvilken sex stilling der virker lige netop for dig. Vi har alle én eller flere stillinger

Mest læste artikler

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Maske Party, smid hæmningerne

Lørdag den 23. april 2016 afholdes igen det super frække og anonyme Maske Party i Adam og Eva i Vanløse.

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

FREAKY FRIDAY – med liderlige hotwifes og slutwifes

Langfredag bliver en super fræk og ekstremt uhellig omgang i Adam og Eva. Her vil voksenlegepladsen vrimle med drønliderlige hotwifes

Bi, homo eller heteroseksuel

Ens seksualitet ændrer sig løbende hele livet igennem – og påvirkes undervejs af såvel omgivelser, indtryk og de seksuelle partnere

Kom i gang med at swinge – sexdating og swinger i 2015

For en del handler det om at tage skridtet ind i swinger verdenen, lige nu og her, hurtigst muligt. For