semi_transparent
SwingerDating
Her udleves fantasierne!
Denmark  
Sweden  
Swingerklub Adam og Eva | Ugens Events | Månedens Events | Særarrangementer | Dogging | Swingerklub SwingersFun | Bi Klubben | Gangbang Klubben
Login
Information
leftbottom
Artikel

Share on Google+
Frække trekanter med slutty kvinder – alle mænd til hullerne


Af      Swingerklub Adam & Eva Kommentarer    
Påsken over kører Adam og Eva hardcore på med stort hotwife og slutwife tema, og skærtorsdag lægger vi fra land med en omgang super saftig trekantsex. HVor du kan låne din kone, kæreste eller elskerinde ud til alle tænkelige varianter af heftig trekantsex.

I dagens særlige kneppe anledning bliver der derfor hårdt brug for alle mand, når kvindernes skal have, hvad de nu engang lyster.

Hotwife er en gift kvinde, der med ægtemandens accept har sex med andre mænd eller kvinder. Møder du i klubben en slutwife, så bestemmer hendes mand suverænt hvor, hvornår, hvordan og med hvem, hun i hoved og røv skal sex-serviceres.

Klik her for at tilmelde dig eventet


Alle andre kvinder i klubben skal denne aften dog også mærke, at påske ikke er lig med seksuel helligdag. Nej, påske er lig med sex, sex og atter sex. I hvert fald i Adam og Eva.

Derfor bliver der skærtorsdag også et ekstra stort behov for rigtig mange singlefyre til at sørge for, at pigerne ikke tager seksuelt sultne hjem fra besøget i Vanløse.

Trekanter kommer i mange varianter


Sex i trekanter kommer som bekendt i mange varianter. Derfor er torsdag aften for både singler og par og alle os andre sexnysgerrige, der nyder at kigge på fra sidelinjen.

Har du/I aldrig tidligere prøvet en fræk trekant, så er det nu, du har mulighed for at gøre fræk fantasi til endnu frækkere virkelighed. I klubben foregår alt seksuel udfoldelse nemlig i 100 procent trygge rammer og blandt ligesindede. Hvad der sker af frækt i Adam og Eva, forbliver i Adam og Eva.

Er du singlepige/singlekvinde, er denne torsdag aften også et oplagt valg. Her har du mulighed for at blive centrum for fx to mænds begær og sexlyst på samme tid. Og har du lysten og modet til at snuse til pigesex, så skal der nok være et sødt og liderligt par tilstede, som vil invitere dig med i trekanten.

Er hun hotwife eller slutwife – her finder du svaret


Kommentarer (1)


Nyeste artikler

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

Swing til Allerød - og leg med. Nordisk Swinger Forening inviterer.

Swing til Allerød og leg med nye spændende par, kvinder og mænd. Onsdag inviteres alle Danmarks klubber og Deres medlemmer

Min Gloryhole dag i klubben

De sidste par år har jeg opdaget at jeg tænder mere og mere på pikke...opdagede det ved at når jeg

Mest læste artikler

Nordens største swinger netværk har fået vokseværk

Swingerklubben og foreningen SwingersFun i nordsjællandske Allerød, skifter nu adresse i cyberspace – og vil fremadrettet være permanent

Kig på, når andre swinger – det tænder

Onsdage er der ”First time swinging” på plakaten i swingerklub Adam og Eva i København. Eventen henvender sig til debutanter,

Hvad er en Hotwife - Slutwife

Her kommer en lille guide til, hvordan man fx kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan

Andre læser nu

Frække trekanter med slutty kvinder – alle mænd til hullerne

Påsken over kører Adam og Eva hardcore på med stort hotwife og slutwife tema, og skærtorsdag lægger vi fra land

Hvordan bruger du selv gloryholes

Et hul er et hul er et hul - og en pik er en pik er en pik. En mand

Fordomme forbudt i Isabels Univers

Torsdag den 6. April fra klokken 18.00 til 00.00 har du mulighed for at dyrke og opleve mange forskellige former